Ania, te chmury to były u mnie tylko pół dnia wczoraj, po południu i dziś już znowu jest pięknie. U Ciebie też pewnie długo ich oglądać nie będziesz. Wielkie gratulacje! :)
u mnie dziś ładne słonko :) Aga przeczytałam "Kryształowy ANioł: Grocholi :) a ostatnie 100str poszło mi błyskiem - oczywiście za szybko sie książka skończyła hihihi
ja Krysztalowego ANiola przeczytalam w jedna noc - zaczelam o 23 skonczylam przed 5 rano :P w ogole to ja nie moge zaczynac ksiazke poznym wieczorem bo z reguly jak wciagaja to nie moge odlozyc...
a propos wystawilam na allegro thrillery sensacyjne na kazdej ksiazce 1/3 lub 1/4 ceny zakupu, jak ktos chetny to zapraszam
Ciacho a no wygral, z tego co podaje organizator wartosc nagrody 3.5tys, mamy jakies masaze kapiele i zabiegi w cenie plus imprezy beda organizowali :)) wiesz ja nawet jakby to byl jakis niewielki hotelik w Koziej Wolce to i tak bym sie cieszyla bo to bedzie nasz pierwszy malzenski wyjazd tylko we dwoje!! ostatni raz we dwoje bylismy na wakacjach przed urodzeniem sie Gabrysi czyli juz 8 lat temu
to super a dzieci z kim zostawiasz? nawet jakbyscie nic nie mieli w cenie to niewazne ,jest tak blisko do morza ze to wynagradza:) poza tym w pokojach jest żelazko deska do prasowania odkurzacz tak ze fajnie wyposazone i winda
Aniu ja niestety po nocach nie jestem w stanie czytać teraz :( i jak już wyląduję w łóżku to padam jak pies pluto A w dzień nie mam jak :( pewnie jakbym siadła to też bym ją "połknęła" błyskiem
Ciacho mama powiedziala ze na taka okazje wezmie urlop i zostanie. R prosil nie ja wiec sie zgodzila w prawdzie od nas to 600km ale co tam - grunt ze jedziemy :D obym tylko w szkole wolne bez problemu dostala
no to zazdroszcze bo ja nie mam szans raczej w tym roku juz nigdzie wyskoczyc ,nawet na weekend no chyba ze cos sie mojemu M odmieni ale troche nam szkoda kasy bo cały czas odkładamy na dom,teraz jeszcze ten samochód zmienilismy wiec nie mamy za bardzo kasy.Ale jakbysmy wygrali to oczywiscie inna sprawa!
Ciacho no my w tym roku nie planowalismy i nie mielismy zadnych wakacji. dzieci siedza caly czas w domu bo remont niestety wazniejszy. no a wygrana to "sila wyzsza" :))) moze to glupio brzmi ale niesamowicie sie ciesze ze bedziemy tylko we dwoje te kilka dni :)
teraz tylko musze kostium znalezc i sie przekonac ze moge sie w takowym pokazywac. mam jakas blokade psychiczna chyba. ostatni raz do kostiumu rozebralam sie hmmm 10lat temu :| pozniej juz zawsze krotkie spodenki i stanik a ostatnie lata krotkie spodenki i jakis top na makaronowe ramiaczka...
Agnieszko jak sie ustorje w ciuchy i odpowiednio ubiore to owszem nie mam zbyt wielu "ale" jednakze w neglizu tudziez bieliznie jakos sie nie lubie, brzuch mam flakowaty, udziska grube brrrr tylko ludzi straszyc
dziewcyzny czy u was tez sa takie straszne komary? dzisaij na spacerze Gabrysie znowu pogryzly a i mnie w 2 miejscach udziabaly pryskalam mloda brosem i offem i zaden nic nie daje... mowia ze jak sie wit B duzo je to nie gryza ale dzieciakowi bez lekarza tabletek nie dam, czym ja karmic zeby ta B uzupelniac????
o komarach to nawet mi nie mów Piotrus jest pogryziony mimo wlaczonej kulki z tymi wkładami-wczoraj mi dorota przyniosła swoja bo w kauflandzie zabrakło
gryza go po twarzy nawet a takie małe chyba niczym posmarowac nie moge co?
wiesz Agnieszko... lusterko w prawdzie male ale w domu mam :) chociaz (chyba na szczescie) maz twierdzi ze moglabym cos odwazniejszego kupic niz to co wybralam hehehe
Ciacho ja Krzysiowi pryskalam na ubranko troche jak rok temu na mazurach bylismy. swoja droga nie wiem czy Mldoej tak w zeszlym roku bransoletki antykomarowe pomagaly czy miala mniej slodka krew ale jej tak nie ciely
Aniu, wiesz co:) Agnieszka ma rację;))) musimy się tu zrzucić i kupić Ci jakieś wieeeelkie porządne lustro cobyś się mogła naooglądać i zobaczyć wreszcie że laska jesteś:)))))))))))
Aga no chyba urposze meza zebysmy do ciebie zajechali za miesiac to sie specjalnie rozbiore do tych nowych bielizniarskich nabytkow i zwisami i walkami postrasze
a co do komarow to ja kiedys sprawdzialm na sobie kuracje wit B, na poczatku rozgnairalam ciut wody i sie smarowalam ale pozniej sie zorientowalam ze to o lykanie chodzilo :))) ponoc duzo wit B jest w piwie i to by poniekad wyjasnialo dlaczego panowie na wyjazdach nie sa pogryzieni nawet jak na ryby pojda :D
znajoma rodzicow to gozdziki takie do ciast albo liscie miety zuje, jeszcze o smarowaniu sie skorka cytryny lub spryskaniu zapachem cytrynowym slyszalam ale nie sprawdzalam jak to dziala
a moja mama w zeszłym roku jakimś olejkiem się wysmarowała bo jakiś gościu w ciechocinku jej doradził, fakt efekt był, ale maaaaaaaaaaaaatko jak to śmeirdziało:((( jakby normalnie z litr olejku na siebie wylała;((( a my z siorką alergiczki na zielska, normalnie oddychać nie moglyśmy:(((((
Aga popracuje nad mezem bo sie juz za Hanutkiem stesknilam, powiem Ci ze Krzysko wraca do fot i wola ze to Hania :)) no a poza wzgledami towarzyskimi to wiesz....u ciebie zaaawsze takie pyszne zarcie ze szkoda odpuscic, w domu sie nie przelewa
No nic baby- ja juz dziś spadam. Jakoś wykonczył mnie ten dzień :/ A jak rano budzik dzwoni to mam ochotę powiedzieć adamowi,zeby mnie dobił- czy coś... Buziaki wieczorne
heloł wpadam potwierdzic ze zyje, malo tego mam sie calkiem niezle :D....tylko czasu jakos mi brakuje....Minik powoli nadrabia zaleglosci....ale nadal nie mozemy do konca uwierzyc ze gipsu juz nie ma....wizyte kontrolna mamy 2 listopada....mysle ze do tego czasu bedzie juz biegal....:)
wybaczcie ale nie bede nadrabiala tych 700 postow....uciekam pod prysznic.... Postaram sie czesciej zagladac....dla ciekawskich co u nas zapraszam pod wykres (ostatni - aktualnego brak)
haha a wiecie co robilam dokladnie poltora roku temu?????
Aniu jeszcze raz gratuluję wyjazdu do Kołobrzegu, szkoda tylko, że nie zbiegnie się to z naszym pobytem nad morzem bo bardzo chętnie byśmy się z Wami spotkali :D Ale co tam ... nadarzy się pewnie okazja, prawda? :D
Bry Jak zawsze nie było co nadrabiać tak wczoraj poszalałyście. Izunia ostatnio okres mi coś długo sie rozkręcał i źle się czułam a wczoraj normalnie umierałam bo wreszcie dostałam po 9 dniach spóźnienia i prawie połowe dnia przeleżałam, na dwór znowu troszkę wyszedł z młodym Jakub.A do tego ten upał, koszą trawy to wiesz umieram dzis musze iśc po receptę na leki bo mi sie kończą a bez nich ani rusz Ania ty się tam psychicznie nie blokuj , wiesz jakie nastoletnie schaby u mnie nad jeziorem latają , panienki za dyszkę a ty na prawdę bardzo fajnie wyglądasz. I mam tez prośbę a propo dietki twojej puść mi też skan ten książki i co masz a propo tej dietki, może też się pokuszę. Młody właśnie wstał i tyle z mojego pisania wrrrr, zajżę jak zaśnie w obiad o ile znowu nie przytnę komara razem z nim. Ania gratuluje wyjazdu do spa , normalnie super że tym razem we dwoje pojedziecie, a że Robert każe bardziej okrojone stroje ci wkładać to tylko znaczy że jemu się podobasz, mój ja ma ocenić cos w moim wyglądzie to zawsze uprzedza ze jest nieobiektywny bo mu sie podobam i nic mu nie przeszkadza.Bo ja to zawsze cos wynajdę
to fajnie macie z tymi meżami ,mój jest bardzo krytyczny i bardzo rzadko chwali
u nas dzisiaj znów upał ,a ja jak na złosc nie mam auta zeby nad jezioro pojechac,a wczoraj zrobiłam piotrusiowi mała wycieczke autobusem-do szwagierki i z powrotem -siedział taki przejety i zainteresowany ze wogóle z autobusu wyjsc nie chciał a jechalismy taka linia co mało ludzi jeździ i przystanek mam koło domu wiec ok.Bardzo mu sie podobało. u mnie na wadze dzisiaj jakis przystanek chyba dlatego ze okres cos sie wolno rozkreca dorota pozyczyła mi patelnie beztłuszczowa -wreszcie sie najem!