Aga to chyba dzien taki, ja po poludniu ucielam sobie 2godzinna drzemke... teraz bede do rana mantykowala. no ale ksiazka jest niedoczytana wiec nie bedzie zle :D
zmykam do wyrka, chyba nawet ksiazki nie otworze bo cos mnie mulic zaczelo a przeciez jutro trzeba dobrze wygladac a nie since pod oczami bo tesc znowu bedzie gderal ze mi dieta nie sluzy :P
Badania zrobione. Po 16 wyniki. Wzięłam dziś wolne. Ponoć szef ma ubaw po pachy, że miałam pobieranie krwi i będę miała L4. Ha ha, ale śmieszne… Jutro sama się z nim pośmieję….
BRY A CISZA CHYBA DLATEGO(BYNAJMNIEJ U MNIE) NIE DAŁO RADY WEJŚC NA FORUM, NA WYKRESY MOGŁAM ZAJRZEĆ ALE FORUM WYCHODZIŁO MI ZE FATAL ERROR ups przepraszam za wielkie literki zapomniałam ze ma caps locka włączonego :D
u nas dziś była wichura... w ciągu kilku minut niebo zrobiło sięczarne i moooocny wiatr a potem ulewa :/ Masakra!!! Straże nadal jeżdżą tak wyglądało niebo
czesc baby... ja dzisiaj po calym dniu u tesciow wypoczeta i opalona wrocilam. bardzo fajnie bylo a dzieci caly dzien dupska w basenie moczyly... mam nadzieje ze niedlugo tesciowa znowu nas zaprosi zwlaszcza ze nasz basen zostawilismy :D
ANd nieciekawie to wygladalo... mam nadzieje ze szkod ulewy nie wyrzadzily... u nas piekne slonce i 32stopnie w cieniu. delikatny wiaterek do tego wiec nie bylo az tak tragicznie... ogolnie to chyba najladniejszy dzien tego lata u nas byl
Ania u nas upał był od rana i w powietrzu wisiałą burza ale to był koszmar!! małe tornado Są straty i to spore, masa połamanych drzew, zniszczone auta domy, przygnieceni ludzie... Horror normalnie
o kurczaki... no to faktycznie przerabane... u nas zimna zabieraja w calym miescie ale jak juz odcinaja calkowicie to osiedlami... zostaje Ci na basen chodzic :P