nie wiem czy slyszałyscie.... Pola Wesołowska zmarła 10 września....
"Pola urodziła się 14 czerwca 2004 rok i od 9 miesiąca swojego życia walczy z nowotworem. Pierwszy guz - niezłośliwy nowotwór nadnercza- został usunięty, kiedy Pola miała zaledwie 9 miesięcy."
nie wiedziałam...a śledziłam jej losy od bardzo dawna,biedna Pola najgorsze ze rodzice naprawde staneli na rzęsach zeby jej pomóc bo lekarze rozkłądali rece
a ja wiem ze strony Hani Wesołowskiej -duzo tych dzieci biednych umiera-Kacper,Hania,Adaś teraz Pola to straszne ze od samego poczatku ich zycie to szpital i ból
nie ogladałam Aga dołuja to fakt ale nie uciekniemy przed takimi wiadomosciami ja dzieki temu naprawde zrozumiałam ze nic nie jest wazniejsze niz to zeby miec zdrowe dziecko nieprzespane noce ,jakies gorsze dni ,płacz czy marudzenie to jest poprostu nic przykre ze dotarło to do mnie po tym jak poznałam historiee paru dzieciaczków powaznie chorych
mam pytanie do blondynek czy któras z was farbuje -rozjaśnia włosy farbą? bo mi fryzjerka robi pasemka rozjaśniaczem ale zastanawiam sie czy jakym nałozyła jakas farbe z tych blondów to czy by mi sie tez tak rozjasniły macie jakies doświadczenia? i tak mam całą głowe blond bo te pasemka takie cienkie wiec jakbym pofarbowała na całych to różnicy by nie było.musze chodzic ci 2 mce na odrosty a tak bym sama sobi erobiła
Farba nie rozjaśni tak jak proszek ten u fryzjera :/ Przy farbie jasny blond/ popielaty blond mi wychodzą żółte albo rude a u fryzjera nigdy to mi się nie zdarzyło
Ciacho Ja ostatno sobie z paletty kupiłam farbę rozjaśniającą o 4-5 tony i jak nigdy ona łapie moje włosy tak jak tego chciałam.... poszukam na necie to wstawię ci jaka to jest....
No na zimę, na zimę :) Już wystawiaj- teraz jest najlepsza pora. Tez mam 2 do wystawienia, ale to chyba dopiero jak wrócę z delegacji. A jaki masz rozmiar tego wójcika? Może na moją Hanię będzie dobry?
jeśli chodzi o wystawianie ciuszków to mam ich bardzo dużo ale nie znoszę robić zdjęć, opisywać, obmierzać wrrr - jednak ta robota mnie czeka i nie ucieknę od niej :((
Oj - szkoda :( 2czesciowy mam z zeszłego roku. Dziś mierzyłam i jest dobry :) Dlatego szukam jednoczęsciowej uzywki. Kupowałas kiedyś markę LIndert u wójcika? Oni tez mają świetne kombinezony
czesc w nudną niedziele. pogoda dupowata,dziecko marudzi od samego otworzenia oczu za ngodzine otwieraja sklep wiec zaraz sie uieramy i powoli śmigamy po cos na obiad i cos do kawy bo dzisiaj zapowiedziała sie kuzynka