Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    No i to byłoby na tyle,żeby Was nie zanudzić :)
    Dzieki Aga :) Cieszę się,że Ci się podoba :)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeSep 6th 2009
     permalink
    Nooo jest co się podobać :) Wydaje się jakbyś wczoraj malowała na piasku stół a tu już wspaniała chałupka :)
    --
  2.  permalink
    Do konca jeszcze daaaaaleko- ae tez wydaje mi się,że w sumie tempo mamy niezłe. Zaczęlismy 13 marca
  3.  permalink
    tempo macie świetne!
    robi wrażenie ten dom naprawde zazdroszcze ale pozytywnie! ciesze sie ze Twoje-Wasze marzenie sie spełnia
    ja kominka miec nie bede i takieł ładnej dachówki tez nie:tongue:
    --
  4.  permalink
    Ciasteczko- i Ty doczekasz się niedługo :)
    Ja bardzo chciałam mieś kominek- a na dachu jest blachodachówka :P Na dachówke nas nie stać- to są chore koszty
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeSep 7th 2009
     permalink
    Aga Ty chyba żartujesz, że już tyle macie zrobione?! :shocked:
    świetnie to wygląda!!!!!!!!!!!!!!!!
    --
  5.  permalink
    no to fajnie wyglada ta blachodachówka! my tez to kąłdziemy i wybralismy jasniejszy kolor i chyba taki ciemny jak Twój robi lepsze wrazenie:)

ja po gosciach wczoraj sajgon taki miałam ze sprzatałąm do północy a i tak zostało mi zmywanie
    posprzatam jak mały w południe pójdzie na drzemke bo teraz nadal mam lenia:)

sniły mi sie jakies pierdy o zębach i pajakach a z tego co wiem to jakos nic dobrego nie wrózy
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    mi się ostatnio ciągle śnią zdrady :/ :D
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    witajcie poniedzialkowo. dzisiaj moj ostatni wolny dzien bo plan juz sie zmienil i nie bede miala wolnych poniedzialkow i srod. z drugiej strony lepiej pracowac krotko a codziennie niz miec natkane w 2dni do bolu.

Aga dom robi wrazenie, no no pedzicie z budowa. juz sie nie moge doczekac wykonczeniowki :)
    a projekt kuchni i wszelkie plytki juz powybieraliscie? pochwal sie!!!
  6.  permalink
    Talka=- ponoć zawsze sni się odwrotnie niz ma być w rzeczywistości, więc mozesz spac spokojnie :)
    Aniu- za projekt kuchni bierzemy się w tym tygodniu. Nie wiem jeszcze co z płytkami- z kasą cienko :/
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga ja jestem wlasnie na etapie przegladania katalogow z projektami kuchni no i lazeniu po sklepach z plytkami, siostra cioteczna przyspiesza z remontem i mnie wszedzie ciaga. ceny porazaja - plytki na podloge 90zl/m2 brrrr
    co fajne u nas mozna znalezc niezle oferty rabatowe na zasadzie bierzesz wszyskie drzwi do calego domu 20% rabatu, bierzesz duza ilosc plytek to tez od 15 do 23% daja, tyle ze teraz trzeba pospisywac ceny i porownac gdzie po rabacie bedzie taniej bo czasami 15% rabat i taniej niz tam gdzie 20 daja
  7.  permalink
    bry w poniedzialkowy ranek...:)
    zalapalam sie na fotki Agi...:) domek cudowny...ciekawe czy i mnie kiedys bedzie dane cos podobnego sobie postawic hehehe...
    ja od dzis do srodowego poranka slomiana wdowa zostalam.... Połówek do PL po paszport minikowy polecial.....ehhh pewnie poszaleje troche hihihi...zatrzymuje sie u swojego najlepszego przyjaciela...:) a ja dzisiaj zaczynam szkole....juz sie doczekac nie moge...chociaz stresa tez mam malego...:)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    :devil: to dobrze
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Czesc wszystkim :)

Aga sliczny domek, my dopiero taki za kilka lat bedziemy stawiac. Aga ile on ma m2?
    --
  8.  permalink
    Pati a Minik z kim zostaje?
    u nas dzisiaj fajna pogoda ,byłam juz na spacerze i u szwagierki a teraz dziecko do spania a matka do sprzatania ehhh
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u nas przed chwila lunelo :shocked:
    --
  9.  permalink
    Ciesze się,ze Wam się podoba :)
    Trisha- ma 180m powierzchni uzytkowej. Całkowitej ciut ponad 200
  10.  permalink
    musiałam przesunac suwak o 4 dni bo M jednak bedzie 5 tego października:bigsmile:
    --
  11.  permalink
    Ciacho Minik zostaje u wujka i cioci (swoich rodzicow chrzestnych) i ze swoimi kuzynami, takze nudzic sie nie powinien...tylko kurde troche pozno bede go odbierac (zajecia koncze o 20 30 a jeszcze dojazd jakies 40 min mi zajmie) i moze byc marudny...
    --
  12.  permalink
    ciacho no to prawie rok czekania masz jeszcze...:devil: :P
    --
  13.  permalink
    hehe juz poprawila :P
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    wow! No to jest tego troche ;] Ja marze o domku, ale powiem Wam szczerze, ze najbardziej mnie przeraza sprzatanie takiej powierzchni :P
    --
  14.  permalink
    to moje dziecko o tej 20.30 juz zazwyczaj spi ale fajnie ,pójdziesz do ludzi a Minik sie przestawi
    --
  15.  permalink
    no machnełam sie z datą hahaha
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    AGA dom super;))) ekspresowo Wam to idzie:)) nadal plany zamieszkania na święta??

Aga a macie mocno nasłoneczniony ten dom??tak tylko pytam z ciekawoście bo teście mają coś podobnego jak twój,dól i góra właśnie 3 pokoje i łazienka (wszystko poddasze) i te pokoje z poddaszami, są nie do wysiedzenia w lato..tylko w ich sypialni, bo jest wielka jest w miarę normalna temperatura, a u Nas w pokoju i u szwagierki obłęd..taki skwar od dachu daje:(

Aniu, a czemu te płytki AŻ takie drogie?? owszem w salonach łazienek jest droźyzna, ale ja takie same jak w salonie łazienek za 84zł za m2, kupiłam w Obi z katalogu (czekałam 2 dni) za 40zł;)))..wanna któa my mamy w salonie łazienek była ponad 50% droższa niż my kupilismy..na te katologi i salony łazienek można się naprawdę nieźle nadziać:((

Ciacho..no niby sny się tłumaczy na odwrót:)) mi zawsze mówili, że jak się śnią zęby i surowe mięso to źle..no u nas się niestety sprawdza;(
  16.  permalink
    Beata- wyjdzie w praniu;) Zobaczymy jak to bedzie- mam nadzieję,ze uda nam się dobrze zaizolowac dach i że nie będzie gorąco
    •  
      CommentAuthorBeata_
    • CommentTimeSep 7th 2009 zmieniony
     permalink
    przepraszam,że tak spytałam, ale odrazu mi się nasunęło..bo naprawdę ukrop..moze podpytaj tych swoich majstrów czy można jeszcze czymś to zaizolowąć:) albo coś innego..teście mają narawdę kilkoma warstwami zaizolowane, mają dmuchawę, wychładzającą dach,kupę kasy w to wpakowali, a skwar dalej:(( no ale to było budowane jakieś 10 lat temu, teraz może mają jakieś sposoby na to;))

u rodziców na poddaszu (i jaskółce) też skwar (możliwość zrobienia łazienkim, kuchni i pokoi), ale od początku mamy zrobiony tam pseudo strych więc to nam akurat wisi:)) jakoś nikt nie był chętny na ten pokój (pomieszczenie), to przerobili na strych..
  17.  permalink
    Myslę,że to ogólnie urok domów z uzytkowym poddaszem. Mam nadzieję,że nie bedzie źle- teraz mamy dach jeszcze bez izolacji- ale latem na górze nie było jakoś tragicznie.
    Najwyzej na dole bedziemy siedzieli ;)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Aga - 180 m ???? wow! nasze mieszkanie ma 78 m z kawałkiem :d
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    pewnie, że tak nie musi być i u Was:) w sumie nawet gdyby tak było, to lato i tak w Polsce jest krótkie;(
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Talinka, no na mieszkanie 78m to baaardzo dużo:) my mamy 54m2-czyli taki mniej więcej blokowy standart, a wy pewnie w kamienicy macie, co?? bo u nas to albo w kamienicy są takie albo teraz w tych nowo budowanych..
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Nie. W domu. Babcia mieszkanie nad nami, strych i piwnica. Czyli chyba dwurodzinny, bo to 2 oddzielne mieszkania :d

na tej stronie masz zdjęcie robione 'od dołu'
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    O matko, ja mam tylko 47m 2 pokojowe.... Talinko 78m to bardzo duzo :) super!
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    pierdolo** urzad pracy! :/
    kasy dalej na koncie nie ma ;/
    --
  18.  permalink
    Talka, ja dopiero w połowie miesiąca dostaję, więc jak wcześniej dostajesz kasę to i tak masz fajnie..
    -- http://cudmania.blox.pl/html
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    Witam wieczorowa porą :)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Tyle,że u mnie lodowka świeci pustkami :/
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Talka u nas i mops i UP sie opozniaja z wplatami, zostaje ci sie uzbroic w cierpliwosc

Beata masz mieszkanie 10m wieksze niz nasze to sobie wyobraz jakie mamy pokoje klitki 44m2 a 3 pokoje przeciez :P

R sie ze mnie nabija bo jem mleko w proszku na sucho. normalnie smak dziecinstwa :)
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Pewnie nie ma już nikogo ...
    Ale siem witam po długim leniuchowaniu :D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Aga dom robi wrażenie, naprawdę!
    Podoba mi się i rośnie jak grzyb po deszczu :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    A pozostałe 700 coś postów nie nadrobię, nie mam mowy :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Yyy, Aga ja pamiętam o tej flaszce :P
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    hej dziewczyny
    czy któraś z was potrafiłaby obsłużyć program do ftp? bardzo potrzebuję coś wysłać, a u mnie coś się dziwacznie pieprzy :(
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeSep 8th 2009
     permalink
    czesc wam z rana
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Cześć dziewczyny!
    Czy wszystkie już pracują? Jest jeszcze jakaś mama która jak ja byczy się na wychowawczym? :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Hoga jak w pracy, trzymam kciuki! Mam nadzieję, że jesteś zadowolona ;D
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Ja się byczę na wychowawczym, ale właśnie wychodzę "pracować" do biblioteki.
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    :) no ja niby jestem ale ciut zabiegana
    Zaraz rehabilitacja a teraz spijam kawusię
    --
  19.  permalink
    ja jestem always przeciez
    najwiekszy leniwiec na forum:)
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Uff, ulżyło mi hehe :D
    No ja też kawę już łykam :P
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.