Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorjem
    • CommentTimeJul 24th 2009
     permalink
    Cześć baby,
    And, oj pamiętam co było 2 lata temu, dla mnie to były bardzo nieprzyjemne dni. Emocjonalnie byłam do bani, na poród czekałam z utęsknieniem. I pomimo męki porodu i później nieprzespanych nocy pamiętam, jak odwiedziła mnie w szpitalu koleżanka po terminie jak strasznie było mi jej żal, hehe :wink:
    Aniu, u nas dorośli obchodza tylko imieniny, dzieciaki tylko urodziny. Kiedy są imieniny Maksia to chyba tylko my z M wiemy ;)
    Ciacho, to u was też takie nawałnice straszne były?
  1.  permalink
    czesc baby :)
    A ja wspominam bardzo miło ten czas- chociaz hanna przeterminowała się o tydzień :)
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Wszystkiego dobrego dla kochanych jubilatek :))
    Cyryl się pospieszył około 2 tygodnie, chociaż sam poród przebiegal powolnie :P
    Jutro jedziemy na weekend, podobno mam prowadzić nasze auto, co jest takim średnim pomysłem...
    --
  2.  permalink
    A gdzie się wybieracie?
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Gdzieś w kierunku Szczytna? Olsztyna? Ale nie na Mazury tylko jakoś przed. Nawet nie wiem dokładnie :P
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeJul 25th 2009
     permalink
    cześć z rana! :)
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Cześć ! :)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Maksiu naj życzenia urodzinowe :*
    http://www.walach.eu/ts/p2150009.jpg
    Krzysiaczku najlepsze życzenia imieninowe
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Muszę zmienić suwak Weroniki hihihi ale to jak już będzie jakieś fajne foto :)
    --
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    Witam w deszczowo słoneczny dzień
    .
    coś na wesoło :)
    .
    Wczoraj wybrałam się na imprezę z moimi koleżankami. Powiedziałam mojemu mężowi, że wrócę o połnocy. "Obiecuję ci kochanie, nie wrócę ani minuty później" - powiedziałam i wybyłam.

Ależ impreza byla cudowna!!!

Drinki, balety, znów drinki, znów balety, i jeszcze więcej drinków. Było tak fajnie, że zapomniałam o godzinie!!!!..

Kiedy wróciłam do domu była 3 nad ranem. Wchodzę do domu po cichutku otwierając drzwi, a tu słysze tą wścieklą kukułkę w zegarze, jak kuka 3 razy. Kiedy się zorientowałam, że mój mąż się obudzi przy tym kukaniu, dokończyłam sama kukać jeszcze 9 razy... Byłam z siebie bardzo dumna i zadowolona, że chociaż całkiem pijana, nagle taki dobry pomysł przyszedł mi do głowy - po prostu uniknęłam awantury z mężem...!!!!!! Szybciutko położyłam się do łóżka, myśląc jaka to ja jestem inteligenta! Ha!!!!!!.

Rano, podczas śniadania, mąż zapytał o której wróciłam z imprezy, więc mu powiedziałam, że o samiutkiej północy, tak jak mu obiecałam. On od razu nic nie powiedział, nawet nie wyglądał na podejrzliwego. "Oh, jak dobrze, jestem uratowana..." - pomyślałam i prawie otarłam pot z czoła.
    Moj mąż, po chwili, spojrzał na mnie serio, mówiąc: "Wiesz, musimy zmienić ten nasz zegar z kukułką". Zbladłam ze strachu, ale pytam pokornym głosem: 'Taaaak???? A dlaczego, kochanie?'"
    A on na to:
    - Widzisz, dziś w nocy, zakukała 3 razy, potem - nie wiem jak to zrobiła - krzyknęła "O w mordę!!!" znów zakukała - 4 razy, zwymiotowała w korytarzu, zakukała jeszcze 3 razy i padła na podłogę ze śmiechu. Kuknęła jeszcze raz, nadepnęła na kota i rozwaliła stolik w salonie. A potem, powaliła się koło mnie i kukając ostatni raz - puściła głośnego bąka, po czym szybko zaczęła chrapać...
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Dobre! :))))
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    czesc baby
    milego sobotniego wieczoru :) my mamy w planach 'kino domowe' ;-)

jeszcze i tutaj moc buziakow dla Maksia. Jemma jak uczciliscie jubel ?
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki,milego wieczorku...
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeJul 26th 2009
     permalink
    Anny i Hanny wszystkiego dobrego :flowers:
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Jemmo wyściskaj swojego 2latka- mocno :D
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    cześć Wam :))))
    --
  3.  permalink
    czesc czesc!
    ja zmieniłam juz suwaczek Mężowy bo dzisiaj sie okazało ze wróci troche wczesniej niz mówił na poczatku! hurraaa
    wczoraj byłam u babci na grilu a dzisiaj wybieram sie do siostry M i juz sie martwie czy nie bedzie we mnie wciskała jakis placków-mam nadzieje ze Piotrus zje bo bedzie jej przykro
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Ale pustki... Robicie odwyk baby? ;)
  4.  permalink
    ja nie robie:)
    nudze sie
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Ja też. Mam do wyboru: zrobic cos pożytecznego, oglądać eurosport z M albo czekać az ktoś łaskawie się pojawi na forum, hehe ;)
    I jak sie udał wypad, były placki? ;) Trzymasz się diety?
  5.  permalink
    Dobry wieczór :)
    Czy Wam tez tak szybko minał weekend?
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Nie, no ale niektórzy mają weekend od czwartku :cool:
  6.  permalink
    Ech- szcześciara :shocked:
  7.  permalink
    Na dokładkę mój m cała sobote i niedzielę spędził na działce, młody się na matkę wypiął i hulał z kolesiami- a my z hanutkiem - jak dwie biedulki Kopciuszki w domu siedziałysmy ;)
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    E tam, przynajmniej miałyście czas na babskie ploty ;) Ciacho, co to za szybka ewakuacja, hę?
  8.  permalink
    Nie no- jasne- ja lubie sobie czasem pobyć w damskim towarzystwie ;) Poza tym mezu w sobotę zrehabilitował się trochę i wracajac kupił mi ogromny zestaw sushi, który pożarłam w expresowym tempie :)

Ciacho chyba juz poszła :/
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Aga, znowu? :shocked: :wink: Chyba faktycznie uwielbiasz sushi :tooth:
  9.  permalink
    No ostatnio mam jazdę.
    Ale ponoć z sushi własnie tak jest- im więcej jesz- tym bardziej wciąga
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    żeby mi zasmakowało sushi musialoby chyba byc owinięte w cos innego niż ten dziwny, śmierdzący mułem kawałek wodorosta
  10.  permalink
    Ja akurat uwielbiam te wodorosty :)
    No ale przeciez możesz wybrać coś innego - np uramaki maja ryz na wierzchu. Mniam :tooth:
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Yyy... ura co? ;) przecież wiesz, że ja ze wsi :wink: jakoś jednak chyba nie dojrzałam do sushi, zupełnie nie mam ochoty na sprawdzanie po którym kawałku mi w końcu zasmakuje ;)
    Aga, ja spadam, mało gwarno tu dziś a widzę, że M w końcu przerzucił się z eurosport na discovery :wink:
  11.  permalink
    Ja siedzę druga nogą na forum Muratora i się dokształcam. Dobranoc :)
  12.  permalink
    Kolorowych snów dziewczyny:))
    Ja już w domku jestem, jutro do pracy wracam buuuu
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    byliśmy na Harrym Potterze w kinie. W porównaniu z książką - DNO!
    --
  13.  permalink
    wczoraj sie ewakuowałam bo chwile gadałam z M na skypie ,wkurzył mnie i poszłam spac:)
    co do diety-trzymam a przynajmniej staram sie nie popełniac błedów
    nie jest xle tylko jak zawsze przed okresem chce mi sie słodkiego a tu dupa ze tak powiem
    moje dziecko wstało dzi o 5:shocked: i to jakie zadowolone!
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeJul 27th 2009
     permalink
    czesc z rana
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    witam poniedziałkowo - widzę, że tutaj dalej cisza i niewiele sie dzieje - nic nie straciłam przez wekend!:sad::sad::sad:
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Bry
    Ja częśc weekendu w kuchni spędziłam , robiłam znowu słoiki to jest tak jak sie za ogródek wzięłam nasadziłam a teraz trzeba to spożytkować. Troszkę po grillowaliśmy, młody po 3 dniach ganiania na dworze do 22 wczoraj odsypiał i dzis znowu, ale bynajmniej mam chwilkę
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Pozdrawiam Was dziewczyny i wybaczcie za nieobecność :D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    wrocilismy do domu na Krzysiowa drzemke bo juz nogami ledwo powloczyl to mam chwiel zeby ponadrabiac zaleglosci, widze ze wiele sie nei dzialo tutaj :))

z ciekawostek - dzisiaj bylam na profesjonalnym brafitting, rewelacja - ile to czlowiek moze sie dowiedziec o swoich piersiach :D
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    jeju ale tu pustki???

dziewczyny gdzie wy wszystkie jesteście??
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja przegladam ksiazki ktore moge na allegro opchnac. trzeba bedzie aukcje w tym tygodniu wystawic i w oddzielny kartonik na czas remontu je przelozyc.
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    cześć baby, ja wpadam żeby się pożegnac na jakis czas - wyjeżdzamy na wakacje :)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Mi brak zaparcia i miejsca na dysku by zrobić foto rzeczy po Tosi i je wystawić ... Muszę się za to zabrać tylko coś muszę zgrać albo choć wrzucić fotki na picassa

A tak to siedzę przy książce. laptop włączony bo zapodaje mi muzę ale mało siedzę w necie i w ogóle przy nim.
    Jestem zła na siebie samą że w tym roku nie wzięłam sobie więcej prac do korekty czy przepisania :/ tylko 1 w marcu a teraz koleżance będę poprawiać tyle że jako koleżeńska przysługa ... Gdybym wiedziała że Antosia będzie takim skarbeczkiem bym spokojnie dała radę 4-5 prac zaliczyć:/ bałam się że da mi popalić i nie dam rady

Mam wstręt do netu, do ludzi do komputera i tv -> zestarzałam się hehehe ale zrobiła się to dla mnie strata czasu
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jemma milego urlopowania, oby pogoda dopisala...
  14.  permalink
    a ja dzisiaj zawiozłam auto do lakiernika -po tym nieszczesnycm wypadku był tylko wyllepany i zrobiony tak na sztuke
    teraz bede z tydzien jak nie wiecej bez auta bo nie pochwaliłam sie M kupił inne a to postanowił sprzedac.Ale tego nowego akurat tez nie mam bo stoi u mechanika
    i mam dwa auta a nie mam zadnego :sad:
    nie ma tego złego-rusze troche tyłek:)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho jak tam po uderzeniowce, ile kg na minusie? :)))
  15.  permalink
    Aniu zaczynałam z waga 67.8 (I faze miałam 5 dni)
    dzisiaj na wadze 65,3 chyba nieźle co? juz jem warzywka od wczoraj -jeszcze jutro bo robie 3/3

mam pytanie do Ciebie mozna ogórki konserwowe? bo w ksiazce nie znalazłam odp
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    2.5kg przy tak malej wadze do zrzucenia moim zdaniem jest ok zwlaszcza ze ja zakladalam zrzucenie 3x wiecej niz ty i tylko 3.5 spadlam przez tydzien :)
    Dukan pisze o korniszonach ale ja w bialkowej jadlam 1-2konserwowe takie mniejsze i nie uwazam tego za przestepstwo. ja np caly czas zrem ketchup bo bez niego zyc nie moge :D
  16.  permalink
    hahah:) dziekuje za odpowiedz ,w takim razie jak zjem ze dwa to ok bo tak za mną chodzą
    moja mama stwierdziła ze zaczna tez-wzieła ksiazke ,dzisiaj czyta zobaczymy co z tego bedzie-ona chciałaby zrzucic z 12 kg
    mysle ze dałaby rade tylko CHCIEC,a ona wiem ze podjada bo mówi_"no jeden kawałek?" tak ze rozumiesz

moje dziecko włąsnie padło
    słuchajcie czy te sroki do kontaktu na komary to przy takich dwulatkach mozna uzywac? jestesmy strasznie oboje pogryzieni
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.