Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Przypuszczam,że sporo :) Ale spokój mam błogi :)
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeJul 28th 2009
     permalink
    And w sumie układ z stomatologiem wydaje się być OK.
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Cześć, zajrzałam na chwilkę :D
  2.  permalink
    Aniu, ten akurat strój nie miał podanego rozmiaru miseczki, był tylko rozmiar 40, ja mam miseczki F no i za mały był. Mam katalog Feby i niestety, stroje jednoczęściowe mają tylko ten "standardowy" rozmiar, dwuczęściowe mają miseczki podane. Mi się marzyło bikini, ale niestety,tylko do miseczki C były bikini typowe:(
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja tam zawsze sprawdzam czy mam komorke, jakos nie mam przekonania wychodzenai bez ale to chyba przez pewne oslabniecia, nie nosze nigdy przy sobie dokumentow wiec chociaz jakies tel. kontaktowe ze mna sa... poza tym nie nosze zegarka. dacie wiare ze mam za chuda lape i nic kupic nie moge fajnego tak do 50zl bo wszystko ma za duze cyferblaty?
  3.  permalink
    Aniu, a tego stroju, który wrzuciłaś nie widziałam, ale mam z tej firmy dwuczęściowy i jestem bardzo zadowolona, góra była o rozmiar większa niż dół, dzięki czemu nie musiałam dwóch strojów kupować, żeby rozmiary dopasować
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Shehe no wlasnie ten storj co zlinkowalam ma rozmiarowke misek podana i torche mnie to zastanowilo. ja bikini bym nie zalozyla ze wzgledu na brzuszne zwisy ale dzisaij widzialam fajne majtki 38 a gora 65H w sklepie, a i na allegro sporo tych duzych bylo ale i ceny "sporawe"
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Dlaczego ja nie lubię strojów jednoczęściowych ... nie wiem a są niektóre bardzo ładne :D
  4.  permalink
    Cześc Izuniu :)
    SH- pokażesz jakąs wakacyjną fotę? :) A moze jakaś miła znajomosc sie przydarzyła?
    Aniu- ja tez zawsze z komórką chodzę - dziś to był przypadek- wypadłam z pracy jak burza bo gnałam do kosmetyczki
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    taa ja tak pilnuję komórki że wylądowałaby w Krakowie bo zostawiłam u koleżanki w aucie :/ koniec końców wylądowała kilka km od Jeleniej i nocowała u kolegi gdzie zrobiła mu bobudkę o 5rano za co gotów był mnie zamordować głołymi rękami :D i wcale pewnie siębez niej nie czułam

Iza mi się też taki układ bardzo podobał, teraz jak muszę wszystko pousuwać i zrobić te 3zęby podoba mi sięjeszcze bardziej bo niejako na fundusz ale tak naprawdę jak prywatnie - i tak samo mam teraz z tą moja koronką

Ja kończę książkęczytać, obżeram się czym się da i mam jakiegoś leniwca
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Aga, Ty jak mój mąż ... jemu też się zdarzy zapomnieć komóry :P
  5.  permalink
    Aga- spory wydatek Cię czeka... U dentysty kasa leci jak woda :/
  6.  permalink
    Mam fotki, ale na kompie, nie znam się na tych fotosikach, może któraś z Was ma chwilkę i mi wrzuci kilka na fotosik to Wam pokażę?
    Jeśli chodzi o spotkania, to miałam tylko damskie:D, w większości 28-dniowe, i bardzo miło je wspominam. A jedyny kawaler jaki się za mną obejrzał to synek przyjaciółki, którą odwiedzałam :D
  7.  permalink
    Izuniu- mi sie tez czasem zdarzało- ale to z premedytacja , jak z kolezankami wychodziłam :)
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    And kiedyś też sprzątałam w gabinetach prywatnych min. u stomatologa też, jednak mnie takiego układu nie zaproponowali - szczęściara :P
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga a u kosmetyczki relaxik czy jakies szalenstwa? :))
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Aga nie zapłącę ani grosza i to mnie cieszy szalenie :) i dlatego taki układ jak miałam z panią dr bardzo mi pasował :) bo teraz co się da zrobi mi na kasę (usuwanie) a potem juz w ramach rozliczenia za sprzątanie więc luksus jak dla mnie
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Shehe wrzuc pod wykres i tylko tu zlinkuj :))
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Iza wiem że mi się udało bo dzięki temu Anka ma ok zęby z maluchami już gorzej ale nie ma tragedii :) oczywiście siebie olałam i teraz mam za swoje :/
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a wyobrazacie sobie ze u nas na chora kase zeby usunac zab czeka sie 3-4miesiace? no i malo ktory gabinet wyrywa bo twierdza ze nie sa przygotowani :confused:
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ania u mnie jest to samo :( a szczyt jaki usłyszałam to to że mlecznych się nie leczy bo i tak wypadną!
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ania u nas w ogóle na wizytę (bynajmniej tam gdzie ja jestem zapisana) czeka się około 2tyg.
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Idę poczytać jeszcze hihihi jutro muszę ksiażkę oddać i odczuwam presję czasu :D
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    She fajna fota :P
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    She ciekawa fota tylko paciemu ciebie tak malo na niej :))

ANd a co czytasz?
  8.  permalink
    Wrzucam na chwilkę z dzieciem przyjaciółki, zaraz usunę, żeby nie było że malucha ujawniam na forum
  9.  permalink
    Ania- oczyszczenie- więc żadne szaleństwo
    And- jeżeli tak, to rzeczywiście świetnie :0 Oby dobrze Ci wszystko zrobiła...

SH- super ta 1 fota :D
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    AniuM, z ciekawości wrzuciłam hasło "strój kąpielowy rozmiar 42 miseczka F" w niemieckiego googla, miałabyś u spory wybór.
    --
  10.  permalink
    Mezu własnie przed chwilą skonczył malować mi paznokcie u stóp. Powiem wam,że wychodzi mu to o milion razy ładniej niż mi :shocked:
  11.  permalink
    Aga, miałam jeszcze fajniejszą zrobioną, takie zbliżenie całkowite, ale niestety z kartą coś sie pochrzaniło i tylko 70% zdjęć udało się odzyskać
  12.  permalink
    Ja miałam dzisiaj zrobić manicure i pedicure, ale lenia miałam, z planowanych rozrywek jedynie kąpiel przy świecach udało się zrealizować:D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Aga znowu czerwony lakier :D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga no chyba musze mojego do pionu postawic ze tez on sie tak mna nie zajmuje :wink:

Shehe bardzo wesole foty, widac ze sie dobrze bawilas :)
  13.  permalink
    Izunia- alez oczywiście :) Ciemna czerwień :)Krrrrwista ;)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Fiu mysle ze jak dluzej by poszukal to i u nas online jest wybor ale cenowo porazka :cry:
  14.  permalink
    Aniu, żal było wyjeżdżać, wypad był naprawdę udany, no i świetnie się czułam w roli cioci :))
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dobra ja to uciekam. maz mi bedzie rekompensowal nieumiejetnosc robienia manicure i pedicure :shamed::wink:
  15.  permalink
    Ja też zmykam, arabistkę Wam zostawiam do jutra:D, And może mogłabym się podłączyć do wątku chustkowego?:wink:
  16.  permalink
    No to i ja idę. Niech mężu teraz sprawdzi, czy lakier juz wysechł. A jak wiadomo- najlepiej sprawdza się językiem :tooth:
    Dobranoc kochane
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Aga :tooth:
    Dobranoc!
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeJul 29th 2009
     permalink
    cześć Wam :)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    witajcie srodowo...
    Agnieszkoo chyba do mnie tez swoje brzydkie niebo przygonilas a nie tylko w strone Agi wyslalas :P oshhhh ty... no ale grunt zeby jutro bylo ladnie bo sie bedziemy u tesciow byczyc...

dziewcyzny czy wy tak macie ze spicie ciagiem iles godzin a rano jestescie gorzej niewyspane niz po krotkim, nawet przerywanym snie? zwloki dzisiaj jestem :|
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ania właśnie mam tak dzisiaj ... :neutral:
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    NR wyściskaj swojego 2latka - mocno :D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Iza no to chyba cos w powietrzu wisi bo moj R tez nie moze sie reanimowac. moze jakies wahania cisnienia sa bo czuje sie gorzej niz na kacu po 4h snu
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    No ja czuję się strasznie zmęczona ... oby to tylko coś w powietrzu.
  17.  permalink
    czesc z rana
    fajnie sie spało,mały sie nawet na chwilke ni eobudził,nawet pic mu sie nie chciało.Zaraz wychodzimy do mamy,zobacze jak jej idzie dieta czy nie podjada sobie :)

wczoraj siedziałam do późna i znów oczywiscie jakby nie było co robic musiałam sie troche posprzeczac z M ale wiem ze nie moja wina i ze on sobie sam stwarza problemy wiec jedyne lekarstwo na to to poprostu przeczekac jego fochy.tylko tak ciezko ,nie dosyc ze sama cały czas to jeszcze on sie ze mna kłoci.
    czesto pierwsza wyciagałam ręke ale tym razem nie,nawet jakbysmy mieli miesiac nie gadac-trudno
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho oj ci faceci to ostatnio cos nam podpadaja... moze to fazy ksiezyca tak na nich wplywaja??
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ja tam myślę, że faceci też powinni wykresy prowadzić, ciekawe co by powstało :tooth:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no to szukam kostiumu kapielowego :)) maz wygral 4 dni w spa :crazy::crazy::crazy: trzeba sie w cos bedzie odziac zeby ludzi nie straszyc
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.