Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Dobra :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeSep 22nd 2009
     permalink
    a ja mam telewizornie juz :D kurde tylko dzisiaj w ramowce nic ciekawego nie widzialam. no chyba ze mi cos godnego uwagi na wieczor polecicie :D
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A widziałaś Osadę? :)
  2.  permalink
    Zmykam do guffniarzy.
    Aniu- wieczorna ramówka jest najciekawsza tu- na 28 dni ;)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aggnieszka nie widzialam, na ktorym kanale i pi razy oko o czym to?

Aga no raczej nie sadze zeby R mi dal na kompie posiedziec, bedzie pracowal :( ja teraz niby tez pracuje hihihi
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Na jedynce, nie pamiętam dokładnie o której, ale później trochę. Mi się podobał, zaskakujące zakończenie.
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    opis brzmi ciekawie, jak sie nie zagrzebie w papierach i nie zapomne to po 21ej wlacze.. na polsacie CSI: Kryminalne zagadki Miami ale niestety za duzo manewrow zeby polsat wlaczyc (trzeba kable przekladac bo mamy N'ke a polsat idzie ze spoldzielnianej anteny)
  3.  permalink
    Skorpi śliczny taki błekitny i radosny ten kombinezonik
    mi sie podoba
    --
    •  
      CommentAuthorScorpi
    • CommentTimeSep 22nd 2009 zmieniony
     permalink
    ciacho - AniaM mi znalazła jeszcze jeden mniejszy też niebieski z owieczką :)
    o taki:
    http://photos03.allegroimg.pl/photos/oryginal/749/54/02/749540262
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Skorpio ja szalenie polecam dla Malutka taki workowaty Najwygodniejsza rzecz pod słońcem jak Niuni dosypia jeszcze w domku po spacerze

Kolorowych snów Babulce :) Ja już do wyrka bo mam dość na dziś
    --
  4.  permalink
    no ten tez fajniutki
    ja Wam powiem ,że ja nie lubie jak dzieci sa na ciemne kolory poubierane-sama szukam jasnych bluzke ,body czy koszulek ,spodnie wiadomo ze nie wybieram jasnych z wiadomych wzgledów ale lubie jasne ubranka,moze to i czesciej trzeba prac ale co tam
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja w sumie tez wiekszosc bluzek mam jasnych ale okrycia wierzchnie wole ciemniejsze. ewentualnie jakies khaki czy w czerwienie wpadajace. no ale nic w tym roku bedzie niebieski na sniegi a na bloto cos sie wymysli :D
    musze skoczyc do ciucholandu gdzie przywoza rzeczy z UK, moze jakas kurtka mi sie trafi na mniej mrozne dni... u nas Krzysko bedzie mial przerabane bo 4x w tygodniu musi z niania isc odprowadzac Gabrysie bez wzgledu na pogode :confused:
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Witam Was wszystkie ;]

ja dzis w fatalnym stanie, nie wiem czy to dlatego ze przed okresem czy problemy sie spietrzyly...chce mi sie plakac, bo w pracy nie jest za fajnie i jestem w kropce, bo dziewczyny polubilam chociaz jedna strasznie podskakuje a bede musiala chyba zwolnic kogos jednak... a do tego doszly spore problemy finansowe. Dzis przyjechala moja mam i od razu zaczela krytyka jak to ja w domu buty ukladam. A mnie po prostu chce sie plakac a nie moge przy niej tego zrobic, bo nigdy sie nie przyznam ze mamy finansowe problemy...chyba to wszystko mnie juz przerasta...i do tego nas z samochodem oszukali...Ale jutro ide na jakis Jawajski masaz aromaterapeutyczny wiec moze to troszke mnie zrelaksuje

wybaczcie mi prosze ze tak wszystkie zale wylalam, ale chyba nie mam w tym momencie komu... :( i nie radze sobie z tym...
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    pieniadze szczescia nie daja ale ich brak potrafi skopac dupe...

a w pracy musisz kogos zwolnic czy tez wydaje ci sie ze bedzie lepiej jak to zrobisz?
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    O nie! Wypraszam sobie konkurencję :tooth:
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Trisha, kładź się spać, jutro na wszystko spojrzysz innym okiem - będzie dobrze.
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Podobno zatrudnili mnie po to by zaszly zmiany, bym wprowadzila nowe zasady. Dzis zrobilam im szkolenie, ale jesli nie zmienia swojego nastawienia, to tak bede musiala kogos zwolnic zeby byly rezultaty a jedna dzis po raz pierwszy poznalam, a ona juz mi zaczela warunki dyktowac. A ja pierwsze slysze, zeby pracownik ustawial reguly. Przelozeni mi powiedzieli, ze to ja jestem kierownikiem i mam patrzec na potrzeby sklepu i jesli komus sie zasady nie podobaja, to juz jego problem. A rozchodzi sie o to, ze mam zmienic grafik i sposob pracy z 12godzinnego i 10 godzinnego na 8godzinny. I orpcz tego musza zmienic sposob bycia i obslugi na mily, szczery i naturalny a nie naburmuszony i odstraszajacy klientki jaki maja teraz.... a niestety to ma wplyw na kiepskie obroty...
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    o tak nie znosze nabzdyczonych paniutek!! u nas takie pracuja w Venice dzieciecym i Monnari, ostatnio moja chrzestna poszla wydac sporo kasy i tak ja lalunia wkurzyla ze podeszla do kasy, ta jej naliczyla a ona stwierdziwszy - przy takiej obsludze to zlotowki nie zostawie - odwrocila sie na piecie i wyszla... mowie wam mina laski BEZCENNA :D
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Witam się i ja;))

AGA, ANIA a gdzie kupowałyście te kombinezony coccodrillo..

ja się załamałam, ostatnia zimowa dostawa dziecięcych rzeczy u NAS była 15.09 i koniec z dostawami zimowymi (ubrań, butów itd)..i to ponoć producenci i hurtownie to wymyślają..powariowali normalnie..
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    No wlasnie a ja nie chce zeby w tym sklepie byla taka obsluga, bo widze po sobie ze da sie byc naturalnym i usmiechnietym, bo klientki juz wypytuja czy np w sobote bede na zmianie bo one chca zebym ja byla jak one beda mierzyc kiecki. Zawsze jak mowie klientkom "Dzien dobry" to troche jakbym w duchu udawala ze je dobrze znam i witam je z usmiechem a one wtedy czuja ze obsluga jest po ich stronie. Chociaz niektore dziwnie patrza na mnie mruza oczy i zastanawiaja sie czy sie znamy ze sie tak szczerze :D
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Beata obydwie kupilysmy w TYM SKLEPIE
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    boooooosh laski moj maz oglada katalog z oponami, cos tam sobie zaznacza i zachwyca sie ... bieżnikami!!! chyba mu ta praca na mozg pada :tooth:
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Hahaha :wink:
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Aniu, jak to facet:wink:
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    lecę luknąc na te kombinezony:)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dobrze ze nie jest PH w innej branzy i jakis dup nie oglada, opony przezyje, w koncu do moich oponek przyzwyczajony :wink:
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    dobre Aniu, dobre:tooth:
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    a Ty co OSADY nie oglądasz?? to raczej film na którym trzeba byłoby się skupić;) zakończenie zaskakujace;)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ogladam jak najbardziej. wciagac sie zaczynam
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Całkiem, całkiem ten film:))

ja ogólnie filmo maniaczka jestem i często gęsto nadrabiam do 5 rano braki filmowe. potem 1-2 snu, 3 kawy i heja dalej..

swoją drogą ciekawe czy już wrzodów nie mam
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a mi jakos tak dziwnie TV ogladac po tylu tygodniach bez pudla..
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    podejrzewam:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    AniaM: a mi jakos tak dziwnie TV ogladac po tylu tygodniach bez pudla..

Ania nie rozwalaj mnie :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ja ten film już oglądałam :D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    czemu cie rozwalam?
    jakos sie totalnie odzwyaczilam. na kompie film mozna zatrzymac i siusiu skoczyc a tu filmu kawalek umknie :wink:

na razie zreszta odkrywam nowe funkcje TV, mam frajde z intelligent sensor i to przy tv staje to lece swiatlo zgasic :bigsmile:
  5.  permalink
    Witam ponownie
    A ja własnie dostałam maila , który znów mnie rozpieprzył emocjonalnie na milion kawałków :(
  6.  permalink
    Trisha- może po wypłacie bedzie ciut lepiej, co? A jak to Was oszulkali z samochodem??
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga mam nadzieje ze to byl jednak pozytywny mail a nie jakies smutne wiesci
  7.  permalink
    Jesooo- nie umiem go zakwalifikowac :cry:
  8.  permalink
    jesoooo to ino gadaj tu co sie stało -jak oczywiscie mozesz

nic nie ogladam w tv ,u mnie na kompie leca Miodowe Lata
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    czyli zostaje czytanie ze zrozumieniem i rozlozenie na czynniki pierwsze tak jak to w szkole kaza robic :tooth:

strasznie krwawy ten film. normalnie az mam jakies dreszcze i nie moge ogladac.
  9.  permalink
    Dobra- co mi tam
    Wklejam na chwilę mail - zaraz usunę.
    Radzić mi co mam z tym zrobić :cry:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ciezki orzech do zgryzienia. ja bym wymiekla :shamed:
  10.  permalink
    To wszystko jest do wielkiej dupy
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Yyy no ... ciężki :neutral:
  11.  permalink
    No toscie poradziły..........
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    No a co Ty o tym myślisz?
  12.  permalink
    Co ja myslę? Że powinnam wyjechac na koniec świata
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bo my szczere jestesmy...
    a z tym koncem swiata to hmm... jak zechce to Cie i tam znajdzie :D
  13.  permalink
    Dobra- kasuję maila bo takie wywnetrzanie przeciez nie lezy w mojej naturze ;) Jakoś musze to ogarnąć
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.