Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeAug 6th 2009
     permalink
    ja możenie mam blisko, ale jakiejś masakry też nie... :)
    biedronkę mam w sąsiedztwie kauflandu :D
    --
  1.  permalink
    słuchajcie tego co moja mama mi dzisiaj powiedziała a raczej -do czego sie przyznała,działo sie to kilka mcy temu

dzwoni jej telefon-patrzy numer nieznany wiec odbiera"RMF FM najlepsza muzyka!" (brała udział w konkursie)
    a po drugiej stronie-dziendobry nazywam sie .....,jestem wychowawcą jakuba ,czy Pani syn dzisiaj sie pojawi w szkole??

buahahahahhahahaha
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Dzielę się moją radością i tutaj :)
    My po neurologu. Cholernie dużo by pisać ale w skrócie i to co najważniejsze:
    - Na 80% można wykluczyć porażenie mózgowe !!
    - Napięcie ustąpiło (wg mnie i rehabilitanta nie - zdaniem neurolog tak)
    - Mała jest opóźniona rozwojowo o ok 3miesiące w niektórych rzeczach ciut więcej bo nawet do pół roku ("mowa" i część odruchów)
    - Dziecko w badaniu wypada ogólnie dobrze i nie budzi zastrzeżeń
    - Wykazuje cechy że będzie siedzieć i chodzić, może usiądzie w okolicy roku a zacznie chodzić majac półtora, albo nawet i później ale zrobi to
    - w wieku 13m kontrola
    - Odruch wymiotny to najprawdopodobniej reflux i mamy leki

Ogólnie ciut mnie ucieszyła ta wizyta a z drugiej str trochę sprzecznych informacji względem "naszej neurolog" Jedno co mnie "zaskoczyło" to to że Antosia jest i tak w bardzo dobrej formie patrząc na przebieg ciąży i te krwawienia co były. Zdaniem pani dr mogła to być ciąża bliźniacza i wiele na to wskazuje. Następnie małe piętno na niej pozostawiły narkozy i operacje. Pani dr nie mogła się nachwalić jaka jest spokojna i grzeczna i zarazem jak kombinuje by dostać się do przedmiotu który chce
    --
  2.  permalink
    no to super And! cieszymy sie razem z Wami
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A Antosia urodziła się w którym miesiącu ciąży? I co było przyczyną porodu przedwczesnego?
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Agnieszko Antosia urodziła się w 32tyg - prawie 2 miesiące przed terminem. Jaka przyczyna - do końca nie wiadomo, ciąża była od początku wysokiego ryzyka. I być może to ja się przeforsowałam a być może Mała stwierdziła że chce być już po 2 stronie bo jej ciasno
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    To musiała być bardzo malutka jak się pojawiła. Ważne, że teraz tak dobrze rośnie i się rozwija. Na pewno nadgoni z czasem inne dzieciaki :)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Aguś ważyła 1730 więc przy obecnych 8kg to maleńko :)
    O niej i jej historii można poczytać na jej stronie
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Super dziewczynka :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    And ciesze sie ze wiesci co raz to lepsze.

udalo mi sie dzisiaj sprzedac nasz komplet sofe i 2fotele. az mi smutno sie zrobilo z sentymentu no i poza tym zeby je kupic 3lata temu to rok kase ciulalam i na allegro zapasy ksiazkowe wysprzedawalam a teraz trzeba bylo go sprzedac... ehhh no ale moze nowe fotele tez beda wygodne.

takie mamy urwanie kapelusza ze nawet nie mam kiedy zjesc, baa o pojsciu siusiu czlowiek zapomina. na dodatek juz sie wkrada nerwowa atmosfera i chyba trzeba bedzie pochowac wszystkie ostre narzedzia przede mna :P
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki u nas wszystko ok,praca ,zakupy ,plaza...VEVE zdrowo rosnie ,ale ostatnio pety zbiera fuj...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    musze nadrobic troche postòw ,bo nie wiem co u was slychac...
  3.  permalink
    witaj ewa zapracowana jestes bo nie zagladasz

Aniu przy remontach zawsze sa nerwy wiec rozumiem Cie doskonale
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no ciacho, VEVE nie daje mi posiedziec przy kompie,chce sie bawic ,bo bidulka caly dzien mnie nie widzi...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    cholera mòwi poo wlosku ,nie dziwie jej sie,dobrze ze chociaz rozumie po polsku...jak skoncze sezon to lece do PL...
  4.  permalink
    a ja jutro mam wychodne lalallala

zadzwoniłam w pare miejsc:wink: i jutro wybywam coprawda tylko na dwie godziny ale zawsze!

jade do tej kolezanki z bliźniaczkami co jedna jest moja chrześnica,dorota do małego przyjdzie a tata mi pozyczy swój samochód wiec jutro chajla bajla jak to sie mówi wsród młodzieży
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    NO TO SUPER...
  5.  permalink
    And- swietne wieści przyniosłas :0)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho fajnie ci... tez bym tak chciala!!!

wiecie co, nosi mnie. najchetniej bym komus przylozyla. dzisaij nawrzeszczalam na naszego przyjaciela bo mi w droge wszedl, chlopaki byli w szoku bo mi sie takie akcje nie zdarzaja. maz zdebial a przyjaciel stwierdzil ze widzial "szalej w oczach" ... chyba powinnam cos na uspokojenie zaczac lykac
  6.  permalink
    A ja umówiłam się na mega imprezę na 15 sierpnia. Mam nadzieję,ze mezu wydobrzeje do tego czasu :/
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    mowisz ze mega impreza??? to rozumiem ze u mnie spprzatanie masz na mysli :P
  7.  permalink
    Oj sprzatac to ja nie lubie :P Przyjade na gotowe :)
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Dobry wieczór:)
  8.  permalink
    Heloł Agi :)
  9.  permalink
    Wiecie,że mam juz połowę ścian w środku otynkowanych? Mój dom coraz bardziej przypomina prawdziwy :D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bry wieczer kolezanko...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga a kiedy beda foty???
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A na kiedy planujesz przeprowadzkę?
  10.  permalink
    YYY... No jak zrobie :) Ostatnio się jakoś zapominam ;)
    Za to śpiewam sobie po cichu" w moim magicznym domu, wszytsko się zdarzyc może.... ":)
  11.  permalink
    Na Boże Narodzenie MUSZĘ mieszkac. Nie znoszę tego mieszkania, które wynajmuję :confused:
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    To musi być strasznie przyjemne uczucie:)) Zazdroszczę :)
    Ale ja też kiedyś będę tego doswiadczać :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga to mieszkanie wcale nie jest tragiczne, ale fakt nie wasze i kosztuje fortune
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    No to już całkiem niedługo. Fajowo:)
  12.  permalink
    O tak- przyjemne baaardzo
    Aga- ja wpadłam na pomysł i podjęłam decyzję,że wybuduję dom w przeciągu jednej nocy
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    My tylko czekamy na odpowiednie warunki:) Od zawsze wiemy, że chcemy mieszkać w domu. Dom to dom.
  13.  permalink
    No tragiczne nie jest- w koncu to nowy blok... Ale ciasno nam i wkurza mnie ten haracz comiesięczny
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Agnieszko a jak tam Ola na wakacjach, teskni troche?
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    W blokach sąsiedzi są za blisko. Nie lubię słuchać o poranku chrząkań pana z dołu ani przy kapięli rozmów jego żony;)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Agniecha ja mam lepiej - akustyka pierdziochow wannowych sasiada co wieczor :devil:
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Nie rozmawiamy o tęsknocie:) Powiedziała, ze więcej z nimi nie pojedzie, bo działa jej na nerwy córka mojej siostry. Też jest dojrzewająca i bardzo upierdliwa.
    Siedzą teraz na Mazurach, a właściwie to chyba tylko tam śpią, bo zwiedzają. Byli w Malborku i w Sopocie chyba
  14.  permalink
    Tez słysze jak sąsiad bąki w wannie puszcza :/

Uciekam kochane. Jakos zmeczona dziś jestem. Jak powiedziałam mojej przyjaciółce ile rzeczy dziś zrobiłam, to stwierdzila,że jak nic na jakims speedzie jadę, bo normalni ludzie to robią połowę;)
    Dobranoc
  15.  permalink
    hahah a ja słysze codziennie jak sie sasiedzi kochaja
    ona sie tak wydziera jakby ja zażynali
    a poza tym mam spokój i lubie to mieszkanie bardzo
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho moze to tak u was niesie? ja sie zawsze zastanawiam ile sasiad z gory slyszy bo na dole to dziadki przygluche sa :shamed:
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Tyle mieszkań zaliczyłam a nie trafiłam na kochających się sąsiadów :)
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    W domu pod tym względem też można sobie pozwolić na większą swobodę. Dzieci pokoje zrobić gdzieś na drugim końcu i się nie stresować, że usłyszy ktoś :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    nic to, zbieram sie i ja. jutro ok 9 musze juz z domu wybyc zeby sie ze wszystkim wyrobic. a pozniej pakowanie dzieciakow na wygnanie do dziadkow i wieczorem zaczynamy rewolucje wiec trzeba sie streszczac
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    To ja też spadam spać:) Dobranoc
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    Dobranoc :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeAug 7th 2009
     permalink
    witam w kolejny dzień...
    zamglony i smutny :(
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeAug 7th 2009
     permalink
    u nas piekne slonce. pewnie znowu bedzie upalnie a przede mna wyprawa do sklepu budowlano-remontowego o ponad 3km od domu oddalonego :confused:

zaraz wrzuce przepis na PONOC pyszna pizze ziemniaczana. ja jeszcze nie robilam i nie mam szansy zrobic przez najblizsze 2tyg ale moze ktoras z was sie pokusi. przepis od maminej kolezanki
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.