a ja właśnie odkryłam, że antywirus mi się dzisiaj skończył-licencja..wrrrr...tak to jest jak się nie zwraca uwagi na wyskakujące okienka..wrrr wrrr wrr..już zamówiłam przedłużenie i jutro lecę zapłacić na pocztę..heh
u na z sianem kiepskio-tzn jest ale musimy odkładać wkońcu na kuchnię, żeby wiecznie nie gnić u rodziców..no i jakoś nie mam serca wydawać..a przydały mi się jakieś buty i kurtka na jesień..heh..nie mówiąc już ze dziecko mi wyrosło jak nie wiem..ale widzę że babcie zajęły się garderobą wnusi, dziadek sprezentował buty jesienne:))) i ciągle jej coś kupują:) także mi zostanie chyba tylko kombinezon na zimę:)
jakies pare dni temu ja pisałam dziewczynom ze mi sie skonczył Eset i tez nie zauwazyłam mam teraz kaspersky z neta ale tez ide po licencje bo jednak byłam z tamtego zadowolona
hej nocne marki :) moje powieki posklejane ale do łóżka jakoś nie chce mi się isć :)) piszę tutaj z Wami a z komórki słucham muzyczki i lenia mam do spania hi hi hi
cześć poweekendowo! :) koleżanka ma anginę... przyszła do pracy.. :D jak ona mnie zarazi, to się chyba potnę... :D w dzieciństwie miałam co chwilę anginę....
witam i ja.... Agunia widze ze zmiana nicka...:) z 2 maluchow radze sobie calkiem ok...:) w sumie to nawet lepiej niz z jednym...jakas taka bardziej zorganizowana jestem...:)
ja wlasnie wrocilam z "miasta" pozalatwialam prawie wszystkie sprawy urzedowe....jeszcze tyylko wyprawa na poczte..i moge juz zaczac myslec co zapakowac do torby na wyjazd do PL :D
Talinka u mnie w mieścinie właśnie panuje straszna angina ropna, podobno można ją zwalczyć jedynie iniekcjami ... Mam nadzieję, że to świństwo nas nie dopadnie wrrr ...
Ewa, fajnie, że będziecie mieli delfina, ja uważam, że to super auto dla rodziny. Ostatnio jechaliśmy z przyjaciółmi - myz dzieckiem, oni z dzieckiem i nie było problemu, każdy miał fotel, przestrzeń... Trochę bagażnik mógłby być większy, ale poza tym to auto bez wad :)
VEVE zdrowo rosnie ,ale ostatni ma jakies kaszaki kolo ust,wiec w przyszlym ygodniu bede w PL to skocze do dermatologa prywatnie...zdiec nie wstawiam bo nie umiem...