czesc dziewczyny :) Jak Wy przychodzicie, to ja się własnie zbieram ... Mój maż ma ze mnie polewkę bo opowiadam mu o moich przemysleniach z dzieciństwa. Już się przyzwyczaił,że myslałam,że słonina jest ze słonia- ale dzis się przyznałam jeszcze do 2 rzeczy: - do tego,że byłam święcie przekonana,że wróbelki są dziećmi gołąbków - że krowa i kon tworzą parę ( myslałam,że krowy są zawsze dziewczynkami, a konie chłopcami)
Jestem i ja ostatnio nie mam na nic czasu,sprzatam ,robiłam małemu przmeblowanie w pokoju efekty pokaze Wam jutro jak mi wyszedł Jego pokój M wraca niedługo wiec sprzatam po szafkach bo zawsze sama sobie syfu narobie co do tego poparzenia to tesciowa sie poczuwa ze to jej wina i dobrze wie ze teraz jak juz jakikolwiek wnuk to niestety trzeba bardziej sie przykładac Jutro odbieram auto ciekawe ile mi skasuje ale mam zamiar mu zapłącic w ratach za to przetrzymanie
do tesciowej nie ubrałam nic specjalnego jakies tam portki fajne i bluzke wiazana na szyi z gołymi plecami co bym nie ubrała to i tak nie powie mi ze mam cos ładnego-tzn tylko mi nie powie
Ja pamiętam tylko jedną moją koncepcję. Dotyczyła uszek do barszczu wigilijnego. Zanim nie zjadłam ich po raz pierwszy świadomie byłam przekonana, że uszka są świńskie.
Moje przemyślenie - chyba dość częste - dotyczyło szampana. Do pewnego czasu byłam przekonana, że szampan to to samo co szampon. I dziwiłam się, dlaczego ludzie na filmach tak to piją, ja nie mogłam :P A, i długo, naprawdę długo, wierzyłam, że "no more tears" (z reklamy szamponu J&J) to jakaś łacińska formułka :P
Ja miałam dla Cyryla Apap i Ibufen - oba strasznie słodkie i nigdy nie miałam problemu z podawaniem, raczej z przekonaniem dziecka, że jedna dawka wystarczy.
No własnie nie mam pojecia. Rano było wszystko ok- goraczka przyszła nagle. Zero innych objawów. Dałam jej czopek, ale tak się darła, że wolałabym juz jej oszczędzic tego krzyku :/ Teraz spi- zobaczymy co bedzie nocą...
co do syropów-słodkie w smaku sa wszystkie ale w niektórych po wypiciu jest taki strasznie drapiace w gardle-wiem bo zawsze sama testuje najłagodnieszy smak ma nurofen w syropie najardziej drapiący-Ibum
ja dzisiaj odebrałam samochód-bedzie szedł do poprawki po niedzieli-oczywiscie nie zapłąciłam ani złotówki