Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Ahga- zamówiłam Hani tort w kształcie kota i zaproponowałam ani najbardziej poządaną część ;)

A Hania chyba tak naprawdę nie wie, co to są "urodziny".
  2.  permalink
    aaa- tiramisu jeszzce nie próbowałam, bo staram się zachowac wieczorem silną wolę. Ale polizałam z łyzki troche kremu- pyszny jest!
    •  
      CommentAuthorBeata_
    • CommentTimeAug 1st 2009
     permalink
    a dobry chociaż ten ogonek kota?? jaki smak ma;))

ciekawe czy tiramisu wytrzyma do jutra;)
  3.  permalink
    Nie mam pojecia, czy dobry- bo tort bedzie do odebrania jutro :) Ale myslę,że tak - ja b lubie torty z bitej śmietany :)
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    dobra zmykam, musze jeszcze podłogi mopem przelecieć...a trochę tych podłóg jest:((

miłego wieczoru..

Aga, smacznej pizzy i udanej imprezki jutro:)
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Ja przeniosłam sobie obiad na 12, a wieczorem żadnych węglowodanów nie jem. Zaczyna działać w końcu moja własna dieta
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Aga o której Twój synuś chodzi spać?
    Hoga a Twój Jakub?
    Kurde mam problem z Anką :/ chodzi spać po 22 a nawet i później bo jak się położy to jeszcze czyta i czasami jak nie przyuważę to i po 23 przychodzi mówić dobranoc :/ generalnie rozumiem że wakacje itd ale chciałabym wieczorem mieć już spokój i pobyć spokojnie z małżem a tak to czekamy do północy na chwile prywatności :/ Nie wiem czy się czepiam czy to norma że teraz smarkacze tak późno idą lulu - bo po 22 jeszcze sms-y do niej przychodzą :/
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A ile Twoja Ania ma lat?
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Agnieszko Anka to smarkacz 12sto letni :/
    --
  4.  permalink
    Aga- nawet nie pytaj... Ostatnio o 24:shocked:Jest nocnym Markiem- tak jak ja. No ale w wakacje to się nie czepiam :)
    Zmykam- bo pizza przyjechała :)
    Dobranoc
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Ja mam 13 - letniego, który zwykle kladzie się koło 23, a jak się zaczyta to i dobrze po północy. Potem śpi do południa. Gonię ją wcześniej, ale ona i tak nie może zasnąć.
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    :/ no to z jednej str mnie podbudowałyście a z drugiej chyba zacznę zamykać drzwi do nas do pokoju na klucz :/ przynajmniej wtedy gdy chcę się poseksić bo obawiam się że w końcu nas smarkacz nakryje :/
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Ola jest nauczona, że do naszej sypialni, jak drzwi są zamknięte, ma nie wchodzić.
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Agnieszko ale od naszego pokoju nigdy nie były zamykane drzwi :/
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    And mój Jakub jak nie ma ferajny to już o 21 śpi a jak towarzystwo jest to do 22 siedzi na dworze i potem mycie i do wyrka a zasypia w 3 sekundy, generalnie jest zasada o 21 dzieci u siebie, Jakub może leżec czy oglądać ale ma juz mi nie ganiac po mieszkaniu bo ja od tej godziny odpoczywam.
    A generalnie z mojego darciuhca i wczesnego wstawacza Jakuba wyrósł mega śpioch czasami pół dnia przekima potem w nocy a rano o 9 to nieprzytomny jakbym go ze świtem budziła.
    Ok zmykam pogadc z żonkisiem bo wreszcie mam go troszke dla siebie
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    To może czas zacząć?:) Przestaniesz się stresować na darmo
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Aga ja juz raz zrobiłam to tiramizu i chłopaki powiedzieli że smierdzi malizną , teraz jak im znowu zrobie to musze co najmniej w ogromnej blasze zrobic i chyba z bitą śmietana jeszcze krem domieszam, bo faktycznie pycha jest a zamiast likieru dałam rum :lol:
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Mój facet też zawsze narzeka, że za mało, ale dla mnie taka ilość wystarczy. Jest na tyle syte, że po porcji mam na jakiś czas dosyć :)
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babeczki...
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Cześć Ewa, babeczki już się rozeszły chyba :)
  5.  permalink
    Ja jednak wpadłam jeszzce na chwilkę.
    mamuśki- zapraszam na nowy WĄTEK!
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeAug 2nd 2009
     permalink
    Aga usmialam sie z samego rana. Hanka jest wielka :)))

wczoraj ogladalismy z R film Czlowiek z miasta z (benem Affleckiem) jak na moj gust momentami nudnawy ale ze z przeslaniem to wywolal nocne polakow rozmowy do poznych godz nocnych a potwory o 7 wstaly wiec buzia mi sie rwie i najchetniej jeszcze bym sobie pognila w lozku a tu od 2h na obrotach czlowiek...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    cześć wam niedzielnie...
    ja ostatnio nie mam na nic siły ani ochoty....

miłego dzionka!
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    u nas 30stopni w cieniu, parowa ze sie nosa z domu wysadzic nie chce, na szczescie nie ma slonca za wiele to w domu idzie jakos wysiedziec
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    My ze względu na upał rano zaliczyliśmy spacerek i już dziś nigdzie z domu się nie ruszamy.
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    my nawet na spacer nie poszlismy bo rano w niedziele to z pizam do poludnia wylezc nie mozemy. chociaz Gabrycha jest dzielna bo gania sie po osiedlu z dzieciakami mimo skwaru... a my leniwce kanapowce pospolite i nawet do naszego przyjaciela dupska w samochod zapakujemy a nie spacery
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Właśnie wróciliśmy z wycieczki rowerowej. Wylądowaliśmy w Pucku. Także za nami 45 km. :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga jak tam po imprezie??

siedzie i czekam az sie mezu wykapie, zlapalam wene na przebieranki i wydobylam z czelusci szafy tiulowe wdzianko i ponczochy. sie chlopak zdziwi :shamed:
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babeczki,dopiero do domu wròcilam z grila od tesciowej...
  6.  permalink
    Dobry wieczór- czy jest ktos jeszzce?
  7.  permalink
    jak zwykle ja-chyba przyrosne do kompa
    --
  8.  permalink
    Czesc Ciacho- wieczorny seans z kompem to juz u mnie tradycja- więc nie jestes sama :0)
  9.  permalink
    ja zawsze troche z M pogadam troche sie pokrece poczytam jakies ploty i tak jakos wieczór zleci

dzisiaj z małym byłam nad jeziorem-łomatko co sie działo na hasło -z wody! az sie małpa mała napiła wody zakrztusiła eee tam i weź potem dzieci nad jezioro
    --
  10.  permalink
    Ja i tak zazdroszczę Ci tego jeziora :)
    Z małżem juz zgoda?
  11.  permalink
    No nic. Zmykam. Dobranoc
  12.  permalink
    z małzem tak po japonsku yako-tako

no ja tez spadam ,zasłuchałam sie w georgu michaelu i nie moge sie oderwac
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeAug 3rd 2009
     permalink
    cześć Wam z rana, uciekam do pracki ;p
    --
  13.  permalink
    czesc ,u nas w koncu pogoda fajna tzn bez słonca ale ciepło -wczoraj sie juz wystarczajaco spociłam
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bry poniedzialkowe
    alez mi sie wstawac nie chcialo. maz sie smial ze on sie przed 7 podniesc probowal a ja go noga blokowalam i reka haka robilam zeby nie wstal :) ja nic z tego nie pamietam hehehe
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ja miałam ciężką noc i długą. W nocy była solidna burza ale dziś jest normalne powietrze i tak fajnie choć chłodno ale dalej pada :(
    Moje szkodniki spały długo bo do 7.30
    Popijam kawkę a Antosikiem na kolanach i powoli budzę męża - ale tak słodko śpi że aż mi go żal
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u nas ślicznie ciepełko :D
    --
  14.  permalink
    bry.....
    u nas tez slonczeko za oknem.....:) tyle ze jeszcze nie wiem czy z takie z zabkami czy nie....:D ale moze i nam sie odrobina lata trafi....
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeAug 3rd 2009 zmieniony
     permalink
    jenyś... zasypiam :D
    a dzisiaj mam wizytę ginową... ciekawe czy zdążę... bo mam na 15:15, a szef ma zły humor i będzie miał jeszcze gorszy... bo <strong>przegraliśmy przetarg</strong>... ech i pewnie nie pozwoli mi wcześniej wyjść... to ja będę leciała na złamanie karku :confused:
    --
  15.  permalink
    nasz szef miał zazwyczaj zły humor w poniedziałki po weekendzie spedzonym w domu z żonką hahahah
    ale juz my umiałysmy sobie z nim radzic

ale jestm spiaąąaccccaaaaa
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    ja dzisiaj też jakaś nie tak..M obudził Hanię w nocy i mała dobre 3-4 godziny turlała się po tapczanie bo zasnąć nie mogła, i tylko mnie całowała albo się wtulała..jak przysnęlam na całe pół godziny to zerwała sietak masakryczna burza, że leciałam zamykać okna i z kontaktów wszystko wyciągać...i tak zrobiła się 6 i po spaniu:(

pogoda taka sobi, jest czym oddychać (no powiedzmy) ale pochmurnie i deszczowo;( dobrze że wczoraj pranie zrobiłam:)
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A ja dziś nawet w niezłej formie. Wysprzątałam, ugotowałam, zjadłam. Dobrze mi teraz ;) Mała sobi śpi, a ja wypoczywam :)
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    ja też poodkurzałam, ugotowałam obiad, kurze powycierałam, pranie poskładałam..mała śpi..a ja mam chwilę dla siebie..ale i tak jesteś jakaś sflaczała:(
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    no ja o 13:00 wychodze... :D
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    A ja zjadłam i piję kaweczkę a zaliczyłam 3 godzinny spacer z młodym, nad jeziorkiem karmiliśmy kaczki i łabędzie. Jak się młody wyśpi pewnie znowu wybędziemy. A dzis taka duchota że ledwo jest czym oddychać
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Hoga, ty masz tak ciepło??? u nas pochmurno i deszczowo;( ale taki dzień też potrzebny:)) bo wczoraj żyć się nie dało...
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.