o moj M jest mistrzem cietej riposty,czasem tak dowali ze az mi oczy wychodza ,on poprostuu nie umie chwalic i juz-taki typ ja mysle ze gdybym pracowała w cukierni to pierwszy tydzien bym jadła jadła jadła...dziwie sie ze te panie co tam sprzedaja mówia ze ich nie ciagnie do tego-mi tam słodkie sie wogóle nie zbrzydnie
widzisz mój M to imiennik Twojego i też ma taki charakter, że prędzej mi dopieprzy w sensie jakąś głupią uwagą, niż pochwali czy powie komplement..heh taki typ:(
mnie by chyba w piekarni zemdliło:((( ja nie zabardzo lubię słodycze..naprawdę muszę mieć dzień i jak już to zjem to co lubię, a praktycznie ze słodkiego to nie za wiele lubię:)
Dobry wieczór :) Wiesz NR- a mnie akurat tarcza obchodzi. Nie jest tak,że przeszłość jest mi obojetna- ale zdecydowanie bardziej obchodzi mnie teraźniejszość i przyszłość. Tu i teraz żyją ludzie, których kocham.
Aga- pewnie,że poszalałam ;) Ale ciiii
Ciacho- bardzo ładnie wyglądacie. A M ma rację- jak się ma coś ładnego to trzeba pokazywac ;)
Hehe, no nie wątpię. Do nas przyszła ostatnio oferta "szkolenia" w Egipcie ale jakos tak w ofercie mocno nakierunkowana ma "atrakcje dodatkowe". Dla mnie to juz przegięcie :/ A to wszystko organizowane przez Krajową Izbę Doradców Podatkowych :/
Jemma wiesz była u rodzinnego, no ja nie odczuwam dyskomfortu ... lekarka powiedziała, że mam odczekać jakieś 1,5tyg jak nie zniknie to wtedy okulista. No chyba, żeby zaczęło boleć czy oko łzawić ...
nie no dramat. Za duzo info jak na 3 dni zwlaszcza ze ja o odziezy nie mam pojecia ani o tym rynku a tu sie okazuje ze miliard filozofii do tego jest :|
Ale cos pamietam i teraz czeka mnie mnoostwo pracy ;]
dzien dobry kobitki.... Ciacho ja tez tesknilam...a zdjecie super....tez musialabym pomyslec nad czyms takim....tutaj jak maly sie urodzil dostalam kupony na darmowe sesje zdjeciowe....tylko szkopul w tym ze trzeba zadzwonic i sie umowic....a ja nie cierpie rozmawiac po angielsku przez telefon....i dzwoni tylko ale to wylacznie tylko wtedy kiedy innej opcji juz nie mam....ale w sumie to moj brat cos tam probuje w swiecie fotografii wiec mam nadzieje ze zrobi siostrzencowi jakas sesyjke....:)
tak sobie śledze ta sprawe tego rapera co kazał pobic 15 latka na swoim koncercie...ciekawa jestem czy jakos za to odpowie-rodzice juz złozyli na niego skarge ale jak widze ten świat szołbiznesu gdzie kasą można wszystko załatwic to aż mnie nerw chwyta no jestem naprawde ciekawa jak za to odpowie
Smiejcie się ,śmiejcie... jakas ogólnie ostatnio jestem mocno zakręcona. Rano stwierdziałam ,że włosy mi odstają więc sięgnęłam po lakier, który stoi dość głęboko w szafce łazienkowej. Psikam i patzre w lustrze,że włosy mi się pienią Lakier był marki PRONTO
chciałam Wam powiedziec ze byłam wczoraj u dentysty wyrwac nieszczesna ósemke która mi wyrosła nie iwem po co i wiecie ile mi skasował?????????
360 zł
myslałam ze spadne z tego fotela az mi sie goraco zrobiło.,oczywiscie nie miałam tyle pieniedzy nawet przy sobie wiec tata mi dowiózł nigdy w zyciu nie pójde wiecej do niego --
Ps-nie wiedziec czemu ten komentarz napisałam w temacie"co gotujesz dzis na obiad" włąsnie przeniosłam tu