Ciacho kiecke to ja juz od miesiaca mam tylko pomyslu na fryzure brak bo ma byc romantyczna a nie typowa czy wampowata.
Trish - kciuki trzymam, musi sie udac
kurcze mnie przedokresowo strasznie wysypalo na twrzy. tormentiolem sie wysmarowalam ale czy to pomoze? macie jakies spodoby na wielkie czerwone pryszcze?
Ja dostane okres za tydzien i wtedy rozpoczne swoje obserwacje zapisywac. Poniewaz jestem ignoratka w tej kwesti oraz leniem, poprosze Was o pomoc przy wykresach. I troche nie bardzo wiem co mam wybrac, w sensie jaka metode bo dotad jedynie obserwowalam swoj sluz. Jednak od jakiegos czasu jest ledwo widoczny
to i ja się chyba dołączę niedługo z @..ryjosław mi wysypało i jakaś rozdrażniona jestem..
CIACHO..a jak to możliwe że jesteśmy ten sam rocznik '84, brałyśmy ślub w wieku 19 lat i my mamy na dniach 6 rocznice śłubu a wy 5??..no chyba że rocznikowo miałaś 20 lat a nie 19:)))-tak mi się tylko nasunęło:)
Talinka, ja miałam odstawiać progesteron jakbym dostała @, ale zazwyczaj dostawałam ją dzień po skończeniu duphastonu czy luteiny:))
no ja właśnie nie wiem, bo tak mnie zaczęło podbrzusze boleć, że na wszelki wypadek wzięłam podpaskę.... teraz kolejną dawkę luteiny biorę o 12.... no i chyba ją wezmę, bo @ nie ma de facto.
no chyba wybiore rotzera. Bede ostro musiala popracowac nad swoja systematycznoscia Zastanawialam sie tez z mezem nad kupnem Lady Comp. Podobno jest super. tylko troche drogi Co myslicie?
no Beata dokłądnie tak-rocznikowo to ja miałam 20 ale nie skonczone a u nas sie licza lata skonczone wiec miałam 19 nie dodaje sobie lat:) o nie..kurcze Aniu pochwal sie sukienką.ja wam zrobie fote chociaz telefonem bo aparat umarł juz dawno na fryzure pomysłu miec nie musze bo co ja moge zrobic? wyprostowac porzadnie i tyle
no i dostałam @. :d achhh ja czasami chciałabym być już po ślubie... ale z drugiej strony to czasami fajnie być jeszcze "wolna" :D w sumie to R. ma dopiero 21 lat, więc się wcale nie dziwię, że mu do ożenku nie śpieszno
Ciacho ja za mąż raz wyszłam za starszego i się przejechałam miałam 21 lat i teraz uważam że za szybko a drugi raz w wieku 29 lat za młodszego i nie narzekam :D a sukienka fajna,koniecznie fotki w sukience poproszę. Ja nie cierpię sukienek bo wyglądam w nich jak idź stąd a poza tym nie czuję się w nich swobodnie
meza mam mlodszego o 4 lata, ale wierz mi ze ja kompletnie nie czuje roznicy wieku :) Jest bardzo dojrzaly. inaczej bym nie dala rady. Sama bylam i jestem w szoku, bo jest prawdziwym mezczyzna jak na tak mlody wiek. Ale to zawdzieczam jego rodzicom, ze tak go wychowali
CIACHO..no nie że dodajesz sobie lat:))hehe..ale ja mialam dokładnie 19 i 4 dni..i dlatego coś mi nie pasowało jak pisałaś o 5 rocznicy:)) zaraz przeliczałam swoje;)heheh
kiecka bardzo łądna:)) czekam na foty poweselne;)))
TALINKA jak dostałaś @ to ja bym odstawiła..a swoję drogą zazwyczaj jak dziewczyny biorą luteinę czy duphaston to dostają dopiero jak kończą, no ale to nie reguła;)) spytaj się gina tak na wszelki
Wiecie co, wychodzenia młodo za maż ma swoje plusy, a za młodszych facetów jeszcze większe;)))) MAMUSIE NIE ZDĄŻĄ ZABARDZO ICH UROBIĆ:)))))HEHEHHEHE
odstawiam - wzięlam o 12 ostatnią (bo @ dostałam ok 12:30) czytałam, że jeśli @ przyszła w trakcie brania, to znaczy, że bez luteiny też by przyszła w ten dzień.
Ciacho fajna ta kiecka. bardzo delikatna. kurcze czasami zazdroscze dziewczynom ktore moga w takich jasnych rzeczach chodzic. i nie tylko o figure chodzi ale mi po prostu jasne kompletnie nie pasuja
Dzieki ;] no juz w poniedzialek pierwsze szkolenie chyba! Caly miesiac szukalam pracy, wyslalam 25 CV i w koncu! Zapowiada sie ludzko, ale wiecie jak jest. Wyjdzie w praniu. Nie nastawiam sie super pozytywnie, bo wczesniej sie napalalam i kurcze pracowalam 230-260h miesiecznie.
Oby to bylo to!
Zeby to uczcic bylam w Kauflandzie i nakupowalam sobie rozne pysznosci
Zaraz rozmroze paluszki krabowe, ma ktos ochote? :D:D:D:D
szkoda ze na gumtree jest tak malo z mojej okolicy
Hogatko szkoda ze farmaceutka nie jestes bo z tego co mowila kolezanka to w Olsztynie oplaci sie byc po farmacji, w aptece od 3,5tys w gore - specjalnie sie przeprowadzila bo u nas 2-2,2tys
znajmomi mają synka chorego na autyzm w miarę łagodną odmianę, ale niesamowice dużo czasu, poświęcenia i pieniędzy włożyli w jego leczenie efekty są oszałamiające:)
Nie lubie oglądać filmów o chorobach. Ostatnio dałam się wkręcić na oglądanie "Chrigu" i strasznie mnie zdołował. Chociaż autyzm jest w sumie fascynujący. Co nie zmienia faktu, że nigdy nie chciałabym miec z nim do czynienia wśród najbliższych.
ja również nie chciałabym mieć doczynienia z ta straszną chorobą wśród bliskich i wogóle fajnie byłoby jakby wszystkie straszne choroby zniknęły..a wszystkie dzieciaczki były zdrowe;)
dzisiaj sie wnerwilam bo na pytanie czy musze i kiedy zrobic badania wice zlapala sie za glowe bo zapomnieli. musze jutro rano isc po skierowanie bo jesli w poniedzialek im nie doniose badan to we wtorek nie bede mogla zaczac pracy i mi pensji nie przeleja