Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Coś Ty- darła się jak tylko lekarza zobaczyła. Chyba nadszedł czas panikowania :/
    •  
      CommentAuthorjem
    • CommentTimeAug 17th 2009
     permalink
    Ja spadam, jakos tu dzisiaj mało gwarnie ;) Może w końcu skończą się baby urlopować i zrobi się trochę ciekawiej na forum ;) A co z Ciachem, bo chociaz ona wpadała regularnie a teraz tak jakoś dziwnie się nie odzywa?
  2.  permalink
    Ja tez pójde porobić cos bardziej pożytecznego:) Dobranoc
  3.  permalink
    jESTEM dopiero teraz! a oddali mi auto i tak jezdze nad jezioro całymi dniami ,poza tym M w piatek wraca musze mieszkanie do porzadku doprowadzic bo nabałaganiłam sporo
    z cyckiem o tyle lepiej ze nie boli ale dziadostwo jest nadal wiec lece do innego lekarza tylko jeszcze nie wiem do jakiego
    w srode mam wizyte z małym u chirurga w sprawie pulusia
    ciekawe co mi powie
    --
  4.  permalink
    dzisiaj kolejny raz miałam pobudke o 5
    jak pił mleko w nocy to tak nie było i jestem gotowa mu to wprowadzic na nowo
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeAug 18th 2009
     permalink
    czesc :)
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    cześć dziewczyny - ale tutaj pustki :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    mi śpiąco... a za oknem zaraz chyba padać będzie :-(
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Jak spadł nam temat z pierwszej strony, to już żywa dusza nie zajrzy?
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    no... nikogo tutaj. :(
    --
  5.  permalink
    Heh dziwnie pusto...
    -- http://cudmania.blox.pl/html
  6.  permalink
    no niestety tak latem jest
    ja dopiero wróciłam od mojej chrzesnicy niedawno,Piotrus po kąpieli padł od razu
    miałam sie dzisiaj brac za sypialnie ale nie chce mi sie -leń mnie ogarnał,jutro ide do fryzjera odrosty zrobic bo strasza juz
    --
  7.  permalink
    Ja w czwartek będę zmieniać kolor, kupiłam sobie farbę, i znajoma fryzjerka mi włosy zafarbuje:)
  8.  permalink
    Dobry wieczór :0 ja oddaję się pasjonującej lekturze o tytule " Terapia narodu za pomoca sexu grupowego. Zapiski kobiety spełnionej " :tooth:
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja się kładę spać...
    --
  9.  permalink
    aaa- napisze tylko ,że Hanna już po bilansie. Babsko mierzy 95cm i waży 15,5 kg.
    97 centyl wagi i wzrostu.
    Oczywiście nie obyło się bez wyjców w przychodni. szanownego pana doktora pożegnała słowami" brzidki jesteś".
    I to byłoby na tyle. ;)
  10.  permalink
    Aga, może rzeczywiście był brzydki:DD
  11.  permalink
    No w moim typie nie był :P
  12.  permalink
    Ja ostatnio widziałam faceta w moim typie, tyle, ze był żonaty, więc na rzuceniu na niego okiem się skończyło:D
  13.  permalink
    czesc dziewczyny ,za dwa dni wraca mój mąż:)) super
    ciesze sie bo jeszcze sie załapiemy nad jeziorko razem
    chciałam dzisiaj pojechac ale Piotrus późno zasnał a na 18 mamy wizyte u lekarza wiec jutro sobie na spokojnie pojedziemy powygrzewac sie troche
    pustki tu faktycznie-ja juz wróciłam od fryzjera w zasadzie nic nie robiłam nowego tylko odrosty
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
    • CommentTimeAug 19th 2009
     permalink
    O kurczę, to moje dziecko chyba jakieś niedożywione, bo na bilansie wzrost 95 cm jak Hania, ale waga 13,3 kg.
    --
  14.  permalink
    2 wrzesnia bedzie miał maly zabieg odkleenia czegos tam przy siusiaku
    wizyta 3 min-konsultacja kosztowała mnie 100 zł ciekawe ile zapłące w tym wrzesniu
    no ale trudno jak trzeba to trzeba bedzie miał przynajmniej porzadnie działajacego siusiaka

jestes dzisiaj padnieta a M prosił mnie zebym czekała do 22 az wróci z pracy o chce zadzwonic i tak siedze,troche sprzatam,cos sobie do jedzenia zrobie
    a tu znów pustki...
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki,u mnie nie fajnie,mama znòw ma depresje ,siostra pojechala do PL ,bo sytuacja beznadziejna...
  15.  permalink
    Czesc dziewczyny
    Ciacho- a mały ma jakies kłopoty z tym napletkiem przyklejonym? Jakieś zaczerwienienia, zapalenia?
    Ewa- współczuję :(
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bry, witam sie w biegu i nawet nie probuje nadrabiac
    ehhh macie spsob na wydluzenie doby? moja jest stanowczo za krotka a robota mi przez palce przecieka :|
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho u Krzysia tez sie caly nie odciaga ale 2 lekarzy widzialo i kazalo zostawic. mielismy ostatnio akcje bo mu cos dziwnego sie pojawilo i uslyszalam ze to mastka i mam wyluzowac i po prostu niech sie maly troche siusiakiem pobawi i my mamy odciagac po posmarowaniu oliwka i kapaniu. teraz Krzysio kladzie sie przy przebiearniu i z bloga mina twierdzi "Ksisi bawi siam"
  16.  permalink
    witaj AnnoM :)
    Ja niestety nie mam patentu- chociaz nie ukrywam,że bardzo bym chciała go mieć :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    mialam dzisiaj posprzatac lazienke - mycie plytek i takie tam ale znowu czasu w dzien nie bylo, teraz nie mam juz sily ani weny no i pozniej w nocy bym zdychala od zapachu plynu. po tym remoncie to mi nawet zapach antyperspirantu przeszkadza :confused:
  17.  permalink
    To posprzątasz jutro, albo pojutrze :)
  18.  permalink
    No nic- znów pusto- więc idę się oddać mojej pasjonującej lekturze :)
    Dobranoc
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga a co czytasz??
    ja wlasnie ostrzyglam meza coby ludzi nie straszyl a na weseele za tydzien akurat mu ciut odrosna. on to jednak ma ze mna dobrze :P
  19.  permalink
    Jemu sie czase robi czerwony pulus na koncu ale nie o to chodzi
    mówił ze jego mama totalnie to olała i on sciagnał sobie sa jak juz był kumaty
    chce to miec załatwione zeby miał spokój ,a lekarz zrobi to ze znieczuleniem,poza tym im później tzn im dziecko starsze ty gorzej
    Widzisz Aniu Krzysiu sobie sam porobi albo Tobie pozwoli a Piotrus nie chce sobie dac-sam sie pobawi chwile ale mi dotykac nie daje

dzisiaj popołudniu w koncu spadam nad jezioro
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
    • CommentTimeAug 20th 2009
     permalink
    Bry
    A ja póki pogoda dopisuje korzystam, teraz młody znwou mi wyje od dobrych 40 minut :confused: ciekawe kiedy skapituluje, a nic tego nie zapowiadało. Przez te jego humorki co 3 dni i prawie każą nockę, nawet mi sie do kompa czasami siadać nie chce
    Ania no to już najgorsze za tobą, choc ja zawsze mówie że sprzatanie po jakichkolwiek remontach to dla mnie dopiero najgorsze.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    a my jutro jedziemy do sopotu po sony alphę 350 :cool:
    achhh jak się cieszę.. :)
    i mam już pierwsze zlecenie - w listopadzie idę fotografować ślub siostry koleżanki z pracy! :-)
    --
  20.  permalink
    Ciasteczko- ja miałam podobny kłopot z młodym. Tez kazano mi odkleić chirurgicznie napletek.
    Jednak posłuchałam jednej mądrej pani doktor, która twierdziła,że jezeli nie ma zapaleń i napletek da się odsunac na tyle, by widac było cewkę to zeby tego nie ruszać, bo minie z wiekiem.
    Absolutnie nie namawiam Cię do tego - pamiętaj jednak,że po zabiegu rodzice MUSZĄ odciągać i smarowac mascią, bo znów się przyklei. Skoro Piotruś nie daje się dotknac, bedziesz musiała robić mu to na siłę. Tak było z synkiem mojej kolezanki- nie dał się dotknac po zabiegu i doopa - wrócili do stanu pierwotnego. U niego jednak tez w miarę wzrostu siusiaka samo się wszystko"naprawiło"
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja dzisiaj mocno zakrecona. rano wizyta u alergologa i stresy a pozniej goscie. przyleciala siostra cioteczna z hameryki i jak przyszla rano to dopiero niedawno poszla a jej corka (8lat) caly czas grasuje z Gabrycha na placu zabaw. oczywiscie jestem nadopiekuncza i co jakis czas lece sprawdzac czy z dziewcyznami wszystko ok. jak moja gania sama to sie jakos mniej stresuje niz majac cudzego dzieciaka pod opieka (mimo ze jej mama powiedziala ze moze bys z Gaba sama na dworze)

Ciacho a co na to mowi pediatra? konsultowalas tylko z jednym chirurgiem czy jeszcze jakis dzieckowy widzial? powiem Ci ze u naszych znajomych chirurg kazal nacinac a inny ktory spcjalizuje sie w chloipiecych sprawwch z prywatnej kliniki stwierdzil ze przed 5rokiem zycia trzeba odpuscic bo wiecej stresu dla dziecka niz pozytku z tego i ze dziecko z czasem wyrosnie.
    •  
      CommentAuthorScorpi
    • CommentTimeAug 20th 2009 zmieniony
     permalink
    witam wieczorową porą

chcę wam pokazać mojego Kubusia - potem skasuję fotkę
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Gratuluję ślicznego synka:) Zdjęcie jak do paszportu;)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Skorpio no to pierwszy portret juz macie :)) ktory to tydzien??

moj mundry monsz nauczyl dzisiaj Krzysia ze mama ma kota, pozniej dziecko przerzucilo sie i mowi na zmiane a to mama ma kota a to on go ma oczywiscie pokazujac na glowe... chyba w odwecie zostaje mi nauczyc syna ze tata ma kuku na muniu :devil:
  21.  permalink
    pediatra mnie własnie do niego wysłała
    kurcze to teraz mnie zastrzeliłyscie
    co robic? nie wiem,moze pójde do pediatry i powiem jej teraz co chirurg powiedział i niech ona mi pomoze zdecydowac
    ja tez słyszałam róźne opinie na ten temat ale to pediatra mniez tym wygoniła
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Cześć kobiety,
    Ciacho ja mam podobny problem, syn nie da za nic ruszyć swojego siusiaka i koniec :/ A też czuję, ze nie jest tak jak powinno. T.zn. nie mogę mu zsunąc napletka, chociaż lekarka zawsze siłą jakoś dawała radę.
    A czemu chcesz iśc na ten zabieg bo nie doczytałam?
  22.  permalink
    Jemma wysłała mnie pediatra na konsultacje do chirurga a ten stwierdził ze umawiamy sie na zabieg 2 wrzesnia
    wiec skoro chirurg tak powiedział to myslałam ze to konieczne,na moje oko mało mu sie zsuwa ta skórka i nie chce zeby miał kiedys do mnie pretensje ze o to nie zadbałam,no nie wiem co robic,musze faktycznie isc do tej mojej
    --
    •  
      CommentAuthorScorpi
    • CommentTimeAug 20th 2009 zmieniony
     permalink
    Aniu, to już nie pierwszy portret, ale ten jest taki już realny, ja mam podgląd malucha co dwa tygodnie, wiec jestem na bieżąco.
    Ostatnio jednaj tak szalał, że nie dał się sfotografować, a teraz proszę jaki model, ponadto nawet oczka otworzył jak widać :)
    a to zdjęcie to 26tc
    *
    Ciacho - myślę, że powinnaś jeszcze skonsultować z innym chirurgiem, bo to zbyt poważna spraw, żeby cos źle poszło....
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho u nas Krzysiowi tez nie schodzi do konca ale schodzi. a ten chirurg to zabieg prywatnie z tego co wyczytalam, tak? takiemu to niestety bez potwierdzenia kogos z chorej kasy bym nie wierzyla

Skorpio no mi chodzilo o taki prawie rzeczywisty portret :))
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Ciacho, ja ze zdaniem lekarza nie będę dyskutować ;) Co najwyżej mogę zasugerować konsultację u kogoś jeszcze innego.
    Skorpionko, gratuluję syna :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    moje starsze dziecko dokazuje z kuzynka u moich rodzicow a maz juz nabuzowany bo mial rodzinke odwiezc a zasiadowi u rodzicow konca nie widac i zgadnijcie komu sie obrywa :( czy to moja wina ze sie zaoferowal a oni siedza i siedza?? w takich chwilach straaaasznie zaluje ze boje sie autem jezdzic bo przynajmniej łaski bym nie potrzebowala :devil:
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    No widzisz Ania, a u mnie odwrotnie, bo miałam w sb odwieźć babcie 200 km w jedną stronę ale M woli jechać za mnie, bo się jeszcze u rodziny zasiedzę i późno wrócę. :tooth:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja bym sie z pewnoscia zasiedziala jakbym sie z domu wyrwala.
    dzisiaj to juz w ogole najchetniej bym drzwiami pierdolnela i sobie wyszla
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Każda z nas chciałaby czasem pierdolnąć drzwiami, faceci są z Marsa, jak to "mówi" Aga :wink:
  23.  permalink
    Dzbry :)
    Hohoho- alez tu kobieco- ufoludkowe rozmowy :D
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.