Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorjem
    • CommentTimeAug 28th 2009
     permalink
    tylko ja jestem?
  1.  permalink
    Ja też jestem, ale z doskoku, bo idę wziąć odstresowującą kąpiel
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorjem
    • CommentTimeAug 28th 2009
     permalink
    ja chyba też idę porobić cos innego
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeAug 29th 2009
     permalink
    czesc dziewczyny,smutno mi bo sprzedaje mojego ukochanego JEEPA, kupujemy fiata pande ,ale juz powiedzialam M ,ze to on bedzie nia jezdzil ,ja wskakuje do jego JEEPA...
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    fiat panda, marzenie mojego Taty.
    --
  2.  permalink
    czesc
    ja dzisiaj na wesele ide a jeszcze siedze i sie lenie
    chłopy śpia pewnie zaraz mały wstanie to sie nim zajme
    musiałam rano leciec do CH po bolerko do sukienki bo sie nie spodziewałam ze tak sie pogoda u nas zmieni
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Heloł :]

Ja tez dzisiaj na wesele, ale pogoda jest do pupy wiec okrutnie mi sie nie chce...strasznie leje :(
    --
  3.  permalink
    Ja na wesele za dwa tygodnie, a dzisiaj się dowiedziałam, ze za tydzień na panieński, a planowałam wypad w góry, ale cóż, są priorytety:D
    Jak myślicie, czy ładna bielizna to odpowiedni prezent na taką imprezkę? Nie chcę żadnego "z humorem" prezentu dawać, bo panna młoda jest tradycjonalistką.
  4.  permalink
    She mysle ze pomysł fajny
    ja wczoraj sie nie pobawiłam za duzo bo M rozbolał zab i o półnpocy bylismy juz w domu
    jutro wylatuje dzisiaj standardowo ma jakiegos focha na mnie nie wiem nawet o co
    bedziemy szukac dentysty co go przyjmie dzisiaj i wiem ze bedize z tym ciezko ale lepiej isc dzisiaj tu niz w norwegii
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeAug 30th 2009
     permalink
    cześć z rana.... znikam na grzyby :)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej baby...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Właśnie wróciliśmy z grzybów. :) 2 koźlaki, 1 rydz i saaaame maślaki :D
    --
    •  
      CommentAuthortinkerbell
     permalink
    Talka mniami uwielbiam sos z maslakow!!!!:tongue:
  5.  permalink
    Puk, puk.
    Jest ktoś?
  6.  permalink
    czesc z rana
    w poniedziałek:angry:nienawidze poniedziałków a a M wyjezdza
    i nie chodzi mi o to ze ja bede za nim płakac czy cos tylko o to ze znow mały bedzie go wołąła,szukał buty jego wyciagał..nawet nie wiecie jakie to jest straszne bo on nic nie rozumie i wtedy dopiero i sie ryczec chce
    ale wymysliłam ze dzisiaj go zabiore do centrum zabaw dla dzieci takie wiecie miejsce dla maluchów z piłęczkami slizgawkami samochodami trmapolinami...oze zapomni troche i sie bedzie bawił ładnie-oby bo tylko to mi przychodzi do głowy
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
    • CommentTimeAug 31st 2009
     permalink
    Przegwizdane macie z tymi wyjazdami :sad:
    Współczuję.
    --
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    ciasteczko to witaj w klubie wyjazdowych tatusiów
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    cześć wam z rana :-))))
    --
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    ale beznadziejny poniedziałek, jestem niewyspana i nie mogę sie niczym zająć wrrrrr :angry:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeAug 31st 2009 zmieniony
     permalink
    ja też jestem niewyspana... w dodatku się denerwuję... co na policji powiedzą mojemu R... bo dostał wezwanie w sprawie tego mojego aparatu.... a skargę pisałam ms temu... a teraz dopiero go wezwali :((((
    echhh, oby ten tysiak dało się odzyskać!
    --
  7.  permalink
    Tak mamy nawet przej....e
    najgorszy jest pierwszy dzien wyjazdu zawsze pote do konca tyg chodze jak struta a juz i dalej tym lepiej
    on juz tak długo jeżdzi juz powinnam sie przyzwyczaic ale nie idzie
    dzisiaj było cieżej sie rozstac niz kiedykolwiek-pierwszy raz widziałam jak M poleciały łzy,on poprotu nie za mna tylko za małym wiem to doskonale
    jest mi tak przykro z tego powodu ze niewiele z Was to pewnie rozumie....

Skarbel a Twój M tez za granica pracuje?nie wiedziałam....
    --
  8.  permalink
    mielismy ostatnio z rozmowe i ustalilismy pewne rzeczy
    tak wiec jak wybudujemy dom to koniec z norwegia,odsprzeda swoje udziały w firmie i koniec z zagranica
    poza tym w tym roku juz nie ale w lutym polecimy my na miesiac jakis tak zeby na wielkanoc wrócic
    na tyle sie zgodze niech bedzie ale na dłuzej nie chce
    wogóle to standardowo mam jakiegpos doła i nie mam pomysłu jak sie z niego wyciagnąc
    :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    ciacho, niezazdroszczę;( ja widzę jak moja jest teraz za tatą i jak tęskni jak cały dzień-dwa go nie widzi..a co dopiero jaky tyle go nie widziała;((( a mieszkamy obecnie z moimi rodzicami i cały dzień ma rozwywkę..a i tak tęskni..

Dzielna kobita jesteś;) dasz radę już niedługo:)) życzę Wam żebyście szybko ten dom wybudowali:) i żebyście znowu byli razem:)
  9.  permalink
    Beata a wiesz mój mały jak M wraca po tych 5 tyg to on do niego nie idzie...wstydzi sie
    wiec pierwsze dni to pamieta wiem ale potem juz nie,potem juz zapomina i nawet na skypie nie chce gadac za bardzo bo ma inne sprawy zawsze do zabawy

ale zdazy sie przyzwyczaic do niego jak jest i potem kilka dni dochodzimy do siebie
    no dac rade musimy bo innego wyjscia nie ma,dom w ok nie powstanie nie ma szans ale w dwa lata napewno tak ze Jego czas jest w Norwegii policzony :)
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    ciasteczko- to naprawde musi byc bardzo ciezka sytuacja... Wspolczuje...Zycze Wam, zeby ta sytuacja sie kiedys unormowala:grouphug:
    --
  10.  permalink
    obiecane fotki z wesela

Piotrus z tatą

Image Hosted by ImageShack.us

Moje dziecie przystojne z mamą

no i ja

--
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    wpadlam sie przywitac i podzielic wtorkowymi stresami, brrr jutro szkola x 2 - abrysiaka i moja brrrr

Ciacho swietnie wygladalas, cz u was tez pogoda dala popis? u nas lalo, grzmialo i zimnica :|

11.  permalink
    ja nie moge jaka kiecka Gabrysi jest nieziemska!!!! superrr

--
  12.  permalink
    a pogoda u nas fajna była-nie za goraco ,ale tez nie zimno,bez deszczu jakies 22 stopnie

--
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no to u nas tylko 15stopni, Mloda mi sie pod kosciolem doslownie z zimna telepala
    a kiecke miala od cioci z hameryki - miniatura sukni slubnej dla dziewczynek niosacych kwiatki, u nas pewnie fortune by kosztowala a tak Gabrysia mogla blyszczec :)

13.  permalink
    Ciasteczko, ślicznie wyglądałaś:))

Aniu, Gabrysia wymiata w tej sukience, taka mini panna młoda z niej. A ta pani za nią stojąca tez chyba ma cudną suknię, tak się domyślam po tym fragmencie...

14.  permalink
    Krzysio sie zmienił bardzo-jaki on juz duzy chłopak jest,buźke ma jakby inna ,dawno go nie widziałam

--
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    przeslodkie macie te swoje pociechy... Ja na swoja jeszcze bede musiala chyba poczekac :(

Ale poki co mam jeszcze wielka radosc z 4-letniego brata mojego meza :)

Ma na imie Jaś i jest przegigantem w swoich tekstach :D
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    AniuM, ciacho- widze po raz pierwszy jak wygladacie :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ta jo ale mi sie bonus trafił :)
    Aniu ślicznie wyglądacie wszyscy

Ciacho małe i duże to ... no ... hmmmm naprawdę Ciacha ;)

--
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    wszystkie zdiecia przepiekne...sukienki sliczne...dzieciaki tez...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    oooo na fotki się załapałam :)
    buziaczki wieczorne :) idę spać!

--
  15.  permalink
    Aniu super wyglądasz a ten kolor na włosach to jaki to? pasuje Ci a Krzysko to Twój Klonik
    And dziekuje w ich imieniu za komplement

i wogóle fajnie ze wam sie podobała moja sukienka na szybko kupiona

--
  16.  permalink
    Aniu, ślicznie wyglądasz, nie poznałabym Cię teraz (widziałam kilka miesięcy temu Twoją fotkę jedną,chyba ciemniejsze włosy miałaś?)

•  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho kolor to jakis rudy z odcieniami czerwieni, u fryzjerki robie wiec to ona dobiera odcienie
    a Krzysko to jednak klon Roberta - moj ma jedynie nos :P

•  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Shehe dziekowac, mialam czekoladowe i czarne w miedzy czasie no a w styczniu wrocilam do dawnego koloru - jednak w rudosciach czuje sie najlepiej
    no i do mojej karnacji wlasnie rude najlepiej pasuja

17.  permalink
    no moze w ale jak tak przytuleni jestescie to bardzo podobni
    u nas w rodzinie tez zdania podzielone ze Piotrus to klon M a mi sie wydaje samej ze raczej mój

to moja jedyna fotka w wieku 2 ,5 lat- ze żlobka

--
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    moim zdaniem Piotrus to tatowy klon
    u nas Krzysko i R to nawet tak samo i to samo odstajace ucho maja :P Gabrysia za to identyko ja z dziecinstwa tyle ze kolor oczu inny

•  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ania a ja oglądajac fotki miałam podobne wrażenia do Ciacha, że krzysio twój a Gabrysia tatowa
    Ciacho pietruszek może i tata ale usta twoje patrzac na twoją foteczkę ze żłobka
    --
  18.  permalink
    a Piotrus jedno ucho tez ma odstajace bardziej,identycznie jak córki braci Macieja tak wiec wszystkie dzieci cos tam wspólnego maja hehehe

mój M jest w nim taki zakochany ze wcale mu sie nie dziwie ze mu dzisiaj z lekka sie zmiękło,póki Pit był na sali ja nie mogłam z M tanczyc bo...

zarzuciłam was fotami troche dzisiaj

--
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    moze to przez foty "polik do polika", zreszta i Krzysko i Gabrysia sa do siebie troche podobni a R w dziecinstwie niezly pyzol byl :P

Mezu wlasnie prasuje garderobe na jutro. ale ja mam z nim dobrze z tym prasowaniem!! kurcze zaczynam sie stresowac szkola i reakcja moich dzieciow na zmiany. z wrazenia obgryzlam juz pazury i zgrzytam zebami.

•  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho skad ja znam takie tanczenie.. my tez sie z R we dwoje nie wytanczylismy. dobrze ze jak druhenki przejmowaly Krzysia a R latal z aparatem to mozna sie bylo pobujac z kim innym :P

ja juz uciekam. @ w natarciu wiec trzeba sie rozluznic
    spokojnej nocy

•  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeSep 1st 2009
     permalink
    ciasteczko1984: And dziekuje w ich imieniu za komplement
    Ale ja mówiłam o Tobie i Piotrusiu :)

Zamorduję Kubę :/ Obedrę go ze skóry inie wiem co jeszcze. Smarkacz narobił paniki że 7,20 więc zryw i budzenie Gabio... Dopiero jak usiadłam z kawą patrzę a to 6.40 :/ Byłam pewna że nie słyszałam budzików :/

--
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    :D And no co dziecko przezywa , więc mu daruj:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    on ma rozpoczęcie na 11 :devil: a teraz mi szaleją wrrr

--
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.