Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorFiufiu
    • CommentTimeJul 31st 2009
     permalink
    No to pewnie trochę odpoczniesz psychicznie, Aniu.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    oj tak wizyta byla mila. przynajmniej mialam jakas rozrywke no i moglam pokonwersowac z jakas dorosla ciekawa osoba :wink:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dziewcyzny a tak w ogole czy wszystkie macie jakies plany weekendowe?
    moj mezu jutro pracuje a pozniej bedziemy pewnie gnic w domu, liczylam ze skoczymy na zakupy w niedziele bo nie mam butow na to wesele za tydzien ani spodnicy czy spodni (bo wyroslam z tych co mialam isc) no ale siuprajz siuprajz - maz nie dostal wyplaty :( znajac zycie bede latala dzien przed impreza w poszukiwaniu reszty stroju ...
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    hej! siostra ma laptopa, więc mogę do was skrobnąć, fajnie jest, pogoda dopisuje, chociaż dzisiaj do południa padało; pozdrowienia baby ')
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jemma swietnie ze pogoda dopisuje :) rozumiem ze relaxik na calego? :))
  1.  permalink
    Jemmo,cieszę się, że pogoda jest ładna, miłego odpoczywania:)
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Aniu, ja planów nie mam żadnych, M standartowo w robocie cały weekend, Hani idą zęby, a ja dosłownie nie wiem czy mam się dzisiaj śmiać czy płąkać taki parszywy dzień miałam:(
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Jemma, poodpoczywaj za nas:)) no i pięknej pogody jutro:)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dziewczyny czy znacie buty firmy KOTYL? u nas miasto nimi zalane a ja nie wiem czy to to wygodne w maire czy szkoda kasy
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Aniu butów nie znam

Kolega mnie z dzieciami porwał w cudowne jak dla mnie miejsce Dwór Czarne miałam okazję pooglądać pokoje (na dziedzińcu kilka razy już byłam) wiele fragmentów jest zachowanych sprzed setek lat... kręci mnie to hihihi więc zrobił mi mega frajdę :) Tym bardziej że mieliśmy osobistego przewodnika :) Super dzień nie powiem :)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    And a jakies fotosy beda? szkoda ze na stronie nie ma galerii
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    btw And a co z suwakiem, zapomnialas?
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    And się chyba tak spodobał dzień urodzin Weroniki, że postanowiła w nim toszkę dłużej pozostać;)
  2.  permalink
    Czesc dziewczynki:)
    jemma- miło Cie widziec :)

Aniu- u nas weekend gorący. W sobotę budowa, a w niedzilę impra Hani:)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga to na ktora mamy byc :)))
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    tak o suwaku zapomniałam a galeria jest tu ja zdjec nie robiłam bo nawet aparatu nie miałam ze soba - to był niespodzianek hihihi
    --
  3.  permalink
    Ja dzisiaj dzien pełen gosci ale to fajnie ciesze sie
    mniej mnie cieszy to ze moje dziecko popłakuje przez sen i nie wiem o co kaman
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho moze przezywa wlasnie tych gosci dzisiejszych

Aga czy to ty pisalas ze w bialconie maja czerwone spodnice??
  4.  permalink
    Ania- na obiad- na 15 :)

And- super,że trafiła Ci się taka wycieszka i że mogłas się trochę oderwać od codzinności.
    Ciacho- czyżby teściowie? :tooth:

Aniu- tak - ja pisałam o czerwonej spódnicy
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a pokazesz mi ja w katalogu zebym wiedziala czego szukac :) pliiiiiiiiiiiiiiiiiiz
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeJul 31st 2009 zmieniony
     permalink
    Już Weroni zaktualizowana ale niestety nie mam foto Zbója :( No nic będzie bez
    W niedzielę chyba pójdziemy na Perłę zachodu - też miłe miejsce a bardzo blisko. Po niedzielnej wycieczce małża z dzieciami widzę że są z nich mocne sztuki i możemy się powłóczyć póki jest pogoda :) a że mnie nosi to czemu nie hihihi

Ps a jak nie Perła to będzie wodospad w Przesiece - 3ci co do wielkości po szklarce i kamieńczyku -> mało znany i mało odwiedzany a ponoć sliczny (nie byłam)
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Ciacho to możemy sobie podać rękę bo moja płacze i pochlipuje cały czas..ale jej się nawaliły zęby (idą)..dwie trójki i cztery czwórki..ma dziecko szczęście, wszystko hurtem:(((((((((((((((((((((((
  5.  permalink
    Ania- już idę szukać
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    And zazdroszcze ci pieknych okolic. chodzicie piesza wszedzie czy dojechac gdzies musicie?
  6.  permalink
    Aga no naszczescie nie oni :) kolezanki do południa jedna a wieczorem mama bliźniaczek-nie wiem co moze przezywac dzisiaj raczej było spokojnie,kulka na komary jest wiec chyba go nie gryza jedyne co to moze tez jakies zebole ida
    --
  7.  permalink
    Aniu- nie ma tej spódnicy w tym letnim katalogu:/ Nie mam pojęcia- może to była z poprzedniej kolekcji? Ale fason dosc prosty- długosc za kolano- klasyczny ołówek
  8.  permalink
    Ciasteczko- a jak tam stosunki z tym szwagrem, z którym mieszkaliście? w miarę poprawne?
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    AniaM: And zazdroszcze ci pieknych okolic. chodzicie piesza wszedzie czy dojechac gdzies musicie?
    Aniu do przesieki to czerwonym dojedziemy, na Perłę to spacer - jakieś 4,5 - 5km od domu :) Wiesz jakby stary sie uparł to i do Przesieki dojdzie ale dzieciaki nie dadzą rady :( Ja chyba też nie.
    Generalnie mam blisko w sporo miejsc ale nie wszędzie mogę i chcę iść bo opłaty są pod niemców :/ i nie mogę sobie na to teraz pozwolić ale akurat najbliższe 2 weekendy to wypady za free a potem sie zobaczy :) Mam chęć się z nimi poszwędać by zrekompensować brak aktywniejszego wyjazdu - chyba najbardziej sobie

Karpacz około 20 min autobusem (PKS) i szklarska to godzina od domu PKS więc nie daleko ale kasa :(
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeJul 31st 2009 zmieniony
     permalink
    eee no to ja olowka nie moge, nie z moja dupa :|
    btw tej mojej czarnej kiecki tez nie ma w kataloguy a w obydwu sklepach ktore prowadza bialcon ten fason w roznych kolorach wisi, tak samo jak 3inne kiecki ktore mierzylam - niby z kolekcji wiosna-lato a w katalogu nie ma...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    pamietam wyprawy z Karpacza na rynek do Jeleniej :)) aaa no i dworzec pkp z jeleniej tez pamietam :wink:
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    no to jak pamiętasz to wiesz gdzie mieszkam hihihi nieopodal dworca PKP :D
    --
  9.  permalink
    A wiecie kiedy ja byłam w jeleniej? Jak miałam 2 lata- w sanatorium. Na 6 tygodni:shocked:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dalej te busy pod dworcem stoja?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga a butowa firme EBATA znasz? jesli tak to czekam na opinie
  10.  permalink
    Nie aniu- jakimis dziwnymi hasłami dzis rzucasz :)
  11.  permalink
    To jakas poddziełka Baty ma być? Kurcze- kiedyś bata miała świetne buty... Teraz to takie dno,że szkoda gadać :/
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga no spisalam nazwy firm ktore mozna u nas dostac :| nie moja wina ze mieszkam w takiej dziurze :cry:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    tutaj jest EBATA

nawet juz tych AnnMexx co wczesniej ogladalam nie bylo w moim rozmiarze. a tu trza byc w butach na weselu :wink:
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    AniaM: dalej te busy pod dworcem stoja?
    ano stoją Tyle że jakoś mniej się w oczy rzucają - jest ich mniej i nie stoi po kilka tylko się wymieniają
    Aga Cieplice są znane z sanatorium... niestety tak było że dzieć musiał zostać... ja sobie tego nie wyobrażam by zostawić np Weroni gdzieś na tyle tyg :( Masakra

Dobrej nocki - padam dziś na pyszczydło ale tak pozytywnie
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no wtedy to jeszcze nas zaczepiali zeby zawiezc :P
    wiez And czasami dla dobra dziecka trzeba pewne decyzje i wbrew sobie podejmowac, takie to juz zycie jest :confused:
  12.  permalink
    A czekaj- poznaję logo- u nas tez są te buty, ale ja nie miałam nic z tej firmy. AnnMexx mam jedne - sa w miarę.
    A nie masz w okolicy sklepu Ary? Ara mam mega wygodne buty i chociaz większość to takie "ciotkowate" modele to można znaleźć fajne pantofle. Ich cena zabija- ale patzryłam ostatnio na wyprzedazy i za 150zł można było juz coś znaleźć. Ucapiłam nawet jedne wiśniowe- niestety były za duże i z ciezkim sercem odstawiłam na półkę :(
  13.  permalink
    Ja tez sobie nie wyobrażam,żeby zostawic hanię.
    No ale było jak było- moja mama nie miała wyjscia :confused:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    nigdy nie widzialam tej firmy u nas
    jeszcze jakies K&M zalegaja na polkach ale cenowo ok 180zl a nic fajnego
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    hmmm a moze zle pamietam i nie K&M tylko jakos podobnie? bo te co znalazlam online to w niczym do tych u nas nie sa podobne a juz na pewno nie w cenach :P
  14.  permalink
    Przeprowadz się do stolicy- mamy ten sam rozmiar stopy - to cos byc sobie ode mnie wzięła :)
    Poszukaj jeszcze firmy DESKA
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    deske mierzylam ale tylko 39 i 40 juz zostalo i za duze byly
  15.  permalink
    Na mnie juz czas- dobranoc :)
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Ania współczuję ci tego problemu butowego:((( ja nienawidze kupować butów;((( ostatnio wogóle nie lubię nic kupować;(

dzisiaj byłam w 5 10 15 i kupiłam hania trochę rzeczy (cieniutkie spodnie ogrodniczki i piżamki z krótkim rękawkiem), są super wyprzedaże, - 70, - 50..jakby ktoś nie miał tyyyyylu ubrań co moja córa, to naprawdę są poprzeceniane super rzeczy:)
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    dobranoc Aga, dobranoc:)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dzieki za pomoc :*

ja tez zmykam, trzeba ksiazke przeczytac nim sprzedam hehehe
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.