Ludzie się podniecają, a różnica między dziećmi jest tak niewielka, że jestem pewna, że jedno jest po prostu mniej rozwinięte, a poczęły się w tym samym czasie.
jak małody wstanie spadam na dwór-tylko co robic? gdzie isc? nie mam juz totalni epomysłów,nie ma do kogo jechac bo wszyscy na weselu,do centrum zabaw nie bo przeciez ładna pogode musze wykorzystac.chyba pojade autem do miasta gdzieś je zaparkuje i bedziemy spacerowac dzisiaj małe świeto sobie możemy zrobić i zahaczymy o macdonalda ja oczywiscie tylko sałatke moge ale Pit frytkami ni epogardzi napewno
Dziurka pomiędzy przegrodami się zarasta samoistnie. Jest juz prawie w pełni zarośnięta Przerosty są nadal i jest coraz większe podejrzenie kardiomiopatii przerostowej. Jeśli w marcu będą nadal przerosty komory i przegrody (u małej idzie bardziej na przegrodę) zostaną wprowadzone leki. W między czasie dobrze by było jakbym zrobiła sobie USG serca by wykluczyć mnie. Pani dr jest zachwycona małą! że wielka, że wyniki super. Dobrze by było jakbyśmy zrezygnowały z rehabilitacji bo to za mocno ja męczy jednak i stąd sinienie:/ ale że jest to niezbędne to jeśli się nasili sinienie i dojdą inne niepokojące cosie mam sie z nią kontaktować
And- wspaniałe wieści :) Ciesze się,że mała się tak dobrze rozwija :) Napewno bedzie dobrze :)
Ja powinnam iśc szykowac się na imprezkę, ale jakoś weny nie mam na picowanie... Może jak poleze w wannie to mnie najdzie... No nic- miłego wieczoru babolki:)
a ja tam ogladam MAM TALENT, odmozdzyc sie trzeba po tym dzisiejszym maratonie zrobilam slubnemu kolacje i sie chlopak opycha, jak na niego patrze to az mam gesia skorke z ilosci i mieszanki jaka pochlania... coz tylko zostalo pozazdroscic super przemiany materii
Beata ja juz mojego wyslalam na wsyzstkie mozliwe badania, baaa nawet pod katem robali :P
chyba powinnam sobie drina strzelic bo mnie nerwy nosza i moze bym wczesniej zasnela ale z drugiej strony latam do Kryzsia bo on strasznie niespokojnie spi dzieciak :(
tak ogladam mam talent i stwierdzam ze bym nie chciala zeby moje dziecie takie numery robilo. Krzychu akrobata jest juz teraz ale chyba go przytemperuje troche zeby mu sie w te strone talent nie rozwinal :D
aa nie napisalam wam jak dzisiaj wyrznelam. normalnie cud ze zebow nie wybilam ani nic sobie nie polamalam. robilam te pieprzone papiery i nagle mi sie siusiu zachcialo zerwalam sie z krzesla i jakby mi ktos nogi podcial bo prawa stopa wywinela sie w druga strone i sruuuu na twarz na plytki. nawet sie nie zasekurowalam porzadnie bo nioslam szklanke po kawie i zamiast siebie chronic to ja chronilam. z drugiej strony to bylo nieglupie rozwiazanie bo jakby mi szklanka upadla i sie na plytkach pobila a ja na to szklo bym upadla to by sie nie tylko poobijaniem skonczylo ale i pokaleczeniem. w sumie noga mi tylko "zasnela" ale tak odjechala w druga strone ze do tej pory mnie boli kostka i sciegno ze mam w opasce uciskowej.
:) Fotki nie chcę komentować bo nie wiem jak hihih Ależ babcia se pamiątkę zrobiła z wnukami :D Mija Weroni też by tak wywijała sie od teściowej mojej pomimo że to bardzo kochana i ciepła osoba... Wiecie że mój mąż miał żal dziś do mnie, że jak wyszłam z gabinetu nie zadzwoniłam do niego tylko do teściowej....
Obejrzałam talenta, zjadłam knedle ze śliwkami z 3 kg sliwek.... i mam dosć dnia dzisiejszego Przerobiłam 3 wiadra śliwek i brakło mi słoików na powidełka :/ chyba jutro zaliczę tesco i kupię kilka bo obdzwoniłam juz kilka osób i nikt nie ma :/
And w pepco u nas sloiki sa, nie wiem czy w tesco nie taniej bo tesco u nas nie ma
Ciacho no wg nich widc to byly zarty, dobrze ze na mnie nie usiedli :) Gaba jak sie dzisiaj na brzuchu polozyla na lozku to Krzysko na nia wskoczyl z okrzykiem patataj tatataj jedzie Ksisi popeś kaj (poprzez kraj)
ja wlasnie wrocilam z pracy i zaginela mi mama...nie wiem gdzie jest a nie mowila ze sie gdzies wybiera poza tym jest juz pozno. Nie wziela komorki, papierosow, tylko torebki nie ma. A tu w Krk nie ma nikogo z kim moglaby sie spotkac. Do cioci juz dzwonilam, ale mowi ze nie ma pojecia i teraz pozostaje mi czekanie... Sama nie wiem...
w kinach ma być Weronika postanawia umrzeć, no i weszłam na nasze kina i nawet w zapowiedziach nie ma :/ Pewnie jak będzie w kinach na mojej wsi to juz dawno ściągnę torrentów A to jest jeden z nielicznych filmów który bym obejrzała w kinie nawet jakbym miała sama pójść