Ciacho- ja pisałam,że jestem daleka od odwodzenia Cię od tego zabiegu. zastanawiam się tylko, jak bedziesz ściągała małemu napletek gdy pod nim będzie rana, skoro on teraz nie daje Ci się dotknąc
A wiesz co Aniu... Powiem Ci ,że jak ja mam wqrwa na ślubnego, to ostsentacyjnie sobie penisy w necie ogladam... Nie wiem czemu, ale strasznie go to wkurza i kładzie uszy po sobie
hahha Jemma ja bym wypiła drina ale no Dukan nie pozwala :)
co do tego zabiegu jeszcze-tak prywatnie byłoby robione,u nas w Lesznie az jeden dzieciecy chirurg jest i do kogo mam isc na konsultacje Aga obawiam sie włąsnie tej rany potem ,jak ja mu tam dotkne on pamieta jak mu prysznic zimna woda popryskał i sie go boi a co dopiero cos takiego
Ciacho, tez bym się napiła drina, na to mam zawsze ochotę ;) no ale trzeba trochę przystopować, bo picie do ekranu komputera "pachnie" mi juz trochę alkoholizmem ;)
Aga sprosnosci na sluzbowym kompie meza nie ogladam :P chyba jednak foch byl na tyle oscentacyjny ze przyznal sie do bledu ale niech nie mysli ze mu popuszcze :|
no wiesz nie wiem czy jakby ktos mu kompa przejrzal to bylby zachwycony :P niestety oni maja tak ze siedzisz sobie na kompie a tu zdalnie ci wlaza i przestawiaja... dlugo toczylam boje zeby z lapa na 28dni wlazic :|
A tak w ogóle, to wiecie, że juz jutro konczą mi robić kominek ?:D Ciekawa jestem jak wyjdzie... W ogóle to ten czas tak ucieka,że szok... Powinnam niedługo się przeprowadzać, a tu jeszcze droga daleka... No i koszty niestety mnie zabijają...
Aga, koniecznie wstaw foto tego kominka. A jaki w sumie macie metraż, bo nie pamietam? Możesz napisać jakieś orientacyjne koszty, w których się zamierzacie zamknąć? Nie musisz - wiadomo, że na forum lepiej za duzo nie pisać, no ale jestem ciekawa jak się w ogóle mają koszty kosztorysowe do rzeczywistych.
Nie mam pojecia jak ma się koszt mojego domu do kosztorysu :/ Nie miałam gotowego projektu, więc nawet nie mam do czego porównac. Jedno jest pewne- powinnam założone koszty pomnozyć przez 1,3 - wtedy może jakos by wyszło
Ja zupełnie się nie znam, a informacje są czasem strasznie sprzeczne: jedni mówią, że 400-500 tys. a inni się śmieją, że dom to i za 200 tys. można wybudować. Ehhh.. taki człowiek głupi w tych tematach
acha chciałam wam sie pochwalic ze dzisiaj oficjalnie zostałam posiadaczka "nowego" samochodu pierwsza jazda za mna jakos bez rewelacji,chyba jestem juz zepsuta skoro mnie takie rzeczy nie przyprawiaja o euforie
Aniu wesele a raczej przyjecie mamy 29 sierpnia nie mam keicki ,a nadal mam 3 kg za duzo .nawet nie wiem jaka kupic najchetniej jakas wystrzałowa zeby mojej tesciowej szczena opadła ale nie moge przeciez przytłuic panny "prawie młodej"
Jemma to zalezy od tego gdzie mieszkasz bo np Age napewno wyjdzie dom drozej niz nas porównujac to ile kosztuje działka poprzez robote murarzy.nie ma co porównywac ogólnie-trzeba jakos tak podpytac w Twoim rejonie
Ciacho a jakie to auto?? kiecke kup taka zeby byla tez dobra jak schudniesz :D Iwa kupila fajna ostatnio...
Jemma no u nas znajomi wyrabiali sie w 200tys. inni kotrzy postawili na lepsze materialy twierdza ze z wykonczeniowka poszlo im 350tys ale z tego co mowila ich kuzynka oni liczyli juz lampy meble i wykonczeniowe pierdoly ozdobne
Ciacho, działki nie liczę. Robota pewnie będzie troche tańsza, no ale czy to taki kluczowy koszt budowy? Gratuluję samochodu. A czemu sie go "czepiasz", co z nim nie tak? Aga, pozwalamy ;) Dobranoc. Aniu, na dom na moje potrzeby koszt koło 350 zł. wydaje się najbardziej realny. No ale wszystko okaże się, jak juz się "osiedlimy".
ja o tych kosztach wole nie myslec bo my budujemy za cash
Aniu ja jestem za niska na takie sukienki za kolano ,ja musze miec przed i przede wszystkim jakas skromna,cos bede szukac ale dopiero w przyszły tygodniu to si e Wa napewno pochwale i oczywiscie szukam w miare cenowo zeby była ok -do 100 zł
auto jak auto okazja sie trafiła -na sprzedaz mam golfa IV w takim razie a mój nowy nabytek to passat kombi ,m sie nawet nie zapytał czy taki chce czy mi sie podoba kupił go i powiedział jedno zdanie"zmieniłem WAM samochód" Czułam sie dosyc pominieta bo chciałam jakis mniejszy na co mi kombi teraz? ale nie mówie nic bo przeceiz zaraz bedzie wileka obraza albo jego słynne"moge zabrac do norwegii jak nie chcesz...:
Jemma swego czasu znajomy ktory budowal sie pod warszawa przyjezdzal po towar do nas, pustaki byly tansze i jakies prety czy cos takiego. poza tym ludzie ktorzy sie od nas z miasta wyniesli do duzych miast wynajmowali tutejsze ekipy zeby im gdzie indziej budowaly bo ceny bez porownania nizsze. wiele tez zalezy czy budujesz jedna ekipa od a do z czy masz roznych wykonawcow oraz czy sa toduze renomowane firmy czy raczej elektrycy czy hydraulicy dorabiajacy po godzinach. pamietam ze u ans w bloku instalacja hydrauliczna na rachunek byla 2razy drozsza niz u tych samych panow bez rachunku a z ich materialami
Poprostu ja nie wybrzydzam tylko nie lubie jak on mnie na siłe uszczesliwia wiem ze tego golfa trzeba sprzedac bo jest po dwóch wypadkach ,nie ma juz dwóch poduszek wiec trzeba sie go pozbyc,nie mam do niego sentymentu jakos
co do budowniczych trzeba naprawde si erozeznac bo jak wyczaja ze nie asz pojecia o cenach to beda naciagac my mamy ekipe która bedzie budowac etapami poprostu bo nie wybudujemy domu ciągiem niestety firma sie dopiero rozkreca wiec nie mozey tak ryzykowac
Ciacho u nas do stowki nie ma szans kupic kiecki, na wyrpzedazach nic nie znalazlam w rozmiarach ok 40 ponizej 120zl, baaa nawet rynkowe chinskie xxl (czyt. 34) sa powyzej 100
Jemma masz racje!!! cale popoludnie od powrotu z pracy buzia rusza a nie ma szans zeby przytyl... z drugiej storny moze to i dobrze bo przynajmniej wydajac na zarcie na ciuchy juz nie musze :D
to u nas powie Ci Aniu ze znajdziesz bo ja pójde normalnie do zwykłych sklepów a nie do tych firmowych o tam wiem ze nie mam co szukac nawet
ostatnio tzn rok temu kupiłam super za 65 zł i byłam w niej na 3 imprezach:) lece do spania jeszcze sobi epoogladam z łózka miodowe lata bo jutro juz M mi wieczory bedzie zajmował ale jeszcze rano sie zjawie
co do kolacji -ja miałam makrele i strasznie mi sie odbija bleee ale nawet zjadłam ja z checia bo miałam na wedzonke 3 dni przerwy
NR nocna zmiana czy jeszcze nie skonczyl popoludniowej? a wlasnie - noca w ogole tramwaje jezdza? u nas ostatni autobus kursuje ok 23 a pierwszy po 5ej dopiero
Ciacho makreli nie powinno sie jesc wieczorem bo slona i wode zatrzymuje, to tak ku pamieci :P u nas w niefirmowych sklepach jest drozej niz na przecenach w firmowych. no ale duzo zalezy jaki sie nosi rozmiar - 36 i 38 pewnie i tansze bywa