Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorFiufiu
    • CommentTimeAug 26th 2009
     permalink
    AniuM, mi się przy czerwonym sprawdzał zmywacz na gąbce.

Trisha, trzymam kciuki.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho kiecke to ja juz od miesiaca mam tylko pomyslu na fryzure brak bo ma byc romantyczna a nie typowa czy wampowata.

Trish - kciuki trzymam, musi sie udac

kurcze mnie przedokresowo strasznie wysypalo na twrzy. tormentiolem sie wysmarowalam ale czy to pomoze? macie jakies spodoby na wielkie czerwone pryszcze?
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    witam przedpołudniowo :)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    mnie strasznie boli podbrzusze :(((((
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    dziewczyny ... jak dostanę @ w czasie brania luteiny to mam ją odstawić co nie ? bo chyba mnie dzisiaj złapie... a dopiero od wczoraj ją biorę...
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Ja dostane okres za tydzien i wtedy rozpoczne swoje obserwacje zapisywac. Poniewaz jestem ignoratka w tej kwesti oraz leniem, poprosze Was o pomoc przy wykresach. I troche nie bardzo wiem co mam wybrac, w sensie jaka metode bo dotad jedynie obserwowalam swoj sluz. Jednak od jakiegos czasu jest ledwo widoczny :neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
    • CommentTimeAug 26th 2009 zmieniony
     permalink
    to i ja się chyba dołączę niedługo z @..ryjosław mi wysypało i jakaś rozdrażniona jestem..

CIACHO..a jak to możliwe że jesteśmy ten sam rocznik '84, brałyśmy ślub w wieku 19 lat i my mamy na dniach 6 rocznice śłubu a wy 5??..no chyba że rocznikowo miałaś 20 lat a nie 19:)))-tak mi się tylko nasunęło:)

Talinka, ja miałam odstawiać progesteron jakbym dostała @, ale zazwyczaj dostawałam ją dzień po skończeniu duphastonu czy luteiny:))
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    Trisha, zdecyduj się od razu na jakąś, najwięcej jest tu chyba dziewczyn stosujących Roetzera i angielską.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    no ja właśnie nie wiem, bo tak mnie zaczęło podbrzusze boleć, że na wszelki wypadek wzięłam podpaskę....
    teraz kolejną dawkę luteiny biorę o 12.... no i chyba ją wezmę, bo @ nie ma de facto.
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    no chyba wybiore rotzera. Bede ostro musiala popracowac nad swoja systematycznoscia :bigsmile: Zastanawialam sie tez z mezem nad kupnem Lady Comp. Podobno jest super. tylko troche drogi Co myslicie?
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    talinka, nie no musisz poczekać do krwawienia..a moze zadzoń do gina?? co ci powiedział jak przepisł/a luteinę??
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    mam brać 5 dni 3x2 pod język, a po tych 5 dniach ma się pojawić krwawienie.
    --
  1.  permalink
    no Beata dokłądnie tak-rocznikowo to ja miałam 20 ale nie skonczone a u nas sie licza lata skonczone wiec miałam 19
    nie dodaje sobie lat:) o nie..kurcze Aniu pochwal sie sukienką.ja wam zrobie fote chociaz telefonem bo aparat umarł juz dawno
    na fryzure pomysłu miec nie musze bo co ja moge zrobic? wyprostowac porzadnie i tyle
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    no i dostałam @. :d
    achhh ja czasami chciałabym być już po ślubie... ale z drugiej strony to czasami fajnie być jeszcze "wolna" :D
    w sumie to R. ma dopiero 21 lat, więc się wcale nie dziwię, że mu do ożenku nie śpieszno :tooth:
    --
  2.  permalink
    kupiłam taka-na wieszaku niespecjalnie mi sie spodobała ale na mnie juz bardziej
    foty weselne Wam pokaze po weselu

Image Hosted by ImageShack.us

--
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    śliczna
    --
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    ciacho - bardzo ładna
  3.  permalink
    Ciasteczko- koniecznie pokaż foty w tej sukience :) Fajny kolor:)
  4.  permalink
    Talinko- czyli Ty masz JUZ 19 lat a R DOPIERO 21? ;)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja mam 20 lat, a R. 21 ;p
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Moj maz skonczy 23 dopiero w pazdzierniku. Miedzy nami sa 4 lata roznicy :crazy:

Czyli wlasciwie w wieku 22 lat sie ozenil :D
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    hehe :)
    --
  5.  permalink
    tzn masz młodszego męża czy starszego?

ja tak mysle ze młodszego bymm miec nie chciała ale takiego z 10 lat starszego to taaaaak
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ciacho ja za mąż raz wyszłam za starszego i się przejechałam miałam 21 lat i teraz uważam że za szybko a drugi raz w wieku 29 lat za młodszego i nie narzekam :D a sukienka fajna,koniecznie fotki w sukience poproszę. Ja nie cierpię sukienek bo wyglądam w nich jak idź stąd a poza tym nie czuję się w nich swobodnie
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    meza mam mlodszego o 4 lata, ale wierz mi ze ja kompletnie nie czuje roznicy wieku :) Jest bardzo dojrzaly. inaczej bym nie dala rady. Sama bylam i jestem w szoku, bo jest prawdziwym mezczyzna jak na tak mlody wiek. Ale to zawdzieczam jego rodzicom, ze tak go wychowali :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    dobra uciekam na ta rozmowe w sprawie pracy :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    Mój też młodszy, baaaardzo sobei chwalę :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Mój rok starszy i też sobie chwalę, chociaż czasami jest jeszcze dziecinny....
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    CIACHO..no nie że dodajesz sobie lat:))hehe..ale ja mialam dokładnie 19 i 4 dni..i dlatego coś mi nie pasowało jak pisałaś o 5 rocznicy:)) zaraz przeliczałam swoje;)heheh

kiecka bardzo łądna:)) czekam na foty poweselne;)))

TALINKA jak dostałaś @ to ja bym odstawiła..a swoję drogą zazwyczaj jak dziewczyny biorą luteinę czy duphaston to dostają dopiero jak kończą, no ale to nie reguła;)) spytaj się gina tak na wszelki

Wiecie co, wychodzenia młodo za maż ma swoje plusy, a za młodszych facetów jeszcze większe;)))) MAMUSIE NIE ZDĄŻĄ ZABARDZO ICH UROBIĆ:)))))HEHEHHEHE
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    odstawiam - wzięlam o 12 ostatnią (bo @ dostałam ok 12:30)
    czytałam, że jeśli @ przyszła w trakcie brania, to znaczy, że bez luteiny też by przyszła w ten dzień.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho fajna ta kiecka. bardzo delikatna. kurcze czasami zazdroscze dziewczynom ktore moga w takich jasnych rzeczach chodzic. i nie tylko o figure chodzi ale mi po prostu jasne kompletnie nie pasuja :confused:
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    hej dziołchy! dostalam ta prace!!!!:cheer::swingin::tooth::crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    gratki Trisha - to co od wtorku zaczynasz? mam nadzieje ze godziny i warunki ludzkie :)
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Trisi to super bosze żeby mnie sie cos trafiło do pracy ale teraz masakra wszędzie cięcia a zero przyjęć
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Dzieki ;] no juz w poniedzialek pierwsze szkolenie chyba! Caly miesiac szukalam pracy, wyslalam 25 CV i w koncu! Zapowiada sie ludzko, ale wiecie jak jest. Wyjdzie w praniu. Nie nastawiam sie super pozytywnie, bo wczesniej sie napalalam i kurcze pracowalam 230-260h miesiecznie.

Oby to bylo to!

Zeby to uczcic bylam w Kauflandzie i nakupowalam sobie rozne pysznosci :tooth:

Zaraz rozmroze paluszki krabowe, ma ktos ochote? :D:D:D:D
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Hogatko - a gdzie szukasz? Ja wszystkie CV wysylalam przez gumtree.pl

Tam srednio co 30 minut pojawia sie ogloszenie w kazdej dziedzinie.

Polecam :)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    szkoda ze na gumtree jest tak malo z mojej okolicy :confused:

Hogatko szkoda ze farmaceutka nie jestes bo z tego co mowila kolezanka to w Olsztynie oplaci sie byc po farmacji, w aptece od 3,5tys w gore - specjalnie sie przeprowadzila bo u nas 2-2,2tys
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    To ja tam do Olsztyna męża podeślę;))) bo u nas zarobki ciulowe..
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Oglądam film na TVP 1..straszna choroba;(
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Cze kobietki,
    O czym film?
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    o dziecku chorym na autyzm..

znajmomi mają synka chorego na autyzm w miarę łagodną odmianę, ale niesamowice dużo czasu, poświęcenia i pieniędzy włożyli w jego leczenie efekty są oszałamiające:)
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Nie lubie oglądać filmów o chorobach. Ostatnio dałam się wkręcić na oglądanie "Chrigu" i strasznie mnie zdołował. Chociaż autyzm jest w sumie fascynujący. Co nie zmienia faktu, że nigdy nie chciałabym miec z nim do czynienia wśród najbliższych.
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    jest fascynujący to fakt..

ja również nie chciałabym mieć doczynienia z ta straszną chorobą wśród bliskich i wogóle fajnie byłoby jakby wszystkie straszne choroby zniknęły..a wszystkie dzieciaczki były zdrowe;)
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Tak, najlepiej by było oglądać choroby tylko na filmach :wink: Chętnie pomogłabym ci Beata wystrzelić kilka w kosmos ;)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja staram sie nie ogladac tego typu filmow bo pozniej przechorowuje. zreszta teraz nic nie ogladamy, dlugie wieczory bez TV:P
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dzisiaj sie wnerwilam bo na pytanie czy musze i kiedy zrobic badania wice zlapala sie za glowe bo zapomnieli. musze jutro rano isc po skierowanie bo jesli w poniedzialek im nie doniose badan to we wtorek nie bede mogla zaczac pracy i mi pensji nie przeleja :devil:
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    noo... faktycznie, ale im się zapomniało
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    bożeszzzz niedość że ich wina, to jeszcze ty masz obrywać za to, bo oni mają sklerozę:( heh
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    straszne zawiasy....i masz, przez ich pomylke, pracownik cierpi...
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    że też zaczęłam oglądać ten film..wrrr wyciskacz łez;(
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.