no i kierowiec mi się spóźnia :/ Dzieć nakarmiony i tylko kurtkę założyć, ja nawet zdążyłam wyprostować włosa ... i łapię coraz mocniejszego stresika :/
Ps No i kierowca mi zaspał :( Zadzwoniłam i go obudziłam hehe Obawiam się że przedarcie się przez Wrocław nie będzie łatwe
Spać mi się chce. Ech... Koleżanka pojechała do szpitala (musi się codziennie pojawiać o 9:00, bo nie zgodziła się na zostanie w szpitalu na leczenie ze względu na pracę i będzie dojeżdżać tylko na badania.) a szef pojechał na przetarg.... i tak tu gniję sama.
a tak w ogole to siema...:D u mnie nastroj wysmienity...pogoda dopisuje....i zaraz wybywamy powluczyc sie po starych, dobrym miejscowkach...pokaze dzisiaj mlodemu gdzie mama chodzila do szkoly...gdzie sie bawila...itp....fajnie tak na chwile wrocic do czasow dziecinstwa...szczerze mowiac niewiele tutaj sie zmienilo....
Pati zmlekiem ni epomoge,mój dostał jakas schize i nie chce pic krowiego juz tylko nestle wailiowe co do buntu i nerwów-mam to samo z nim,tyle ze on nie wali głowa a rzuca co ma pod reka-ostatnio nawet ze złosci śwignął swój ukochany kremik myśle ze to przejdzie,ja zazwyczaj jesli dzieje sie to na dworze biore małęgo od razu do domu chociazby wrzeszczał na całe osiedle a jesli robi to w domu włączam mu ignora-nie wiem tez jak to zrobic zeby widział ze tak nie moze sie złoscic a aukcje wygrałam mam różowe dzinsy za całe 26 zł
cześć Laski... Aga - fajny ten kombinezon,ja szukam takiego, żeby malutka ze szpitala przywieźć do domu, znaczy chciałabym,żeby był taki kombinezon- worek, z dziurą na pasy do fotelika, a tak w ogóle to nawet nie wiem jakiego rozmiaru mam szukać, żeby wystarczył do końca zimy
Haniu do ze szpitala małego nie wiozłam w kombinezonie tylko udało mi sie za 25 zł kupic takie kombinezonik z misia.pod spód dwa długie rekawki czapa i szal do tego na foteliku kocyk i heja ja bym Ci zimowy proponowała kupic jak juz mały bedzie po drugiej stronie brzucha chociaz moim zdanie rozm 62-68 tylko wchodzi w gre...chociaz ja miałam 62 i Piotrus sie w nim topił i wogóle go nie uzyłam a tez był listopadowy ja bym poczekała az sie okaze jaki jest "długi"
Talinka oj ja lubie ,ja jestem jeszcze taka dziecinna jesli chodzi o ciuchy lubie kolorowe ,wesołe,rózowe landrynkowe takie troche kiczowate powiedziałabym
wracajac do sprawy aparatu...niestety połozyli na nim krzyżyk dobrze jest miec znajomych w fotograficznym bo kupiłam nowy aparat FUJIFILM z rabate i wyszedł mnie tyle co nowy obiektyw czyli 350 zł i jeszcze dostałam karte pamieci:)
no bez jaj...ja mam najzwyklejeszego pewnie model A850 poniewaz musiał byc jak najbardzie podobny paraetrami do Olympusa fe 140 którego skazałam na śmietnik.jest troche lepszy ale co tam ,mam nadzieje ze M sie nie zorientuje bo bedzie jazda
hmmm to nie znam :) fujifilmy chyba wszystkie to cyfrowki, z tym, ze jedne to ter zwykle male a inne to hybrydy (wygladaja jak lustrzanki) moim marzeniem jest zostac fotografem, to dostalam od R. Sony Alphę ;) a R. wzial fuji :) nasz fuji wyglada tak :
aga - chciałabym też kupić taki kombinezon tylko jakoś nie umiem trafić, na allegro nic nie znalazłam, a w sklepach jeszcze nic ciekawego nie ma. ciacho - jak maluch będzie po drugiej stronie to nie bede miała czasu na takie poszukiwania, zapowiada sie na niezłego wielgaska, po wczorajszym badaniu ma 2077g
czesc baby. macie jakis sposob na bol glowy? ja musze na moj troche poczekac jak maz z pracy wroci i dzieci spac pojda a potrzebuje cos na zaraz
Skorpio - mi w 3 sklepach powiedzieli ze juz dostaw kombinezonow zimowych nie beda mieli ze teraz tylko wyprzedaja co maja i nic nie dowioza, porabalo ich chyba kompletnie
Cześć laski Ja podobnie jak Ania usłyszałam takie rewelacje własnie w Coccodrillo i Wójciku. Muszę Oliwce same spodnie dokupić, bo kurtka dobra z ubiegłego roku. Ale ona rośnie jak na drożdżach.
Aniu ja wiedziałam że napiszesz Babulcom :) I tak czułam że jak dopadnę kompa to wszyscy juz będą wiedzieć a Ty zaś będziesz Donosicielem dobrej nowiny hihihi
Ale MUSZĘ to napisać - no po prostu MUSZĘ
Po badaniu pani dr zwróciła się do mnie zdaniem: Jest wszystko dobrze, kontrola u okulisty za rok i proszę skontaktować się z kliniką leczenia zeza a TUTAJ PROSZĘ NIE PRZYJEŻDŻAĆ - NIE MA JUŻ TAKIEJ POTRZEBY doczekałam sie tego zdania!! Z gabinetu wyszłam ze łzami w oczach i jestem przeszczęśliwa!!
Skorpio u nas w sklepach juz przywiezli zimowa dostawe i wiecej dobierali nie beda - takie informacje dostalam w wojciku, coccodrillo i w sklepie patronackim coccobello zreszta z botkami i kozakami dla doroslych taka sama historia. jak sie wyprzedadza zapasy z danego numeru to juz twoj problem nie ich
wiecie co, zastanawiam się dlaczego tak mało rzeczy dziewczyny wystawiają w wątku BAZAREK, mnie osobiście byłoby wygodniej niż szukać czegoś na allegro