Ja wczoraj dostalam od tesciowej w prezencie Thrmomix i dziesiec tysiecy szybkich super przepisow. Wiec dzis zaczynam swoja pierwsza w zyciu Pizze :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Izunia jeszcze nie wiem czy u mnie ciepło bo mam cień w mieszkaniu ale patrząc jak ludzie chodzą ubrani sądzę, że jest super na dworze więc ubieram się letnio :))
Izunia nie wiem czy to dobrze do 14 mieć słoneczko w mieszkaniu w upały. U mnie na moje szczęście kiedy skwar na dworze to w mieszkaniu chłodek a kiedy zima to gorąco :)
Aga, no to złapiesz jodu trochę jeszcze :P Nam się marzy by za rok uderzyć do Juraty, ale ciężko się dostać do tego ośrodka WDW - wiesz jak się ma układy to wszystko można ...
własnie izunia ,że tez my sie nie zgadałysmy wczesniej napewno bym nawet gdzies podjechała żeby sie z Wami zobaczyc ale niewykluczone ,że taka okazja sie nie powtórzy no ale mi tez to spokoju nie daje
Aga popieram - polowa sukcesu to sie nastawić.............. My juz sie nastawiliśmy w przyszłym roku na Chorwację i pojedziemy..................... a co!?