Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Jemma- tez sobie znalazłas rozrywkę na wieczór :devil:
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeAug 24th 2009
     permalink
    Ja słodycze omijam powoli... moja radość jest wielka bo waga 54kg!! ale problem... spodnie :(
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga ja schowalam przed R, on i tak jest slodyczo-ciag a ze wzgledu na historie rodzinne i sporadycznie przywysoki cukier po prostu mu "dozuje"
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    ale nic nie stoi na przeszkodzie by właśnie wszamać zapiekankę z ziemniaka z kiełbasą jajem serem żółtym i duuuuużą ilością kethupa :D
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    And no nic wiecej, po co sie zameczac jak i tak takie rzeczy proste najlepsze :P czasami robie jeszcze zebre czyli jedna warstwa biala a jedna z kakao albo krowke laciatke gdzie lycha nakladam kropki czekoladowe. dzieci maja frajde mam i ja :)
  2.  permalink
    :D
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    no wiesz ty co Aga, ja o lodach:P to Ania o lodach:)) zboczuchy wy dwie;PPPPPPPP

jesssssu przesancie z tym słodkim bo mi już ślina cieknie:))) hehe

idę luknąć czy jakieś ciasto się nie ostało z wczorajszej wizytacji teściów;) hehe
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    yyy no dobra, to co powiecie na Wyborowa Rose (o smaku roży) na kruszonym lodzie, z cukrem i limonkami? Po drineczku dla kazdej? :tooth: mniam! Zaraz przyrzadze i podam

:crazy:

Chyba, ze jakies inne zyczenia :) Beata_23 dla Ciebie dołoże "Pawełka" :cool:
    --
  3.  permalink
    Ja tam nie będę glośno mówiła, co bym zjadła :shamed:
    Moja faza na sushi trwa nieustająco ;)
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Ja bym sie nawet piwa napila, takiego gorzkiegoi gazowanego! Mam cisnienie bo od 11 dni jestem na antybiotyku :cry:
    --
  4.  permalink
    Jak jakis fajny ten Pawełek to i ja poproszę :tooth:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a za mna "chodza" krewetki
    jak mielismy remont to psiapsiola zaprosila mnie i dzieci do maka zjadlam paczuszke i od tamtej pory czuje ten smak. juz nawet na jakiejs promocji w biedronce paczke za 8zl nabylam (wiekszych niz koktajlowych) i R mi na winku podsmazal. pychota!
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Aniu w niedzielę sprawdzę jak smakuje ten kolorowaniec :)
    --
  5.  permalink
    Nie- nie Trisha- tak łatwo to się nie wykpisz. Powiedz chociaz jak masz na imię, ile masz lat i z jakiej czesci kraju jesteś :)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    wiecie co... żadne z moich dzieci jeszcze nie śpi :o Pierwszy raz tak lizik im dałam że aż sama jestem w szoku że im na to pozwalam
    --
  6.  permalink
    And- niech poczuja jeszcze trochę wakacyjnego luzu :)
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    kurcze no, a mowia, ze alkoholem zalatwisz wszystko :bigsmile:

Mam na imie Patrycja, ma 27 lat, mieszkam w Krakowie. Jestem pól Serbka ale urodzilam sie i mieszkam w Polsce :bigsmile:

Moge Wam tez dac mojego tlustego kota na przetrzymanie. Jest tak absorbujacy, ze zapomnicie o jedzeniu :tongue:
    --
  7.  permalink
    No dobra- jak dla mnie jestes przyjęta :)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    aga1976: And- niech poczuja jeszcze trochę wakacyjnego luzu :)
    całe wakacje około 20 dzieci były juz w łóżkach... dziś jakos tak
    Ehh może dłużej pośpią rano :)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    rozmowa przeprowadzona przed sekunda
    ja - kochanie statki na ciebie czekaj
    mm - ale przeciez dzisiaj twoja kolej
    ja - a kiedy byla twoja?
    mm - no wczoraj ale ty pozmywalas

:devil::devil::devil::devil::devil:
  8.  permalink
    Ech ci faceci :D U mnie jest zawsze moja kolej :)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    ehh u mnie jest zawsze Anda kolej :D ja nie lubię myć naczyń i jak muszę to to robię ale jak jest w domu to myje
    Niestety zdechła nam zmywarka więc And sterczy przy zmywaku hihih
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    aga...to tak jak u mnie :angry:

ale stwierdzilam, ze poki nie pracuję to jest ok, jakby podzial obowiazkow. Ale ide teraz do pracy wiec to sie zmieni. Na szczescie mamy uklad, ze nie bede zakladala, ze powinien sie domyslec, zeby cos w domu zrobic tylko mu powiem o tym wprost a on to robi i powiem Wam, ze dziala :D Od ok 2 lat przynajmniej:wink: jeszcze wszystko przed nami :tongue:
    --
  9.  permalink
    Ja nigdy nie miałam zmywarki, więc nie znam tego luksusu. W kuchni w zasadzie wszystko robię ja- ale nie narzekam na to ;)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja wczesniej zmywalam tylko sztucce ale odkad mezowi trzeba 3razy przypominac to wole pozmywac sama

Trisha a czym sie zajmujesz? no i jaka to ta nowa praca
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    no dobra zabiłam smak na słodkie śliwkami węgierkami od babci...i mi dobrze;))) nawet kilka z mięskiem się znalazło:))

ja nie lubię myć, myć jeszcze mogę ale niecierpię wycierać;( rodzice na zime zamontowali sobię zmywarkę ale uzywana od święta, wcale nie jest duża..ale zbiera się do niej te naczynia i zbiera..to w między czasie już połowę się pomyje bo to ten nóź potrzebny a to ten talerz..itd;)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    No ja miałam ten luksus - wielka wygoda naprawdę i też oszczędność bo myjemy pod bieżącą wodą więc zmywarka mniej siorbie wody. Niestety padła pompa :/ Wiesz Aga dopóki nas była 4 to też jakoś nie myślałam o zmywarce ale teraz gdy jest nas tyle i tyle rzeczy same się brudzi a do mycia jesteśmy ja i mąż to jakoś tak mniej zabawnie :D Ale wiadomo - jak mus to mus ale tesknię do zmywarki baaardzo
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a propos zmywarek - swego czasu cos z wujkiem gadalismy o zmywaniu i ilosci talerzy a on mowi o ekonomicznych zmywarkach, na co ja pokazujac minami na R "no wiesz wujek ja do niedawna mialam swietna zmywarke i nawet ekonomiczna tylko sie cos skiepscila ostatnio" na co wujek TO TRZEBA WYMIENIC NA JAKIS LEPSZY MODEL :tooth: cala rodzina widziala moje miny tylko wujo nie zobaczyl wiec byla masa smiechu a R sie z lekka wyrasil czy aby wujek go jeszcze lubi hihihi
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Beatko ja mam duzą zmywarkę i codziennie była puszczana a czasami i 2 razy dziennie
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Zajmowalam sie juz roznymi rzeczami, choc z wyksztalcenia jestem hotelarzem. Najwiecej lat spedzilam w gastronomii mojej ukochanej ostatnio jako Manager. Teraz (nie chce zapeszac) ale dostalam propozycje jako Kierownik sklepu z odzieżą w jednej z krakowskich galerii. W czwartek mam sie spotkac w sprawie szczegolow. Modle sie, zeby to byla dobra praca i normalna, bo w ostatniej mialo byc pieknie a spedzalam w pracy 230-260h miesiecznie:devil:

Cieszyc sie bede jak podpisze umowe :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    And, bo Was więcej:))) nas teraz jest piątka plus Hania..więc przez dzień się uzbiera ale jak rodzice z sis byli w trójkę czy niedługo zostanę we dwójkę to już gorzej:)))

my też myjemy pod bieżącą wodą, zlew ma jedna komorę druga zakryta i mi ise wydaje że tej wody idzie duuuuuuużo więcej, ale to nie moje mieszkanie to co się mam udzielać:)hehe
  10.  permalink
    Ja juz spadam. Wykonczyły mnie ostatnie dni- chyba się starzeję. :cool:
    Dobranoc
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    spokojnej nocy aga :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja tez juz spadam, lape mam spuchnieta po zastrzyku wiec musze sobie oklady z sody porobic.
    do jutra
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Wracając do ciast... po ilu godzinach galaretka zaczyna tężeć?? jest już ponad 2 godziny w lodówce i dalej wodnista :/ nie wiem czy taką wylać na ciacho czy jeszcze czekać :/
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    no Aga, coś forma Ci opada;)) tak szybko spać uciekasz:P
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    ja sie na galaretkach nie znam :neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    And, ja porostu robię na czuje;)) doglądam ją jak se siedzi w lodówce;)
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    ooo Trisha widzę,że dosyć szybko ślub wzięliście;))))
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    no mowia ze szybko :) my juz wiedzielismy po 2 miesiacach ze chcemy byc razem do konca zycia :)
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    ehh czy szybko to nie wiem :D w listopadzie pierwsza kawa z mężem tzn jeszcze kolegą a w styczniu decyzja mieszkamy razem, ślub miał być w maju ale przekładaliśmy w końcu na sierpień - nie dało się szybciej z naukami przedmałżeńskimi, a w kwietniu zaciażyłam i walczyłam o Kubusia

Galaretka nie chciała tężeć nie chciała i zrobiła to błyskiem :D Zalane ciacho czeka do jutra.
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
    • CommentTimeAug 25th 2009
     permalink
    mialam dokladnie tak samo, w listopadzie sie poznalismy w moje urodziny, w styczniu ustalilismy ze sie pobierzemy, w sierpniu zareczyny a rok potem slub :) nie ma reguly, zalezy od ludzi :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    cześć z rana :-)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bry

And ja nigdy nie gotuje galaretki wg przepisu i albo robie p polowie wody albo po 2/3 i dorzucam ciut zelatyny. nigdy mi nie tezala dluzej niz godzinke

Beata my sie poznalismy w styczniu, od maja razem a w lipcu slub ustalilismy na pazdziernik :P
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    wow, Aniu to bardzo szybko :))))
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    hej :)
    --
    •  
      CommentAuthorelli
    • CommentTimeAug 25th 2009 zmieniony
     permalink
    :)
    to u mnie od poznania do ślubu 5 lat :wink:
    a za niecały miesiąc będziemy świętować 7 rocznicę :crazy::crazy::crazy::crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    dzien dobry :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u mnie od poznania do ślubu też minie ok. 5 lat ;-)
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Kazdy ma inaczej :)

Nam troche kilka osob nie do konca wierzylo, ze do slubu dojdzie, bo uwazali ze za szybko. Albo nasze "ulubione" teksty to:
    -Za ile slub?
    -Za 3 miesiace
    -eeee to sie jeszcze duuuzo moze wydarzyc!

I tak w kolko!

Nauczylismy sie to olewac:devil:

Zawsze sie moze cos wydarzyc, ale z takim podejsciem to ludzie by nigdy sie nie zenili ani nie podejmowali by powaznych decyzji.
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.