Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    A ja kocham kupowac buty i kupuję je namiętnie.
    Tym razem już naprawdę dobranoc :)
  2.  permalink
    ja ku niezadowoleniu M tez kocham kupowac buty

co do szwagra-nasze kontakty ograniczam do minimum ,nie chce kłótni ale nie potrafie życ jak gdyby nigdy nic po tym jak mnie traktował-pamietliwa jestem
    ide spac laski bo sie zasiedziałam
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeAug 1st 2009
     permalink
    cześć Wam...
    my w niedzielę chcemy jechać do Ustki ;-)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja w szczegolnosci kocham sie w klapkach a juz w japonkach to w ogole. co sezon cos kupuje i wcale nie musza byc skorzane, lubie plecione i materialowe :)

3majcie kciuki zebym cos znalazla bo inaczej poziom stresu jeszcze mi wzrosnie :P czekam na chrzestna Krzysia i ruszamy w miasto. ehhh oby cos bylo chociaz wszedzie juz ostatnie sztuki bo jesienne wstawiali beda

milej soboty
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    oj ja też uwielbiam buty kupować... ale powiem wam, że MM tez kocha buty i chętnie przymierza i kupuje...
    *
    weekend zapowiada się upalnie, jutro może wyskoczymy do Ustronia pomoczyć nogi w Wiśle :cool:
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki,czasu zero,wiec do poklikania jutro...
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Dla mnie zakup butów to kara. Nie mam jeszcze fajnych sklepów z wyprzedażami - typu H&M czy 5-10-15 czy inne dziecięce liczę że jak powstanie pasaż to w końcu będzie coś. Teraz muszę kupić jakiś dresik dla Antosi - taki szybko zdjąć i szybko założyć tylko że jakoś sił na poszukiwania mi brak :( A Antosia to kawał baby się zrobiła - rozmiar 68-74 więc superaśnie tyle że więcej rzeczy z Weroniką ma uniwersalnych (body, koszulki i niektóre spodenki) no i pampersiki ten sam rozmiar mają :D

A tak w ogóle to witam upalnie i sobotnio - pomysłów na dziś nie mam więc chyba małe zakupy i siedzenie w domu
    --
  3.  permalink
    a ja dzisiaj dostałam na cały dzien auto od ojca wiec mam zamiar wykorzystac to ,teraz mały buntownik idzie spac a popołudniu gdzies wybywamy
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja szukałam sobie sandałków albo jakichś eleganckich butków, ale nic znośnego nie znalazłam....
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    i ja się witam:)

pogoda upalna, ale kompletnie nie mam pomysłu co dzisiaj robić z małą:( poki co śpi..nie chcę kolejny dzień siedzieć w ogródku, bo na główę można..chciałam jechać do mini zoo, to M zwinął mi samochód do roboty i kicha;(

ja zakupów ubraniowo-butowych to wogólę nie lubię robić;(
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    jestem wypompowana a przede mna jezscze wielkie zakupy zarciowe... zmierzylam chyba dzisiaj ze 100par butow, jedne byly wygodne ale za fason babciowaty a inne jak fason ok to rozmiaru brak etc etc. dowiedzialam sie ze ostatnie dostawy tego typu butow byly na przelomie maja i czerwca i stad teraz taki problem, ehhh szkoda ze tego nie wzielam pod uwage bo bym meisiac temu zaczela szukac. z firm ktore Aga wymieniala u nas pojedyncze modele byly i dopiero teraz na wyrpzedazach schodza natomiast z firm krzak i wlasnie Kotyl'a zatrzesienie. jak nie dorwe niczego po poludniu w 2 ostatnich sklepach w miescie to kupie firme krzak za 89zeta bo nie ma na co czekac :/
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    kolejny sobotni wieczor i siedzenie w domu, czy wam tez sie teskni do jakiegos wyjscia i relaxu z dala od domu i dzieciow czy tylko ja taka paskudna matka?
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Aniu uwierz mi że nie tylko Ty... ja też bym chciała odpocząć chwilkę sam na sam ze sobą albo z małżem
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    chociaż i tak ostatnio zaszalałam bo zabrałam dzieciaki i męża do knajpki - zamówiliśmy 1 pizze bardziej symbolicznie i po piwie bezalkoholowym... ale było szalenie miło :) i dla nich i dla nas
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a u nas nawet takich miejsc nie ma zeby mozna bylo sobie w miare anonimowo wyjsc...
    jeszcze miesiac i wracam do pracy i to az nieprzyzwoite ze tak mnie cieszy
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Aniu, oj nie tylko ty masz takie marzenia;))

a na dodatek to z chęcią odpoczęłabym i od meża i od reszty rodziny też;)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ania my poszliśmy do centrum na rynek - plac ratuszowy i przez 2 godz siedzenia tam zero znajomej twarzy - super :) Odpoczęłam mimo wszystko
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    no nie:)) pracoholiczka normalnie;))
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a ja dzisiaj po ktoryms dzien dobry to juz nie weidzialam czy to byli uczniowie, ich rodzice czy ktos znajomy bo po prostu mechanicznie odpowiadalam nawet nie zastanawiajac sie skad ja ja/go znam. pomijam juz ze w co drugim sklepie obsluguje mnie jakas byla uczennica na stazu :confused:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Beatko kiedys bylam pracoholiczka teraz pewnie sie to zmieni bo bede pracowac na zasadzie "zrobic swoje" ale nie zmienia to faktu ze teskno mi do pracy i nauczania (niekoniecznie wyuczalnych eheheh)
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    i napewno tęskno Ci do ludzi..tzn żeby pogadać sobie od dupie marynie, a nie tylko dzieci, dom itd..

bo mi baaaardzo tego brakuje;)
    •  
      CommentAuthorBeata_
    • CommentTimeAug 1st 2009 zmieniony
     permalink
    mam tragiczną ochotę na ciasto, np na karpatkę;))) jessssu lata nie jadłam:) ja ogólnie nie przepadam za ciastami (aczkolwiek piękę je non stop) i za słodyczami..ale dzisiaj mnie strasznie naszło na jakieś ciasto..ale takie domowe:) chociaż kawalindek:)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Beata wrzucilam na mniam mniam przepis na szybka i smaczna babke advocat. nawet gryza zrobilam jak upieklam i powiem tylko - mniaaam

Aga czekam na przepis na ciasto malinowe!!!!! sezon sie skonczy a ty nie wklepiesz :D
  4.  permalink
    Dzbry :)
    A tu znów tematy kulinarne :) Na pizzę dziś naszł omojego meża- własnie czekamy az przywiozą. Hania ciągle chce latac na balkon i patzrec czy juz jedzie :)
    Ja na pizzę w ogóle checi nie mam :/ Wiecie, co ja bym zjadała, prawda? Wiem, monotematyczna jestem :)
  5.  permalink
    Aniu - zrobiłam to ciacho- własnie siedzi w lodówie:) yyy- uszczknełam kawałeczek- pyszne jest :)
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    to lecę zobaczyć;)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no jasne ze wiemy... suuuuuuuushi :)
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Ja też mam ochotę na to ciasto malinowe:) Codziennie jak przechodzę obok warzywniaka i widzę maliny to o nim myślę :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja mam mega ochote na krewetki ale to cholerstwo paskudnie drogie jest. raz sie w maku skusilam na takie w panierce ale 5szt i 10zl to mega zdzierstwo :devil:
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Mówicie, że ta babka taaaaka dobra;))) to jutro pogonię M do sklepu bo zostały mi tylko 2 jajka;( a nie mam jak się ruszyć, mała już dawno śpi..
  6.  permalink
    Wklepałam przepis :)
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Wielkie dzięki:)
  7.  permalink
    Aaga- a wiesz,że w lodówie siedzi tez Twoje tiramisu ? :cool:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    to ja ci juz tam pyt. zostawilam do przepisu :P
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no nie... taka wyzeera jutro bedzie ze chyba ide zmolestowac R zeby sie ruszyl jutro w trase :D
  8.  permalink
    a ja Ci już odpowiedziałam :0 Ze mna jak z dzieckiem- chcesz i masz:cool:
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A to jakieś święto się szykuje?:)
  9.  permalink
    Noo- Ania - dla Ciebie zostawię Koci Ogonek- chcesz ? :D

Agi- jutro Hanki urodziny- tzn prawdziwe urodziny we wtorek- ale jutro impra :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dobra ide bo mezu juz sie goraczkuje ze kanapki sobie zrobil i mozemy film odpalac :))
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Impreza będzie dla dużych czy małych?:) Czy taka 2 w 1?
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    jej wy jak torpeda:))) mój komp za wami nie nadąża;)))
  10.  permalink
    Na razie dla duzych. Wszystkie małe- zaprzyjaźnione wakacjują się :)
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Azkoda Aga,że tak daleko mieszkasz:))) wpadłam bym z prezencikiem dla Hani:)) i po ten kawalindek ciasta który taaaaak bardzo mi się chce;)
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Aga, mam prośbą, mogłabyś mi skrobną na "zabawki" jakiej firmy Hania ma tą kuchnię do zabawy?? bo o ile dobrze pamietam to chyba Wy macie taką fajną;)
  11.  permalink
    Beatko- dlaeko to pojecie wzgledne :)Wpadaj z immienniczką hanutka :)
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A co to jest Koci Ogonek? Próbowałaś już tiramisu?:)
  12.  permalink
    Dobra- wkleje Ci zaraz link do aukcji. Kuchnia naprawdę fajna jest :)
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Heh..jakby M zostawił mi samochód:)) hihi, gdzieś tam zwinęłabym Anie M (chociaż to już wogóle nie po drodzę;)) i wpadłybyśmy trochę poskubać Hani ciacha:))
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    A jak tam Hania, przed jutrzejszą imprezą?? pewnie doczekać się nie może;))
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Moja Ola kiedyś w dniu swoich urodzin, jak zaczęli jej śpiewać dorośli sto lat, schowala się pod stołem i się rozpłakała. Nie pamiętam ile miala lat, ale więcej niż Hania na pewno.
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.