eee tam mlodzi :) Jak sie czuje to nigdy nie jest sie za mlodym. Moi tesciowie mieli po 19 i 22 lata jak sie pobrali i tak jusz 31 lat razem :) Az milo sie patrzy jak wciaz sie kochaja
nie dziękuję. nie wiem czy Wam pisałam, że byłam u gina wczoraj. ginka potwierdziła moje przypuszczenia (na podstawie badań) - cykl BEZOWULACYJNY. dała Luteinę na wywołanie @. mam się zgłosić za 3ms, o ile nie uda się zajść.
Ja dziś wybrałam się ze starszym dzieckiem po zakupy. Ponoć koniecznie musiał mieć nowe buty( chociaz ja uwazam ,że stare były całkiem dobre). Doszłam do wniosku,że zupełnie juz nie jestem "na czasie'. Jakoś nie przemawiaja do mnie lakierowane buty sportowe No ale nic- zacisnęłam zęby,żeby nie gderac, bo do dziś pamietam moją granatowo- czerwoną kurtkę, której nie cierpiałam,ale którą nosiłam bo była"praktyczna".
a ja zawsze jakaś taka "dorosła" byłam...jak patrzę teraz na moją siorkę-ma 19lat..to nawet nie potrafię sobie jej wyobrazić z obowiazkami prowadzenia domu, w małżeństwie i na "swoim"
ja po troche dalej mam pstro :D Mam fiola na punkcie zabawek! Moj maz mowi ze ja chyba chce miec dziecko, zeby mu podbierac zabawki...Czesto na mnie dziwnie patrzy z przerazeniem po czym mowi:
Ty naprawde zyjesz w swoim wlasnym malutkim swiecie
Trisha to ty byś musiała zobaczyć mojego męża;)hehe..normalnie jak dziecko w raju jak bawi się z małą;)) a widzę że już nie może się doczekać klocków lego, kolejek;)hehe
dziewczyny macie sposob na zmywanie czerwonego lakieru z paznokci tak zeby pazury nie byly czerowne przez kolejne dni?? juz 3 zmywacz do paznokci wyprobowuje i zawsze to samo - cale skorki i te wciecia przy paznokciu czerwone
2 tygodnie temu zdechl mi moj ukochany chomiczek :( Na pocieszenie moj maz kupil mi mega brzydka maskotke z serii ENGENDROS. Sa takie brzydkie i takie w tej brzydocie piekne, ze az poczulam, ze musze sie nim zaopiekowac. Aha1 I wszystkie te maskotki maja siusiaki!
Kazdy z nich jest jakas osobowoscia i sa po to zeby zachowac dziecko w kkazdym z nas :D
Dobranoc Jemmo, ja tez już spadam, wpadłam tylko zerknąć co u Was. Mnie małpa dopadła, musiała się ratować ketonalem, mam nadzieję, ze w nocy mnie ból brzucha nie dopadnie...
czesc czesc znów jestem online bo mnie odcieli od neta
co do slubów jak tez miałam 19 lat a M 22 i w ty roku mamy okraglutka 5 rocznice
czas ucieka szybko znow jak on jest w PL wczoraj miałam wychodne na miasto od 14 nie nie było wróciła po 21 i moje dziecko brudne szczesliwe z piosenka na ustach sie kapało w misce:) poradzili sobie jakos
a co do @ mnie tez nawidzi lada moent,mogłam niby wziasc astepne opakowanie bez przerwy ale jak raz tak zrobiłam to sie źle czułam wiec juz wole tego ni epowtarzac
Aniu a juz masz odzienie na to wesele bo ja mam:) wczoraj udało mi sie złapac okazje kupiłam sukienke za 120 zł :))))