A jakiej fundacji?, może strzelisz nam tu jakąś małą pokazówkę :) Trisha, będzie na pewno inaczej ale takich emocji jak macierzyństwo to nic ci nie dostarczy :)
nie moge sie tego doczekac :) Tak jak mowisz, ze swoimi dziecmi jest zupelnie inaczej. Nie moge sobie wyobrazic jak to jest patrzec na nowego czlowieczka, ktory jest podobny do Ciebie...
No ja pamietam Morgana i go kojarzylam tylko z wysokimi cenami, nie bylam w tym skleie 3 lata az do wczoraj i powiem Wam, ze ta kolekcja co tam jest baaardzo mi sie podoba ;] podobno bedziemy miec znizki az do 50% na co licze bardzo
hej babki,juz bede czesto tutaj,bo skonczylam prace w pralni,jutro juz ide do knajpy.U mnie kicha ,samochòd sie zepsul ,sprzeglo do wymiany drogie strasznie,Mama zle sie czuje,M marudzi ze ja chce jechac do PL ,a przeciez to normalne ,nie rozumiem go ,same problemy no còz...pozdrawiam...
ciacho u mnie jedyny minus, że nie wychodzę z domu jak się nie wykąpię i nie pomaluję i nie zrobię włosków :( a dzisiaj mam totalnego lenia. Poza tym nie znoszę rano wychodzić wrrr i do tego mam ten plus, że m zrobi mi zakupy :))
hej dziewczynki, ale paskudny dzień, nastraja co najmniej do dupy... musze ogarną chałupę bo wygląda, jakby bomba wybuchła ` chcę dzisiaj jeszcze wyskoczyć do opola na targi dzieckowe :) TU INFO
Ja juz zdazylam na badania pojsc, posprzatac mieszkanie i kuchnie bo huragan w nocy byl bo Wiktor chcial pizze o 23.30 to mu zrobilam w 5 minut :D Jeszcze tylko podloga do umycia ;] Przychodzi dzisiaj Pani od Thermomixa pokazywac mi jak gotowac szybciutko i zdrowo itp wiec bedzie degustaccjaaaa Oczywiscie obiadu nie robie
Trisha to super urządzenie... miałam okazję na nim niejednokrotnie pracować i gdyby nie cena chętnie bym sobie go kupiła!!! najlepiej wychodzą drinki a najciekawszy jaki mi smakował to tzw kolana pszczoły :)) - - - u mnie sprzątanie polega na doszukiwaniu się zakamarków i ich domywaniu.... codziennie odnajduję coś nowego do przetarcia i tak wokoło! Poza tym mam mega lenia dzisiaj hi hi hi i spowolnione tempo :))
Lady, z Thermomixem to chce misie gotowac i piec, wszystko sie robi w 5 minut. To jest prezent od mojej tesciowej, zeby mi zycie ulatwic :) Ubostwiam ja Ale mozna go tez sobie wziac na raty ;]
Szczegolantka jestes :) jak moja mama, ktora ciagle wytyka mi bledy w sprzataniu ehhh
Chlerka, laski, ale jesteście dokładne, ja dzisiaj po łebkach, bo z wielorybem się szybko męczę,ale pod koniec miesiąca musze kogoś nająć do gruntownego sprzątania i mycia okien :)
spokkooojnieee, ona by nie dala rady? To Robot jakis a nie czlowiek! Doloze Ci jeszcze babcie Wiktora, ona tez jest dobry stachanowiec. Umiera z bolu, ale kosiarką pomyka po polach i lakach, okna to raz w tygodniu myte a ogrodek plewiony...Boszzzz.. Jest kopia mojej mamy :P
Kiedys tak "ladnie skomplementowala" moja tesciowa:
-Ewuniu, no ale jakzes juz pozamiatala...to i tak krzywo pozamiatalas...
Oj tak Lady domyslam sie, ja takie dni mam rzadko ale sie zdarzaja...ale gdybym byla taka dokladna too chyba by mi nerwy puscily bo moj Wiktor nawet jak z pracy pozno wraca to w jedna chwile potrafi nabalaganic i nabrudzić za nas dwoje... Ja caly czas sobie przypominam, ze niestety mezczyzna sam z siebie nie mysli o takich rzeczach i tego nie widzi dopoki mu sie jasno i prosto nie powiie. Wiec taki mam z nim system i dziala na szczescie ale ja tez ucze sie cierpliwosci