Izunia no do tego chyba podwojny :) pewnie jak podrosna to jeden z drugim bedzie planowal jak by tu dzien urozmaicic :) w sumie co 2 glowy to nie 1 bedziesz miala wesolo hihihi
u mnie Krzychu bierze przyklad z Gabrysi, nie zawsze dobry wiec tez jest wesolo. dzisiaj Mloda pokazywala mu jak sie slizgac po podlodze z rozbiegu. dobrze ze stalam kolo grzejnikow bo Krzysko by czolowke zaliczyl
A tak w ogóle to zrobiłysmy sobie dziś babskie wyjście - do cyrku. Hania przez 2,5 h siedziała jak zaczarowana:) Fajnie było. Gdyby nie to,że mignęły mi przed oczami włosy łonowe wyłazące spod kostiumu jednej z cyrkówek powiedziałabym,że bardzo fajnie :) No ale pomijając wszystko- mina mojego dziecka- bezcenna :)
mogla sie byla wydebilowac a nie tak ci wlosami przed nosem machac... przypomina mi sie od razu taka reklama co to fajna laska podnosi reke a tam busz pod pachami, wczoraj zobaczylam i normalnie obrzyda
a mnie sie przypomina taki kawal jak pijak siedzi w tramwaju a nad nim za porecz trzyma sie upocony facet z wieeelkim zarostem pod pacha i swieci tym pijakowi przed oczami. Na co nagle pijak spoglada na ta pache i mowi;
Ciacho- ja poszłam z nastawieniem,że wyjdę po pół h - ale młoda wysiedziała do konca bez problemu. Zaskoczyły mnie tylko ceny- uważam ,że 40 i 50 zł za bilet to jakoś strasznie dużo :/
ja do cyrku znowu R z dziecmi wysle. mi po prostu w cyrku smierdzi i mam mdlosci. u nas bilety sa po 30-40zl, dziecko wchodzi gratis jak ma kupon a kupony rozdawali do tej pory w przedszkolach i niektorych urzedach. jeden warunek - na 1 doroslego moze przypadac tylko 1 dziecko no ale u nas przedstawienie nigdy nie trwa dluzej niz 90min.
cholera zapomnialam ze zapowiedzialam jutro kartkowke i zapomnialam jej ulozyc. teraz juz po ptokach bo nie dam rady wydrukowac bo Gabrysia juz spi. cholerna vista - nie mozemy drukarki ani skanera pod lapa R zainstalowac :||
A tak naprawdę to nie wiem co ja tu jeszcze robię... Jutro rano jedziemy załatwiać jakieś mega ważne papiery w gazowni i trzeba wstać godzinę wcześniej :/ Oni mnie wykonczą z tymi pozwoleniami