Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorelli
    • CommentTimeSep 4th 2009
     permalink
    u mnie rano pokropiło, teraz wprawdzie nie pada ale jest pochmurno. kawa jedna wypita ale nic chyba nie pomogła bo dalej jestem jakaś otępiała :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Witam i ja!
    skarbel u mnie tak jak u ciebie - szaro-buro i własnie druga kawkę szykuję, bo nie dam rady do 15.:sad:
    --
  1.  permalink
    tego avasta mi brat odradzał a co do licencji ja i tak musze wykupic na Eseta -byłam zadowolona ale to dopiero w przyszłym tyg jak M kaski wiecej przeleje bo to niestety 140 zł trzeba wydac
    sciagne tego co And poleciłas na 30 dni to mi wystarczy
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ale u nas pogoda!
    szefa nie ma, to dzisiaj z koleżanką filmujemy :D
    jesteśmy po obejrzeniu 'szesnastoletniej mamy'
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    AniaM: btw And u ciebie juz poniedzialek?? :shocked: u mnie jeszcze a moze juz - PIĄTEK :)
    --

:rolling::rolling::rolling: myślałam o piątku... chyba jeszcze spałam pisząc
    Ależ się uśmiałam
    --
  2.  permalink
    wpadam sie przywitac i powiedziec ze zyje...:D
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
    • CommentTimeSep 5th 2009
     permalink
    Bry
    Ciacho my mamy bitdefendera, a wcześniej mieliśmy nortona
    Ania hubi z przyjaciółka mojej mamy co znam ją od dziecka, podoba mu sie u niej bo ma kota :D jedyny problem było to, że nie chciał zrobic siku do nocnika w nowym miejscu i danka się, smiała, że trzymał już się nawet za siusiaka zeby nie zrobić w majtusie i sposobem go przekonała i wysikał pół nocnika.Zjada jej wszystko co mu da a ogórków to wołał o dokładke i póki co to dla niej anioł a nie dziecko, bo jest a tak jakby go nie było. Za to Jakub szkoła mu się podoba zadowolony, dzięki concercie tej mocniejszej jak sam mówi może się bardziej skupić i więcej do niego dociera, bo wcześniej to musiał sie dobrze namęczyć, żeby zapamiętać i w czwartek wieczorem wył godzinkę bo przejął się okropnie zmianami dotyczącymi Huberta, bo on mały , on się o niego martwi i jak z dżemką gdzie będzie spać bo przecież w swoim łóżeczku nauczony , no i kto go powita jak wróci ze szkoły.Pogadałam wytłumaczyła, powiedziałam, że tez może isc do pani danki jak chce a ona i tak będzie kursować między swoim a naszym domem.
    Praca jaka dorwałam to przedstwaiciel handlowy w grupie ITI bedę sprzedawać telewizję"n" mam nadzieję, ze dam radę a swoją droga to ta dziewczyna, która przeprowadzała,ze mną rozmowe wczoraj na pożegnanie powiedziała, ze mam szybko zostać menagerem bo ma jeno biuro wolne :D zobaczymy w praniu. Póki co oprócz kwoty dla opiekunki zostanie jeszcze dla mnie a to na razie wystarczy.Bo mam dośc zycia kiedy nie mam za co książek kupić, nie wyrabiam z regulowaniem długów kiedy ciągle dochodzą bieżące rachunki.
    Bedzie dobrze a może i lepiej czas pokarze
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Hoga no to super ze wszystko udalo sie wam poukladac. trzymam mocno kciuki za Jakuba, jemu bardziej potrzebne niz Hubciowi chyba. mam nadzieje ze w nowej szkole i z nowymi lekami sie uda!!!!

a praca mam nadzieje ze wypali i faktycznie bedziesz sie wspinala po kolejnych szczeblach i to biuro bedzie twoje :) a jako "PecHowiec" jaki masz rejon do objezdzenia?
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ania cała północna polska pewnei na kolejnych spotkaniach będę wiedziec więcej bo dopiero jedno było w piatek :D
    --
  3.  permalink
    Hoga no to ja tez trzymam kciukasy za to zeby praca wypalila....:)
    --
  4.  permalink
    i ja oczywiscie tez!
    --
  5.  permalink
    I ja się przyłączam z moimi kciukami HOguś:)
    -- http://cudmania.blox.pl/html
  6.  permalink
    a ja sie dzisiaj nudze
    jutro mam gosci wiec robie liste zakupów bo akurat wpadna na kolacje i wypadałoby im podac cos.naszczescie tylko dwie osoby i dziecko takze tłumu nie bedzie
    o 18 umówiłam sie z dorota która przyjdzie do piotrusia bo pogoda fatalna ,nie bede go ciągnac w taki wiatr nigdzie a rano zaliczylismy juz spacer
    pojade do piotra i pawła i przy okazji w centrum popatrze na jakies jesienne kurtki ,mamy tam takie dwa tanie sklepy wiec moze cos znajde bo ta pogoda mnie przeraza troche

mam pytanie do was czy kupowałyscie przescieradła na gumce z lidla? jakie sa po praniu? bo ja kolejne takie za 20 zł co kupiłam musze wyrzuic bo sie zrobiło jak szmata,normalnie w sklepach kosztuja ok 50 zł takie lepsze ale ktos mi powiedział ze w Lidlu sa.ie chce znó kupic badziewia
    --
  7.  permalink
    CIasteczko, ja w jysk kupowałam i są całkiem ok., tzn prześcieradła,a drogie nie były, nie pamiętam ile kosztowały, ale wiem, że tanie były.

Ja dzisiaj idę na ten panieński, chciałam kupić książkę "Seks jakiego nie znacie" ojca Ksawerego Knotza, ale oczywiście w mojej dziurze jej nie mają, więc kupiłam majteczki z wolbaru czarne, mam nadzieję, że się jej spodobają....
    majty
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    u nas leje, zmoklismy jak diabli ale musialam kupic gabrysi dresy do szkoly. mam rozowe ale w szkole mozna tylko okreslone kolory (granatowy niebieski czarny) wiec dzisiaj latalam szukalam. no a potem nie moglam sie oprzec pokusie i wpadlam do mojego ulubionego sklepu i zonka zalcizylam bo wszystko co do przymierzalni wzielam na mnie wisialo. nie powiem mile to :))))

Hoga szkoda ze nie pn-wsch bo bys do mnie na kawe zajechala :D

Ciacho ja kupowalam przescieradla jersey - sa delikatniejsze od bawelnianych a nie robia sie szmaty jak te z frotty. u nas w sklepie cena ok 20zl za 90x200 a 24czy 25zl za regularne 140x200
    w lidlu nie kupowalam. nie mam jakos przekonania. pomacaj moze i jak sa dodtykowo ok to
  8.  permalink
    dzbry
    U nas pogoda podła, ale przynajmniej imprezka się szykuje, więc nie narzekam :)
    Ciacho- ja juz never, przenever nie kupie prześcieradła za 20zł. Wg mnie sa nic nie warte i zaraz wyglądają jak sito. Te po 50 są trwała- więc w sumie wychodzi na jedno. Ja bardzo lubię frotte.
  9.  permalink
    dzieki za opinie ,własnie ja mam wyrko 180 na 220 wiec musze miec dosyc duze
    dzisiaj jade kupic bo syn mi ta szmate zalał jupikiem wisniowym i je wywaliłam od razu
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dzi3wczyny czy to normalne ze dziecku ropieja i krwawia dziurki w uszach po 2miesiacach od przeklucia? kurcze przemywalismy Gabrysi sytematycznie jak miala wkretki ze stali chirurgicznej, pozniej zmienilismy na zlote tez wkretki no i teraz trzeba bylo wyjac bo jej sie ropa zrobila. dzisiaj z jednej z dziurek leciala jej krew, malo nie fiknelam tak mi sie niedobrze zrobilo a R na targach wiec musialam sama ogarniac
    •  
      CommentAuthorpsycho_patka
    • CommentTimeSep 5th 2009 zmieniony
     permalink
    hmmm Ania a jak młoda miala te kolczyki ze stali chirurgicznej to tez sie cos dzialo???? moze sprobujcie jeszcze na troche takie zalozyc...zeby sie uszy ladnie do konca wygoily...
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Pati przy tamtych tez ropialy dlatego wyjelismy i zlote wlozylismy. znajoma mowila ze nie ma jak srebro na wygojenie i nie wkretki a na biglu - dzisiaj kupilam ale na razie nie wloze bo sie boje

ktoras oglada siatke? my mamy taki malutki tv 17" chyba no i slepa sie robie bo ledwo co widze ale za to dzieci niezle dopinguja nszych :tooth:
  10.  permalink
    A jak im idzie?Ja za chwilę wychodzę na panieński i mam tv wyłączony, bo cała rodzinka jest na imprezce rodzinnej no i nie wiem jak sobie nasi radzą... Chociaż jestem przekonana że wygrają:)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    1 set wygrany, w drugim prowadza 4pkt
  11.  permalink
    Tak trzymać:))
    Ja zmykam, udanego wieczoru dziewczyny
  12.  permalink
    nie ogladam bo nie lubie

ja po zakupach-nic oprócz spozywki nie kupiłam
    jestem nadal bez kurtki w poniedziałek polece na targ moze tam cos znajde
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no to wygrali :) ja bardzo lubie siatke. zreszta noge tez bym obejrzala gdyby Gabrysia spac nie szla. na dodatek mezu musial lapa zostawic w firmie i tez zaraz kompa gasic trzeba bo mloda nie zasnie inaczej. przekichane :|

Ciacho ja usiluje sobie kupic jakies bluzki lub koszule do szkoly i wszystkie ktore mi sie podobaja to cenowo od 120 do 160zl :( w rozmiarowce mlodziezowej maja lepsze ceny ale dzisiaj w najwiekszy rozmiar czyli 44nie wlazlam a znowu z cotton club 40luzna ale 2x drozsza, zglupiec mozna
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    A ja miałam dziś pomocnika do robienia ciacha :D

--
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    cześć baby, nie jestem fanka sportu telewizyjnego, a już na siatce zupełnie się nie znam, bo nawet M nie ogląda
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no i moge sie zalozyc ze ciasto z pomoca Hubiego wyszlo znacznie smaczniejsze :D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a propos ciasta - pamietacie

Żeby w domu było miło, tak, tak, tak,
    Żeby coś dobrego było, tak, tak, tak,
    By pachniało wakacjami, tak, tak, tak,
    Zrobię ciasto ze śliwkami, tak, tak, tak.

Szklankę mąki, cukru szklankę,
    Zaraz wsypię do miseczki,
    Potem proszku do pieczenia,
    Dodam jeszcze dwie łyżeczki,
    I dwa jajka i na koniec
    Roztopionej margaryny
    I zamieszam tylko tyle,
    By się razem połączyły.

Najłatwiejsze ciasto w świecie, tak, tak, tak,
    Nic, a nic się go nie gniecie, tak, tak, tak,
    Ty potrafisz także upiec, tak, tak, tak,
    Nawet, gdy nie jesteś zuchem, tak, tak, tak.

Teraz śliwki poukładam,
    W natłuszczonej tortownicy
    I do pieca włożę ciasto
    Na około pół godziny,
    A gdy będzie już gotowe,
    Znaczy chrupkie i rumiane,
    To zaproszę koleżanki,
    Babcię, dziadka, tatę, mamę.

Najłatwiejsze ciasto w świecie, tak, tak, tak,
    Nic, a nic się go nie gniecie, tak, tak, tak,
    Ty potrafisz także upiec, tak, tak, tak,
    Nawet, gdy nie jesteś zuchem, tak, tak, tak.
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    a jaki do tego jest teledysk, normalnie wymiękam :tooth: (leci na VH1 rano z innymi dziecięcymi piosenkami)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    oj tak tak teledyski sa super :)
    no dobra ja spadam bo Gabrysia idzie spac, lece czytac i oby sen mnie za szybko nie zmozyl bo w planach mam pochloniecie ksiazki przez noc zeby mogla isc dalej w ludzi :)
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    ja też oglądam:)) hehe wogóle rano na VH1 są fajne piosenki, Hania to pada tak tańczy przy nich:) cieknie z niej:)
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    btw. witam się wieczorową porą;))
  13.  permalink
    ja jeszcze krece ostatnia pralke i zbieram sie do wyrka
    kupiłam przescieradło w takim dosc dobrym sklepie z dżerseju za 50 zł fajne ciemne zielone,byle sie nie zeszmaciło
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    my teraz nie mamy szans puścic małemu rano vh1 bo mamy zarzuconą siatę przed rusztowanie i cyfra nie łapie nam co drugiego programu :devil:
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    dobrze, że chociaz jakaś tv wpadła na pomysł piosenek dla dzieci:)
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    AniuM, na te ropiejace dziurki nalepiej jesli tego nie probowalas to w aptece kupisz taki antybiotyk masci nazywa sie Tribiotic, najlepiej 3-4 razy dziennie przemywac a nastepnie posmarowac patyczkiem ta mascia. Powinno sie prawidlowo zagoic. Moja siostrzenica tez miala taki problem i jak jej o Tribioticu powiedzialam to kupila u niej to tez zadzialalo. i od tamtej pory juz nie ma problemu z kolczykami.
    --
  14.  permalink
    a u mnie własnie sie tak dziurki babraja
    w uszach srebra nie moge tylko chirurgiczna stal albo złoto
    kolczyk w pępku zrobiony dawno temu goił sie strasznie długo a poprawka po porodzie juz mniej
    za kazdym razem smarowałam Tribioticiem a mimo to zbierała sie ropa
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    U mojej Ani długo długo tylko srebro i na biglu
    Teraz wsadza już wszystko w ucho ale pierwsze 5 lat to była jazda i już nawet chciałam jej wyjąć całkiem ale ona nie chciała
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeSep 6th 2009
     permalink
    czytalam do 3.30 a o 7 byla pobudka wiec jestem z deka niewyspana ale bylo warto. nowa ksiazka Cobena rewelacyjna, znowu nie odgadlam kto zabija i kto stoi za "sprawa"

Trisha uzywam amerykanskiego odpowiednika tribioticu - nawet ciut mocniejszy,niestety nie pomaga.

And mam nadzieje ze u nas te srebrne na biglu "poredza". troszke sie takich boje ze wzgledu na szkole ale w sumie sa malutkie wiec moze sie nic nie stanie
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej kobitki, a nie wiecie co to moze byc z moim kompem ,chce np kupic bilet na samolo,wchodze na strone,otwiera mi sie normalnie ,ale nie moge stron przewracac ? buuu
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Aniu od czasu do czasu Gabi niech naślini palce i tą ślinę przeniesie na kolczyka i nim porusza ... Wiem że to "mało higieniczne" ale pomaga w gojeniu się

Miłej niedzieli Babulce
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    And moja jedna kolezanka to stwierdzila ze szkoda ze my psa nie mamy bo jakby ja jezykiem po uchu pacnal pare razy rto by sie zagoilo... a fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
  15.  permalink
    psu bym lizac nie dała ale swoj slina nieraz robiłam :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho widze ze odliczasz dni :P
    ja zaczynam odliczac godziny. ponoc ok 14.30-15 maja wracac wiec wieczor jeszcze nasz bedzie :)
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    A ja zaraza jeszcze na chwile do pracy jade buuuuuuuu:sad:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej babki...
  16.  permalink
    Jest ktos jeszcze?
    Foty bedę wrzucała- może chcecie zobaczyć :)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    wow ale pięknieje chałupinek :)
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    i kominek boooski
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.