Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Hej Aga :0)
    Fajnie,że macie las niedaleko... Ja mieszkam w beznadziejnym miejscu- ani lasu, ani jeziora... Bleee
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeSep 20th 2009
     permalink
    a u nas grzybow zatrzesienie. ostatnio dostalam wiadro grzybow i wiaderko jajcow od znajomej za rzeczy po Gabrysi. calkiem mi sie oplacaja te transakcje wiazane :)
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A u nas grzybów jest mało, albo my nie potrafimy szukać:) A lasów mamy od młotka, właściwie samy lasy wokół. Fajne, stare i jest gdzie pochodzić.
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    my do dobrej "miejscowki" grzybowej mamy ok 23km. mezu nie lubi a mama jak ja bym jechala to juz jechac nie moze wiec ostatnio z reguly po prostu grzybami mnie obdarowuja, rekompensuje sobie brak grzybobrania ich czyszczeniem ktorego nikt w rodzinie nie znosi a ja bardzo lubie :)
  2.  permalink
    A ja się w koncu zebrałam i wystawiłam zimowe ubrania Hanutkowe na allegro. Jednak nie lubię tego robić :/
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    lece bo mnie mezu pod prysznic wola :)
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Na kercelaku jest wesole miasteczko... Żeby chcieć się tak dobrze pobawić, to trzeba by zostawic tam fortunę :/
    --
  3.  permalink
    a ja mam nerwa z dwóch powodów
    po 1 spadł mi dzisiaj na chodnik aparat i niestety obiektyw sie nie chowa a nowy sprawdziłam 366 zł chyba sie załamie:cry:
    po2 M mnie wnerwiał bo dzisiaj mi opowiadał o żonie swojego kolegio jaka to ona zdbana i taka wiecie..wrrrr a ja normalnie poczułam sie jakbym dostała strzała bo niby ja jestem od niej inna:shocked: czyli stuprocentowe gusie

bardziej mnie przejmuje sprawa aparatu...:neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Na kercelaku jest wesole miasteczko... Żeby chcieć się tak dobrze pobawić, to trzeba by zostawic tam fortunę :/
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Dlaczego nie lubisz? Ja zazwyczaj oddaję, to co za małe się robi
  4.  permalink
    Nr- na kercelaku- czyli gdzie?
    Ciacho- moze nie bezie trzeba wymieniać całehgo obiektywu? Nie martw się na zapas
  5.  permalink
    Czemu nie lubię? Bo wkurza mnie robienie fot i ta cała zabawa z wysyłaniem.
    Tez sporo oddaję - ale częśc sprzedaję i za to kupuję jej coś nowego.
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Kercelek - skrzyżowanie Solidarności i Okopowej
    --
  6.  permalink
    A to daleko ode mnie :) Poza tym chyba nie lubię wesołych miasteczek ;)
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Mam wrażenie , że znam to określenie z jakiejś książki .
    Też powinnam powystawiać, ale leń jestem.
  7.  permalink
    We mnie mieszka okrutny leń. Chciałabym być emerytką.
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Nie martw się Aga, ten piękny czas już lada dzień ;))
  8.  permalink
    Heheh
    Wiem. 15 lat temu obchodziłam osiemnastkę- a to było jak wczoraj. To oznacza, że jutro będę miała 48.
    I tym optymistycznym akcentem pożegnam się z Wami ;)
    Dobranoc :)
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Dobranoc :) Na mnie też już pora.
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    cześć baby, daję znać że jestem i lecę spaaaać
  9.  permalink
    i ja sie mowie heloł...ale chyba juz zadnej nie ma.... :(
    jakos nastroje dzisiaj nie dopisaly z tego co widze....

u mnie niedziela calkiem, calkiem....i wiecie co??? nie ma to jak u mamy hihihi (byle nie za dlugo oczywiscie)

co do grzybobrania to ja mam uraz i nie lubie...pamietam jak za malolata rodzice budzili w niedziele rano kiedy ja chcialam pospac i do lasu zabierali....lasow nie lubie do dzis...grzybow zreszta tez....

no i skoro nikogo nie ma to i ja mykam do wanny i spac....jutro wybieram sie do fryzjera....ostatnio bylam w grudniu...wiec bedzie miala fryzjerka duzo do roboty....juz sie doczekac nie moge....
    --
  10.  permalink
    no nastrój dupowaty tak jak był tak został
    w sumie pilnuje aukcji bo zlicytowałam rózowe dzinsy i filuje
    wiem pewnie żadna z Was by takich nie kupiła ale ja juz taka jestem lubie takie słodkie przesłodzone rzeczy
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeSep 21st 2009
     permalink
    cześć poweekendowo :)
    znalazłam wczoraj peeeełno prawdziwków!!! :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    witajcie
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Witam również:)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    jak wam minal weekend /???
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Cześć dziewczyny :D
    Pati witaj w kraju :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    U nas niedziela była super, młodzież cały dzień biegała na powietrzu - idylla :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Kurde ja też muszę powystawiać na Allegro zbędne rzeczy ... :P
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    hehe ja też tyle że mi się nie chce :D
    Przede wszystkim malutkie ocieplacze muszę wystawić i bet do chrztu by kupić którejś babie ocieplacz :/
    Mam problem z obuwiem dla Antosi - a może nie tyle z obuwiem co odzianiem stóp. I do wyboru mam albo skarpetki ciepłe albo bambosze typu owcza skóra... jest coraz chłodniej i w chuście tydzień temu miała zimne stopy, a co to będzie w zimie

Witam w poniedziałek :)
    --
  11.  permalink
    Mi minał strasznie:angry:
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A jak wystawiacie na allegro to pojedyncze sztuki czy zestawy robicie?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    mi weekend minal zdecydowanie za szybko. co najmniej 20godzin mi zabraklo...

ja na allegro wystawiam to co za male, jak sie nie sprzeda 2razy to oddaje. wytawiam najczesciej pojedyncze sztuki ale np jak bluzki wystawiam to w zesztawie np 3-5sztuk. czasami zalezy mi po prostu zeby sprzedac nawet po 2zl za sztuke to juz dobrze.
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A co z kosztami wysyłki? Wychodzą wówczas drożej niż zakupiona rzecz?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    czesto gesto tak. ja sama kupilam kiedys koszule nexta dla Krzysia za jakies 6zl a paczka 9.50. w sumie wystawiam tanio po prostu zeby sprzedac. niby szkoda bo czlowiek kase placic ale z drugiej strony jesli tych rzeczy wystawisz sporo i tak grosz do grosza to ladna sumka sie uzbiera. jakis czas temu za moje stare cyckonosze wpadlo mi ponad 130zl a wystawialam po 2-8zl :P
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Dziewczyny potrzebuje rady bo nie wiem co robić...
    Antosia nie jest wielka ale i nie mała, waga ponad 9kg i blisko 80cm... W małym foteliku jest jej ciasno :/ widać jak się meczy w nim. Wsadziłam ją w "duży fotelik" (Bebe Confort Iseos od 0-18 tyle ze nie mam tej wkładki spłycającej czyli od 9-18kg) tyle że on jest w pozycji bardziej niż pół siedząca... Co mam robić?? Jak myślicie - niesiedzące dziecko dać w taką pozycję czy ma być jej niewygodnie przez 4 godz w małym (kubełkowym) foteliku ??
    Ewentualnie na ile zmniejsza bezpieczeństwo podłożenie pod pupę dziecka kocyka? można tak robić czy nie wskazane??
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Aggnieszka tu masz CENNIK POCZTY POLSKIEJ
    --
  12.  permalink
    Aga- ja wystawiam pojedynczo.
    A wiecie,że własnie kupiłam kombinezon coccodrillo nowy za 74,50? :) W sklepie internetowym :) Identyczna używka poszła na allegro za 125 zł:shocked:

And- ja bym dokupiła tę wkładkę i już...
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    :surprised: szok Aga
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    aga1976: And- ja bym dokupiła tę wkładkę i już...
    tak ja ja mogłam kupić jak Antosia się urodziła (do tej pory fotelik był użyty z 5 razy dla starszych dzieci) ale skoro miałam mały to nie była mi potrzebna... tzn mam inną wkładkę bo używałam jej do kubełkowego jak Tosia była okruszkiem ale do tego nie pasuje zupełnie :( A znów durna wkładka kosztuje ponad 100zł i jest mi potrzebna na jutro na 5 rano :/
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga daj link do tego sklepu , moze tez cos kupie :)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    a ja zapodaje linka to Antosiowej rehabilitacji :)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ladnie sobie Toska na tej pilce poczyna :)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    No i właśnie to jest ten powód dla którego nie mogę zrezygnować z rehabilitacji w ośrodku
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Jakbym zaspała to trzymajcie kciuki za jutro... oby ta wizyta u okulisty była pomyślna i na długo długo była już teraz przerwa, byśmy mogły zacząć już leczyć zezika

A jakby ktoś nie mógł spać to proszę o budzenie o 4,30...
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    usiluje pracowac (papierologia stosowana) ale idzie mi dzisiaj jak po grudzie. nie moge sie w ogole skupic a tu pomysly miec trzeba... chyba odpuszcze wysilki wszelkie tego typu bo szkoda dwukrotnej roboty - i tak by poprawiac bylo trzeba
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    And - kciuki masz na bank. oby teraz przerwa byla w wizytach znacznie dluzsza
  13.  permalink
    Heloł- ja tylko na chwilkę
    Aniu- kombinezon kupiłam tu:
    http://www.wyprawki.pl/advanced_search_result.php?keywords=coccodrillo&categories_id=&inc_subcat=1&manufacturers_id=40&pfrom=&pto=&dfrom=&dto=&x=0&y=0

nie działaja mi linki aktywne
  14.  permalink
    ja tez wpadam przelotem....
    Agusia Tosia na pilce swietna....i juz kawal z niej baby....:D a taki okruszek byla...
    Ciacho i jak wygralas aukcje???

w ogole to mam problem z Minikiem...straszny nerwus ostatnio sie zrobil...i wszystko byloby ok..gdyby w tej zlosci nie walil glowa w podloge...i to tak z pelna para...staram sie nie zwracac na to zachowanie uwagi...i nie zalowac....nie krzycze zeby sie uspokoil...jak juz atak szalu mija to tlumacze ze tak nie mozna ale niewiele to skutkuje...robie cos nie tak??? mialyscie podobne problemy??? co robic w takiej sytuacji??? kilka dni temu nabil sobie ogromnego guza...znajomy jak zobaczyl jak uderzyl o podloge to az podskoczyl...boje sie zeby mlody sobie krzywdy nie zrobil....

drugi problem natury zakupowej mam w PL....:) nigdzie nie moge dostac truskawkowego lub bananowego kakao do mleka...Minik w domu pije krowie z plaska lyzeczka wlasnie tego dodatku....nic innego tknac nie chce...cudowalysmy z mama z kaszka ryzowa....ze zwyklym kakao....i z waniliowym mlekiem modyfikowanym...na wszystko jest jedna i ta sama reakcja....BLEEEEEE...w koncu udalo mi sie kupic smakowe mleko w kartoniku...mieszam je pol na pol z normalnym zeby nie bylo za slodkie....nie wiecie gdzie moge dostac to w proszku????

znow tutaj pustki wiec i ja zmykam...zajrze jutro...pewnie tez przelotem...
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeSep 22nd 2009
     permalink
    Pati ja osobiście nie widziałam smakowego proszkowego. W kartonikach czy butelce tak i owszem (Candia ma pół litr butle smakowego) Nie wiem jak w bardziej cywilizowanych miastach bo u mnie na mojej "wsi" nie ma

Nie zaspałam!! Właśnie spijam kawę i zaraz budzę dziecko - o 5,30 mieliśmy jechać oby kierowca nie zaspał hihi
    Jazda z pierwszym dniem @ to żadna przyjemność dla mnie :confused:

Łapie stresika powoli
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.