Aga ewentualnie polka znowu potraktuje film zapowiada sie na niezly a mi relax sie przyda bo od poczatku roku szkolnego kazda wolna chwile papierzyska mi zajmuja.
Ja lubię mieć wszystko w szafie gotowe - tym bardziej że mam miejsce. Pozatym zwykle mój M tez prasuje, ale dzisiaj potrzebowałam odskoczni i nawet mi sie to prasowanie podobało - jeśli tak można powiedzieć
Kurde nie wiem czy czytałyście na onecie o 16 co urodziła w krzakach dziecia prawdopodobnie rodzina nie wiedziała o ciaży DZIECKA ... masakra! Ja nie krytykuje jej ze zaciażyła, urodziła itd ale kurde jak można mieszkać z dziewczyną i nie widzieć tego że jest w ciąży??? No fakt moja matka dowiedziała się jak byłam w 5 miesiacu z Anką ale nie powiedzieli jej o tym ludzie czy policja...
Dobrej nocy - ja chyba dziś odeśpię te cieżkie noce ostatnich dni
czesc wczoraj poszłam spac z nerwem i wstałam tez z nerwem poniewaz młody zrzucił mi laptopa na ziemie...naszczescie nic sie nie stało nikomu ale juz nerw był ,hałas i ryk od rana dzisia lecedo PKo z rana popłącic za aukcje ,musze przestac zaglądac na allegro bo mnie za duzo kusi tam
pogoda nam sie popsuła a wczoraj udało mi sie kupic posciel na prezent 5cio elementowa satyna&bawełna za 129 zł mysle ze to starczy skoro na wesele nie idziemy
na wp przeczytałam artykuł o tym ze kierowca autobusu przytrzasnał drzwiami trzyletnia dziewczynke,potem je otworzył i mała wypadła uderzajac sie o krawężnik.On zwyzywał matke ,że ma lepiej pilnować dziecko i odjechał.został tylko pouczony...żal Matka zeznała ze miała jakies torby czy cos i poprostu pusciła mała przed siebie i wszyscy teraz po niej jada...a prawda taka ze nikt nie ruszył dupska zeby jej pomóc,jak mnie wnerwia to nasze społeczenstwo
do powortu męża coraz bli,zej wiec powoli zaczynam generalne porzadki,dzisiaj wyprałam wózek,jutro okna i firany zmieniam .zostanie mi jeszcze zmiana poscieli i przescieradła czego nienawidze bo mam wielkie wyro i ciezko mi jest potem je załozyc spowrotem w szafkach w miare ok,karton w sypialni prosi sie o wyniesienie... prezent dla M juz mam ale chyba dokupie mu jakis ciuch on tam norwegii nic soebie nie kupuje a tu nie ma nigdy czasu
hahaha tak Fiufiu dobrze czytasz-na powrót męża dlatego ze on woli jeździc wózkiem coneco i on stał taki brudny bo ja jeszcze jeźdze chicco a jak M wraca to ja mam wiecej wolnego bo wtedy on zajmuje sie małym i wychodzi z nim na spacery.chce zeby miał czysty wózek na to
czesc baby. ja dzisiaj wypompowana jestem. jakis stresujacy psychicznie dzien mialam - nie dosc ze klasy nieprzygortowane to jeszcze male starcie z dyrekcja na dodatek kazda przerwa to dyzur wiec wpadlam do domu taka glodna ze szok. malo tego zamiast zjesc to sie od progu mineralki ochlalam i jesc sie odechcialo. znowu do teraz na serku wiejskim jade.
Aga nasze zamowienie kombinezonowe w dzien dotarlo, a Twoje?
Ciacho powalilas mnie z tym wozkiem :) okna i firanki tez niezla praktyka, kurde a by przyjechal i zobaczyl ze masz urwanie glowy przy Piotrusiu i nie masz czasu zeby tylkiem zakrecic to i pomogl by troche :))
niezle ;] skorpionka moja tesciowa jak sie urodzila miala 6 kilo i 60 cm dluugosci :D Moj maz mial ponad 5 kg jak sie urodzil z reszta jak wszystkie jej dzieci troche mnie to przeraza :P
a dziekuje, spoko nawet, szef oblookal ze mna caly sklep zeby mi powiedziec co i jak mam robic, i powiedzial mi ze widzi ze sklep wyglada juz o wiele lepiej :D Juz wiem ze 2 dziewczyny zwalniam a jednej daje szanse bo ma potencjal :]
troche mi ulzylo ;] Tyle ze z mezem od wczoraj poklocona jestem :( czekam juz na ten okres bo mnie nerwy zzeraja :|
No i niepotrzebnie się stresowałaś:) U mnie ostatnio ciężkie dni , a noce jeszcze gorsze. Mała ząbkuje i choruje i nie daje mi żyć;) Dziś byłyśmy u lekarza, nic poważnego jej nie dolega i wieczorem była spokojniejsza już. Teraz śpi, a ja nasłuchuję czy znowu nie będzie sie budzić co chwilę. Uprzedziłam męża, że jak wróci z delegacji, ja uciekam spać gdzieś w dalsze rejony, żeby jej nie słyszeć;) Wczoraj w nocy, po kilku godzinach ryku miałam ochote pozbyć się mojego maleństwa na dłużej;)
uuu to biedna jestes :) jak mezu wroci to mu ja podrzuc i powiedz ze tatusia krupcia sie za nim stesknila, a Ty idz w sina dal :D Cale szczescie, ze nic powaznego jej nie jest ;]
Na pewno bym sie cieszyla gdyby nie przyszedl, ale chodzilo mi o to, ze przed okresem mam straszne nerwy i hustawke nastrojow a jak przychodzi okres to mi juz odpuszcza
Ze tak powiem jestesmy na 'luzie" na zasadzie bedzie kiedy bedzie
czesc baby, ja dzisiaj w przelocie bo mezu na szkoleniu i laptoka ma za soba a Gabrysia zaraz spac leci. dzisiaj dzieciak mnie znowu zszokowala, pyta sie czy zaczekam an tate a ja ze nie wiem na co uslyszalam "no wiesz mamo, dobra zona bys byla i poczekala, tacie byloby milo ze do spiacego domu nie wraca"... z tego wszystkiego chyba wezme i poczekam. mam fajna ksiazke do poczytania :)
hehe Ania....:) w takiej sytuacji to tez bym poczekala... a tak w ogole to moglabys mi polecic jakies fajne ksiazki do angielskiego??? chodzi mi o ksiazki w ktorych jest duzo cwiczen glownie gramatycznych.... facet w szkole kazal kupic "first certificate - masterclass" i "english grammar in use" poziom upper-intermediate....
a tak ogolnie to mowie dobranoc... brat wrocil...i o kompa wojna...:(
hmm mysle ze lepiej w jezykowej ksiegarni. Jest jeszcze jedna super ksiazka; nazywa sie Mission o ile dobrze pamietam, ma super rozne 'czytanki" na fajne zyciowe tematy a na drugiej stronie sa cwiczenia dotyczace slowek z tej czytanki i pamietam, ze po jednej lekcji dzieki tym cwiczeniom wszyscy nowe slowka pamietali :D