Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeSep 23rd 2009
     permalink
    no nie chce mi siępisać bo klawiatura mi nawala i kilka klawiszy ma problem, i sie wściekam poprawiajac i kombinując
    --
  1.  permalink
    Trisha- ja widziałam - słodki jest :)
    Mi większośc prasuje moja mamusia jak nas nie ma :P Ja to mam dobrze :D
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Kurcze, a ja sama musiałam sobie dzisiaj wyprasowac cały kosz prania :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja zaczelam ogladac OSZUKAC PRZEZNACZENIE II
    kurde jak tv nie bylo to jakos inaczje czas sie rozkladal a tak proces odmozdzania trwa :shamed:
  2.  permalink
    Yyy- Aniu- to moze męzu coś zaradzi na ten problem i lekko zepchnie TV z regału? :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    IWA no to chyba juz rozumiesz czemu ja nie prasuje na zas tylko dopiero jak potrzebuje zalozyc.... wtedy mi to R wyprasuje :D
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    wszystkie filmy z tej serii okrutnie mnie stresowaly brrrrrr ;]

http://www.youtube.com/watch?v=txqiwrbYGrs&feature=fvst

wiem ze to jest tragiczne ale przezabawne ;]

-"you have 4 eyes..."
    -"yeah!":shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga ewentualnie polka znowu potraktuje :tooth:
    film zapowiada sie na niezly a mi relax sie przyda bo od poczatku roku szkolnego kazda wolna chwile papierzyska mi zajmuja.
  3.  permalink
    Dajcie mi kopa w tyłek,żebym już poszła, co?
    Dobranoc
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Ja lubię mieć wszystko w szafie gotowe - tym bardziej że mam miejsce.
    Pozatym zwykle mój M tez prasuje, ale dzisiaj potrzebowałam odskoczni i nawet mi sie to prasowanie podobało - jeśli tak można powiedzieć:neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    pa Aga
    --
  4.  permalink
    Papa
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    ja też zmykam spać laski:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dobrej nocy babo :)

IWA no to ja juz chyba wole zmywac, chociaz ostatnio moja zmywarka (czyt maz) sie naprawila i dziala bez zarzutu
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Kurde nie wiem czy czytałyście na onecie o 16 co urodziła w krzakach dziecia prawdopodobnie rodzina nie wiedziała o ciaży DZIECKA ... masakra! Ja nie krytykuje jej ze zaciażyła, urodziła itd ale kurde jak można mieszkać z dziewczyną i nie widzieć tego że jest w ciąży??? No fakt moja matka dowiedziała się jak byłam w 5 miesiacu z Anką ale nie powiedzieli jej o tym ludzie czy policja...

Dobrej nocy - ja chyba dziś odeśpię te cieżkie noce ostatnich dni
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
    • CommentTimeSep 24th 2009
     permalink
    heh..a jak ja wpadam się przywitać, to tu już pustki:)))

słodkich snów:)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    cześć :)
    --
  5.  permalink
    czesc
    wczoraj poszłam spac z nerwem i wstałam tez z nerwem poniewaz młody zrzucił mi laptopa na ziemie...naszczescie nic sie nie stało nikomu ale juz nerw był ,hałas i ryk od rana
    dzisia lecedo PKo z rana popłącic za aukcje ,musze przestac zaglądac na allegro bo mnie za duzo kusi tam:confused:

pogoda nam sie popsuła
    a wczoraj udało mi sie kupic posciel na prezent 5cio elementowa satyna&bawełna za 129 zł mysle ze to starczy skoro na wesele nie idziemy
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ciasteczko1984: musze przestac zaglądac na allegro bo mnie za duzo kusi tam:confused:

ja też :D
    eccch, ale zimnica! :neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    witajcie :)
    żeśta się rozpisały, prawie 250 postów miałam do nadrobienia :)
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Czasami się uda NR hihihihi:wink:

witam czwartkowo:swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ostatnio jakoś rzadko :D
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Ty bardziej trzeba pochwalić, nie?
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    a pewnie, że trzeba pochwalić!!! :)
    --
  6.  permalink
    na wp przeczytałam artykuł o tym ze kierowca autobusu przytrzasnał drzwiami trzyletnia dziewczynke,potem je otworzył i mała wypadła uderzajac sie o krawężnik.On zwyzywał matke ,że ma lepiej pilnować dziecko i odjechał.został tylko pouczony...żal
    Matka zeznała ze miała jakies torby czy cos i poprostu pusciła mała przed siebie i wszyscy teraz po niej jada...a prawda taka ze nikt nie ruszył dupska zeby jej pomóc,jak mnie wnerwia to nasze społeczenstwo
    --
    •  
      CommentAuthorelli
     permalink
    wszędzie panuje jakaś znieczulica.....
    a kierowca to chyba też powinien patrzyć przed zamknięciem drzwi - porażka
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Ciacho - podrzuc link do artykułu
    --
  7.  permalink
  8.  permalink
    do powortu męża coraz bli,zej wiec powoli zaczynam generalne porzadki,dzisiaj wyprałam wózek,jutro okna i firany zmieniam .zostanie mi jeszcze zmiana poscieli i przescieradła czego nienawidze bo mam wielkie wyro i ciezko mi jest potem je załozyc spowrotem
    w szafkach w miare ok,karton w sypialni prosi sie o wyniesienie...
    prezent dla M juz mam ale chyba dokupie mu jakis ciuch on tam norwegii nic soebie nie kupuje a tu nie ma nigdy czasu
    --
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    Wyprałaś wózek na powrót męża?! No dobra, różne są upodobania :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    straszna historia z tym dzieckiem.... dobrze, że nic poważniejszego mu nie jest.
    --
  9.  permalink
    hahaha tak Fiufiu dobrze czytasz-na powrót męża dlatego ze on woli jeździc wózkiem coneco i on stał taki brudny bo ja jeszcze jeźdze chicco
    a jak M wraca to ja mam wiecej wolnego bo wtedy on zajmuje sie małym i wychodzi z nim na spacery.chce zeby miał czysty wózek na to
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    czesc baby. ja dzisiaj wypompowana jestem. jakis stresujacy psychicznie dzien mialam - nie dosc ze klasy nieprzygortowane to jeszcze male starcie z dyrekcja :confused: na dodatek kazda przerwa to dyzur wiec wpadlam do domu taka glodna ze szok. malo tego zamiast zjesc to sie od progu mineralki ochlalam i jesc sie odechcialo. znowu do teraz na serku wiejskim jade.

Aga nasze zamowienie kombinezonowe w dzien dotarlo, a Twoje?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho powalilas mnie z tym wozkiem :) okna i firanki tez niezla praktyka, kurde a by przyjechal i zobaczyl ze masz urwanie glowy przy Piotrusiu i nie masz czasu zeby tylkiem zakrecic to i pomogl by troche :))
    •  
      CommentAuthorScorpi
    • CommentTimeSep 24th 2009 zmieniony
     permalink
    hej Laski...
    gdzie jesteście.... ja chodzę spać z kurami i nie mogę się ostatnio załapać na ploteczki wieczorne :confused::confused:

a widziałyście dzidziasa gigantusa? TU
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    niezle ;] skorpionka moja tesciowa jak sie urodzila miala 6 kilo i 60 cm dluugosci :D Moj maz mial ponad 5 kg jak sie urodzil z reszta jak wszystkie jej dzieci troche mnie to przeraza :P:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Cześć:)
    Jak tam było w pracy, Trisha?:)
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Hej Aga :)

a dziekuje, spoko nawet, szef oblookal ze mna caly sklep zeby mi powiedziec co i jak mam robic, i powiedzial mi ze widzi ze sklep wyglada juz o wiele lepiej :D Juz wiem ze 2 dziewczyny zwalniam a jednej daje szanse bo ma potencjal :]

troche mi ulzylo ;] Tyle ze z mezem od wczoraj poklocona jestem :( czekam juz na ten okres bo mnie nerwy zzeraja :|

a Tobie jak minal dzien? :)
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    No i niepotrzebnie się stresowałaś:)
    U mnie ostatnio ciężkie dni , a noce jeszcze gorsze. Mała ząbkuje i choruje i nie daje mi żyć;) Dziś byłyśmy u lekarza, nic poważnego jej nie dolega i wieczorem była spokojniejsza już. Teraz śpi, a ja nasłuchuję czy znowu nie będzie sie budzić co chwilę. Uprzedziłam męża, że jak wróci z delegacji, ja uciekam spać gdzieś w dalsze rejony, żeby jej nie słyszeć;) Wczoraj w nocy, po kilku godzinach ryku miałam ochote pozbyć się mojego maleństwa na dłużej;)
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A co do okresu, to obawiasz się, że może nie przyjść?:)
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    uuu to biedna jestes :) jak mezu wroci to mu ja podrzuc i powiedz ze tatusia krupcia sie za nim stesknila, a Ty idz w sina dal :D Cale szczescie, ze nic powaznego jej nie jest ;]

Na pewno bym sie cieszyla gdyby nie przyszedl, ale chodzilo mi o to, ze przed okresem mam straszne nerwy i hustawke nastrojow a jak przychodzi okres to mi juz odpuszcza :bigsmile:

Ze tak powiem jestesmy na 'luzie" na zasadzie bedzie kiedy bedzie :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    czesc baby, ja dzisiaj w przelocie bo mezu na szkoleniu i laptoka ma za soba a Gabrysia zaraz spac leci. dzisiaj dzieciak mnie znowu zszokowala, pyta sie czy zaczekam an tate a ja ze nie wiem na co uslyszalam "no wiesz mamo, dobra zona bys byla i poczekala, tacie byloby milo ze do spiacego domu nie wraca"... z tego wszystkiego chyba wezme i poczekam. mam fajna ksiazke do poczytania :)
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    hihi ;] maly Aparat:tooth:
    --
  10.  permalink
    hehe Ania....:) w takiej sytuacji to tez bym poczekala...
    a tak w ogole to moglabys mi polecic jakies fajne ksiazki do angielskiego??? chodzi mi o ksiazki w ktorych jest duzo cwiczen glownie gramatycznych.... facet w szkole kazal kupic "first certificate - masterclass" i "english grammar in use" poziom upper-intermediate....

a tak ogolnie to mowie dobranoc... brat wrocil...i o kompa wojna...:(
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    patrycja ja Tobie moge polecic FCE Use of English. Uwielbialam ta ksiazke super sie z niej uczylo ;]
    --
  11.  permalink
    Trisha thx....myslisz ze kupie ja w empiku czy raczej w ksiegarniach jezykowych???
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    hmm mysle ze lepiej w jezykowej ksiegarni. Jest jeszcze jedna super ksiazka; nazywa sie Mission o ile dobrze pamietam, ma super rozne 'czytanki" na fajne zyciowe tematy a na drugiej stronie sa cwiczenia dotyczace slowek z tej czytanki i pamietam, ze po jednej lekcji dzieki tym cwiczeniom wszyscy nowe slowka pamietali :D
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Widzę Patrycja, że wojnę wygrałaś :)
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Jeeessuuu agga ;] ja sobie mysle co Ty mowisz, jaka wojne, ale zawiesilam sie ze to nie do mnie, bo ja tez patrycja :P
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Od myślenia głowa nie boli;) Zawsze coś ciekawego może się nasunąć :)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.