czesc dziewczyny,smutno mi bo sprzedaje mojego ukochanego JEEPA, kupujemy fiata pande ,ale juz powiedzialam M ,ze to on bedzie nia jezdzil ,ja wskakuje do jego JEEPA...
czesc ja dzisiaj na wesele ide a jeszcze siedze i sie lenie chłopy śpia pewnie zaraz mały wstanie to sie nim zajme musiałam rano leciec do CH po bolerko do sukienki bo sie nie spodziewałam ze tak sie pogoda u nas zmieni
Ja na wesele za dwa tygodnie, a dzisiaj się dowiedziałam, ze za tydzień na panieński, a planowałam wypad w góry, ale cóż, są priorytety:D Jak myślicie, czy ładna bielizna to odpowiedni prezent na taką imprezkę? Nie chcę żadnego "z humorem" prezentu dawać, bo panna młoda jest tradycjonalistką.
She mysle ze pomysł fajny ja wczoraj sie nie pobawiłam za duzo bo M rozbolał zab i o półnpocy bylismy juz w domu jutro wylatuje dzisiaj standardowo ma jakiegos focha na mnie nie wiem nawet o co bedziemy szukac dentysty co go przyjmie dzisiaj i wiem ze bedize z tym ciezko ale lepiej isc dzisiaj tu niz w norwegii
czesc z rana w poniedziałeknienawidze poniedziałków a a M wyjezdza i nie chodzi mi o to ze ja bede za nim płakac czy cos tylko o to ze znow mały bedzie go wołąła,szukał buty jego wyciagał..nawet nie wiecie jakie to jest straszne bo on nic nie rozumie i wtedy dopiero i sie ryczec chce ale wymysliłam ze dzisiaj go zabiore do centrum zabaw dla dzieci takie wiecie miejsce dla maluchów z piłęczkami slizgawkami samochodami trmapolinami...oze zapomni troche i sie bedzie bawił ładnie-oby bo tylko to mi przychodzi do głowy
ja też jestem niewyspana... w dodatku się denerwuję... co na policji powiedzą mojemu R... bo dostał wezwanie w sprawie tego mojego aparatu.... a skargę pisałam ms temu... a teraz dopiero go wezwali :(((( echhh, oby ten tysiak dało się odzyskać!
Tak mamy nawet przej....e najgorszy jest pierwszy dzien wyjazdu zawsze pote do konca tyg chodze jak struta a juz i dalej tym lepiej on juz tak długo jeżdzi juz powinnam sie przyzwyczaic ale nie idzie dzisiaj było cieżej sie rozstac niz kiedykolwiek-pierwszy raz widziałam jak M poleciały łzy,on poprotu nie za mna tylko za małym wiem to doskonale jest mi tak przykro z tego powodu ze niewiele z Was to pewnie rozumie....
Skarbel a Twój M tez za granica pracuje?nie wiedziałam....
mielismy ostatnio z rozmowe i ustalilismy pewne rzeczy tak wiec jak wybudujemy dom to koniec z norwegia,odsprzeda swoje udziały w firmie i koniec z zagranica poza tym w tym roku juz nie ale w lutym polecimy my na miesiac jakis tak zeby na wielkanoc wrócic na tyle sie zgodze niech bedzie ale na dłuzej nie chce wogóle to standardowo mam jakiegpos doła i nie mam pomysłu jak sie z niego wyciagnąc
ciacho, niezazdroszczę;( ja widzę jak moja jest teraz za tatą i jak tęskni jak cały dzień-dwa go nie widzi..a co dopiero jaky tyle go nie widziała;((( a mieszkamy obecnie z moimi rodzicami i cały dzień ma rozwywkę..a i tak tęskni..
Dzielna kobita jesteś;) dasz radę już niedługo:)) życzę Wam żebyście szybko ten dom wybudowali:) i żebyście znowu byli razem:)
Beata a wiesz mój mały jak M wraca po tych 5 tyg to on do niego nie idzie...wstydzi sie wiec pierwsze dni to pamieta wiem ale potem juz nie,potem juz zapomina i nawet na skypie nie chce gadac za bardzo bo ma inne sprawy zawsze do zabawy
ale zdazy sie przyzwyczaic do niego jak jest i potem kilka dni dochodzimy do siebie no dac rade musimy bo innego wyjscia nie ma,dom w ok nie powstanie nie ma szans ale w dwa lata napewno tak ze Jego czas jest w Norwegii policzony :)
no to u nas tylko 15stopni, Mloda mi sie pod kosciolem doslownie z zimna telepala a kiecke miala od cioci z hameryki - miniatura sukni slubnej dla dziewczynek niosacych kwiatki, u nas pewnie fortune by kosztowala a tak Gabrysia mogla blyszczec :)
Aniu, Gabrysia wymiata w tej sukience, taka mini panna młoda z niej. A ta pani za nią stojąca tez chyba ma cudną suknię, tak się domyślam po tym fragmencie...
Ciacho kolor to jakis rudy z odcieniami czerwieni, u fryzjerki robie wiec to ona dobiera odcienie a Krzysko to jednak klon Roberta - moj ma jedynie nos :P
Shehe dziekowac, mialam czekoladowe i czarne w miedzy czasie no a w styczniu wrocilam do dawnego koloru - jednak w rudosciach czuje sie najlepiej no i do mojej karnacji wlasnie rude najlepiej pasuja
no moze w ale jak tak przytuleni jestescie to bardzo podobni u nas w rodzinie tez zdania podzielone ze Piotrus to klon M a mi sie wydaje samej ze raczej mój
moim zdaniem Piotrus to tatowy klon u nas Krzysko i R to nawet tak samo i to samo odstajace ucho maja :P Gabrysia za to identyko ja z dziecinstwa tyle ze kolor oczu inny
Ania a ja oglądajac fotki miałam podobne wrażenia do Ciacha, że krzysio twój a Gabrysia tatowa Ciacho pietruszek może i tata ale usta twoje patrzac na twoją foteczkę ze żłobka
moze to przez foty "polik do polika", zreszta i Krzysko i Gabrysia sa do siebie troche podobni a R w dziecinstwie niezly pyzol byl :P
Mezu wlasnie prasuje garderobe na jutro. ale ja mam z nim dobrze z tym prasowaniem!! kurcze zaczynam sie stresowac szkola i reakcja moich dzieciow na zmiany. z wrazenia obgryzlam juz pazury i zgrzytam zebami.
Ciacho skad ja znam takie tanczenie.. my tez sie z R we dwoje nie wytanczylismy. dobrze ze jak druhenki przejmowaly Krzysia a R latal z aparatem to mozna sie bylo pobujac z kim innym :P
ja juz uciekam. @ w natarciu wiec trzeba sie rozluznic spokojnej nocy
ciasteczko1984: And dziekuje w ich imieniu za komplement
Ale ja mówiłam o Tobie i Piotrusiu :)
Zamorduję Kubę :/ Obedrę go ze skóry inie wiem co jeszcze. Smarkacz narobił paniki że 7,20 więc zryw i budzenie Gabio... Dopiero jak usiadłam z kawą patrzę a to 6.40 :/ Byłam pewna że nie słyszałam budzików :/