Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeSep 9th 2009
     permalink
    Trisha na kotach sie nie znam ale poza zabojcza :D
  1.  permalink
    Trisha- nie ten link chyba...
    Ania-no ja dokładnie chce byc takim leniwcem :D
  2.  permalink
    Trisha- kot jest cudny :crazy:
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    No kot mnie rozwalił :P
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    dostalam go w spadku po mojej przyjaciolce ktora wyjechala z Polski, a ten kot miazdzy!

Zachowuje sie jak pies, w kolko mruczy a zamiast mialczec to kwęka i dziwne odglosy wydaje.

A i nie lubi jesc w sammotnosci wiec napycha swoje policzki sucha karma przychhodzi do salonu, wypluwa wszystko i od nowa chrupka po chrupce! :shocked:

A o pozycjach ktore przybiera to ja juz nie wspomne...
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Trisha: A i nie lubi jesc w sammotnosci wiec napycha swoje policzki sucha karma przychhodzi do salonu, wypluwa wszystko i od nowa chrupka po chrupce!

Jej chciałabym to zobaczyć :DD
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Nic zmykam.
    Dobrej nocy.
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja tez juz uciekam. mezu stara sie byc mily to ja tez do konca zolza nie bede
    spokojnej nocy
  3.  permalink
    Ja tez uciekam. Jutro wychodze o 7 a jak dotre do domu o 21 to bedzie dobrze :/
    Dobranoc
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Dobranoc dziewczyny ;] Ja jeszcze posiedze i na meza poczekam :(
    --
  4.  permalink
    czesc z rana
    dzisiaj za oknem słonecznie:) dni mi uciekaja niesamowicie bo kazdy dzien mam czyms zajety-wczorajszy spedziłam cały u szwagierki a dzisiaj musze do miadsta pojechac bo moi sasiedzi biora slub i chce im dac telegram z jakimś drobiazgiem -ty, bardziej ,że sa baaardzo mili i sympatyczni a co najwazniejsze pomocni
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeSep 10th 2009
     permalink
    cześć!
    --
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    witam i ja :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    No to i ja się witam
    Do 1wszej gadałam na gg z koleżanką a potem jeszcze z mężem i oczywiści jestem zgon :/ Odrobinkę przysnęło mi się rano no i tradycyjnie Gabi spóźniona
    Spijam kawę i idę na rehabilitację a potem chyba w końcu zrobić wyniki Antosi i może odstawimy żelazo... bardzo bym tego chciała!
    --
    •  
      CommentAuthorScorpi
    • CommentTimeSep 10th 2009 zmieniony
     permalink
    witam z rana,
    właśnie nadrobiłam postową lekturę...
    no wczorajszy wieczór to jakaś masakra, baby pozarażały się dołem czy co,??
    mam nadzieję, ze dzisiejszy słoneczny dzień nastroi was pozytywnie na wieczór :)):cool:
    ...
    ja właśnie zeżarłam czekoladę bo młody od wczorajszego wieczora ani drgnie, może ruszy dupsko po słodkim, jak nie to pojadę chyba do szpitala polukać czy żyje
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    u mnie kawa wypita, słońce wprawdzie świeci ale nastrój do bani :neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ale mi siię nic nie chce.... :neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Czesc Wam ;]

Matko widze, ze znowu jakies kiepskie nastroje :) No ale z drugiej strony mnie to sie zawsze nie chce...no prawie zawsze.

A ja zaraz sie szykuje do pracki na zwiady jako tajemniczy klient :D:D:D:D
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Trisha: jako tajemniczy klient :D:D:D:D

ooo to napisz jak Ci się ta praca podoba :> słyszałam, że jest genialnie płatna :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    Trisha - co to za praca?
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Nie nie :) ja tylko troche bezlitosnie :P, ale dostalam prace jako kierownik butiku w jednej z Krakowskich galerii, ale zanim sie tam oficjalnie pojawie ide jako tajemniczy klient i bede oceniac co chce tam zmienic, co mi sie podoba a co nie itp :) Wiec to tylko dzis :D
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    a łe... ;d
    --
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    tyrisha wywrócisz jeszcze tą galerię do góry nogami he he
    --
    •  
      CommentAuthorScorpi
     permalink
    niezłe zajęcie....
    przydałoby się coniektórym sprzedawcą utarcie nosa :devil::devil::devil:
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    No wlasnie, ja bede od tego zeby sprzedawcow szkolic i pilnowac by obsluga klienta byla nalezyta. Ale w tym sklepie ostatnio bylam chyba 3 lata temu bo do tej galerii chodze tylko do kina. Wiec dzis mam ocenic jak sobie radza dziewczyny. Po czym oczywiscie troche pozniej dowiedza sie ze bedziemy razem pracowac i zaloze sie ze juz z zalozenia mnie nienawidza :shamed:
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Trisha ja bym taką pracę chciała :D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    U mnie humor lepszy :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Mąż się wczoraj zdenerwował i po strzelonym nam drugim golu przełączył na inny program ... załamał się chłopak :P
  5.  permalink
    Trisha musza czuć respekt przed kierownikiem,kiedys byłam i sie zaprrzyjaźniłam z dziewczyanami i to był mój błąd
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ciacho też kiedyś taki błąd popełniłam ... ale nie ma tego złego, znalazłam wówczas lepszą pracę :P
  6.  permalink
    ja tez:) tzn zostałam w tej samej firmie ale dostałam miejsce w biurze:) wieksza kasa i lżejsza
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    No ja nie miałam możliwości zostać, ale w nowej firmie też zarabiałam lepiej ;D
    Więc nie rozpaczałam :D
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    a ja sobie właśnie udaję, że pracuję.... :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    to rób bardzo poważną minę, ja już jestem w tym mistrzem he he
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Hahahaha :DD
    Dobre jesteście :P
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    http://kobieta.wp.pl/kat,26237,title,Oddzielnie-znaczy-zdrowiej,wid,11478522,wiadomosc.html?ticaid=18b8c&_ticrsn=5
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja tam nie muszę... :D
    w razie czego opierdziel dostaje koleżanka, bo ja tylko na stażu jestem :D
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Jestem zła i wściekła i nie wiem co jeszcze :/ Od grudnia zamykają nam rehabilitację Rzekomo nie ma na to pieniędzy i NFZ ich nie przeznaczył :/ Nieoficjalnie wiem że Caritas dostał niezłą kasę na rehabilitację dzieci no ale oczywiście winny jest fundusz :/ Jest to jeden z nielicznych oddziałów na nasz teren gdzie jest na fundusz rehabilitacja maluszków :/ Od listopada nie będzie już mgr rehabilitacji i neurologa -> bo nie ma pieniażków :/ Kurwa mać (przepraszam ale nie wytrzymuję) czyli nie będzie żadnego neurologa na kasę w Jeleniej Porąbańcy :/
    Będą jakieś petycje czy coś ale nie wiadomo co to da
    --
  7.  permalink
    ja tu wchodze i mówie co to jest za jedna ta Agunia? nie znam
    a to Ty And zmieniłas nick....

to nieciekawie sie tam u Was dzieje
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ciasteczko udało mi się wrócić po kilku latach do mojego starego nickusia :) Bardzo mnie to cieszy że znów jestem sobą a nie moim mężem hihi (And222s to od zawsze był jego nick)

Dzieje sie paskudnie i mam nadzieję że to jakoś rozwiążą bo na prywatną rehabilitację nie będzie mnie stać a jest to bardzo potrzebne Antosi :/ w domu ćwiczę z nią ale wiadomo że pod fachowym okiem to inaczej no i tam jest sprzęt którego ja nie kupię :/
    --
  8.  permalink
    no wiadomo nie ma wogóle dyskusji ,że ćwiczenia w domu z mamą a pod okiem fachowca ze sprzętem to duża różnica dla dziecka które ich potrzebuje.Można wspomagac prace lekarzy
    a jakie by to były koszty jakbys musiała prywatnie z nia isc?
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ciasteczko nauka masażu to koszt około 150zł - teoretycznie powinnam to mieć na papierze że go robię, praktycznie mam to w dupie -> nauczono mnie i robię papier mi niepotrzebny
    Same zajęcia to zależy od ćwiczeń ale Bobath to cena wg netu od 40-100zł u nas nie pytałam :/ Do tego dochodzi u nas i piłka i masaż i inne ćwiczenia :/ no i owszem mogę raz w tygodniu ale to ciut mało mimo wszystko. bo widzę jak Magda z nią ćwiczy, jak wprowadza nowe elementy i ma nowe pomysły w miarę możliwości dziecka
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    masakra Aguś.... :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Rany Agus...pewnie masz teraz ciezki czas...:kissing:
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Dziewczyny bylam tam i ta dziewczyna kotra zastalam idzie do zwolnienia...dostalam na szczescie od przelozonego wolna reke do zmiany personelu.
    Wiem ze musza czuc respekt tylko ze ciezko dzis o zaloge ktora szanuje prace i wie ze sa tez obowiazki. W ostatniej pracy mialam 17 osob pod soba w tym 9 dziewczyn i ciezkawo z kilkoma bylo. Jakby pokolenie sie zmienilo....czasem jak ktoras cos powiedziala albo zrobila to z sszoku musialam czestoo sobie usiasc... Bo jak wymagasz to patrza na Ciebie jak na kosmite. A jak sie zaprzyjaznisz tak jak mowicie to potrafia to wykorzystywac...:confused:
    --
  9.  permalink
    czym Ci podpadło jej zachowanie?
    nie można sie zaprzyjaźnic bo ja sie tak zakolegowałam ze mi szef oczy otworzył i mi powiedział"słuchaj ma byc tak ze Ty przychodzisz a one maja kibel wyczyszczony a nie ,że Ty ich prosisz o to a Broń Boże sama tego nie rób-nie bedą sie bały to nie bedą szanowaly" miał racje
    ale i tak sie poprosiłam o przeniesienie na inne stanowisko-ja sie na kierownika nie nadaje
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Trisha ciężki czas dopiero się zacznie :/
    Jeśli naprawdę skończy się rehabilitacja na NFZ to zgłaszam małą do fundacji bo nie dam rady chodzić prywatnie dodatkowo do rehabilitanta, neurologa i na rehabilitację :/ I chyba stanę pod kościołem wrrr
    a bardziej na poważnie - jeśli miałabym chodzić prywatnie na rehabilitację to chyba zmienię ośrodek na ten bliżej mnie, za tym pociągnie się zmiana rehabilitanta i chyba neurologa :/ bo prywatne wizyty w domu rehabilitanta mijają się z celem bo brak mi sprzętu a nie chcę nawet kupować wszystkiego -> piłki, maty, drążki schodki... z czasem to wszystko będzie nam potrzebne i można zapędzić się w "kozi róg"
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    ciasteczko - w sklepie bylo pusto bo jeszcze wczesna h byla. Ruchu nie bylo. Ona siedziala za lada i nawet nie zauwazyla ze weszlam. A jak mnie zauwazyla to popatrzyla, ale nawet dzien dobry nie powiedziala. to jest elegancki butik wiec wyglad tez zobowiazuje a tu tak: jeansy takie luzne, potargane wlosy, podkoszulek polo, brak makijazu i zblazowanie na twarzy pt: czego tu chcesz i po co tu przyszlas. Potem obserwowalam co robila jak weszlo kilka pan. Ani razu nie powiedziala "Dzien dobry", zero usmiechu, no koszmar. Faktycznie mieli racje, ze obsluga jest fatalna...

Agus, faktycznie to zawirowane. A teraz jestes zadowolona z aktualnego neurologa i rehabilitanta?
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    And czemu zmienilas nicka???? dobrze ze avatar i suwaki zostawilas :P

ja niedawno dotarlam do domu, Krzysko troche drzemie ale zaraz go budze i lecimy po Gabrysie. w sumie niby mialam tylk o4 lekcje a czuje sie jak po 10. trafily mi sie klasy gdzie mam uchodzcow i oni ani du du po polsku wiec zwoje paruja bo ruskij jazyk probuje sobie przypomniec a marnie mi to idzie :devil:
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.