Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorTrisha
    • CommentTimeSep 26th 2009
     permalink
    nie, nie...nie moja mama. a nasze sklepy juz pozamykkane. Poza tym mowila ze bedzie na mnie czekac z obiadem...
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    No to niepokojące jest. Ma tam może znajomych?
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    jest jeszcze moj brat ktory mieszka obok nas ale on jest we Francji a moj tata ktorego nienawidzi jest w Szczawnicy ze bratem....
    --
  1.  permalink
    to jest jedyna ksiazka P.C która przeczytałam...
    tez bym poszła do kina ale zapewne tez szybciej sciagne bo w Lesznie UWAGA nie mamy kina

Trisha wyobrazam sobie jaksie denerwujesz...niech ta mama juz Cie nie straszy tylko niech wraca

grzac? nieeee ja mam na termometrze 25 stopni wiec mysle ze jeszcze czas na grzanie
    mam bardzo ciepłe mieszkanie ,pewnie zima bedzie fajnie ale latem to poprotu koszmar

ja tez uciekam dobranoc
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Daj nam Trisha znać jak mama wróci:)
    Też zmykam do łóżka, dobrej nocy
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Jeszcze nie grzejemy, choć już mnie kusiło by węgla przynieść

:shocked: Ciacho Ty chyba jaja se robisz???
    W mojej pipidówie buduja teraz multikino ciekawe jak będzie z cenami czy też multi :/ Mamy 3 kina więc to multi to hmmm niekoniecznie dobry pomysł no ale witaj cywilizacjo :D Budują pasaż, galerię i inne takie które najbliżej mamy we Wrocławiu
    --
  2.  permalink
    Trisha no to trzymam kciuki zeby mama szybko sie znalazla...
    AND wiesci polekarzowe cudne...:D a do kina tez bym poszla na "weronike"
    Ciacho no fota powalajaca...hehehe mozna wnuki babcia straszyc z tego co widze...."badzi grzeczny bo jak nie to Cie babcia zlapie" hihihihi

dlugi dzien mialam...ale na maksa pozytywny...dziewczyny ja nie chce do UK wracac !!!!!!!!!
    a teraz lece do wanny i nyny...jutro atrakcji ciag dalszy....a jak ktoras ciekawa to pod wykresem fot zatrzesienie...:)
    --
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeSep 27th 2009
     permalink
    No i jak człowiek ma chwilę to znowu mnie od świata odcinają ... chyba się przejdę do tej Vectry wrr ...
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Udanej niedzieli dziewczyny :D
    U mnie zapowiada się ciepły dzień, słońce jest chodź z rana chłodno.
    Od jutra znaczne ochłodzenie ma być w moim rejonie więc musimy się jeszcze dotlenić :P
  3.  permalink
    jestem druga....az mi sie wierzyc nie chce....:)
    u nas sloneczko tez od rana....no i kolejny dzien pelen atrakcji przed nami.....mamy odpust....dosc hucznie obchodzony w mojej pipidowie....beda karuzele...wata cukrowa....no i pewnie prababcia jakiegos balona kupi hihihi....popoludniu przyjezdza kozelanka z moim chrzesniakiem....w ogole mam tutaj strasznie napiety grafik...ale nie powiem cudownie jest miec znajomych, przyjaciol i rodzine na wyciagniecie reki....ehhhh zeby tak moglo byc na codzien....

a tak na marginesie dzien dobry wszystkim....
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    u nas nocka z trudniejszych bo Krzysko sie wybudzal i ewidentnie wczorajsze strachy odreagowywal. dobrze ze R sie poczul i do niego wstawal ale ja i tak nietomna dzisiaj jestem

Trisha mam nadzieje ze mama szybkoi dotarla do domu
    Iza a meza masz juz dzisaij w domu?
    Pati to szalej i odpoczywaj ile wlezie, wierze ze w PL ci dobrze bo pewnie rodzina cie jak krolewne traktuje :D
    Agunia zazdraszczam kin, u mnie jest jedno ale niestety ma fatalne naglosnienie i smrodkowato z deka tam jest. w sumie jak sie juz ktos do kina wybiera to jezdzi do miasta obok 45km tam maja lepsiejsze
  4.  permalink
    Ania mnie traktuja raczej normalnie....za to Minik ma tutaj raj...az sie boje co to bedzie jak wrocimy do UK....ale rozumie ze maja go na tak krotki okres czasu ze nie moge zabronic im go rozpieszczac....
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    AniaM: Iza a meza masz juz dzisaij w domu?

Jak najbardziej i doczekać się nie mogę :D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Pati, super, że tak miło i aktywnie spędzacie czas w PL ;DD
  5.  permalink
    czesc w nudna niedziele
    nienawidze niedziel wrrrr

no do mnie do domu zawitał pająk wielki jak stopiecdziesiat i siedzi na suficie a ja poprotu az mam ciarki
    boje sie a do tego jest tak wysoko ze go nie siegne niczym

Pit dzisiaj przechodzi sam siebie ma ewidentnie dzien na ryczenie
    mi głowa peka
    --
  6.  permalink
    hehe Ciacho co niedziele piszesz to samo :P ze niedziel nie lubisz hihihi
    ja tez nie przepadam..ale niedziela na wakacjach to zupelnie co innego...:D
    pajakow sie nie boje i nie brzydze...wrecz przeciwnie nawet...za to obrzydzaja mnie zaby...takie wielkie bo male tez nie bardzo....mysle ze ten pajak nic Ci nie zrobi a mezu sciagnie do domu to bedzie sie mogl wykazac...tylko go nie zabijajcie bo leb Ci urwe jak jutro deszcz zacznie padac :P

milej niedzieli...ja wybywam z domu:)
    --
  7.  permalink
    zanim M przjedzie to on mi tu sie rozmnoży fuuujjjj
    dzisiaj ma go tu ni ebyc ,niewazne pójdzie sam czy ktos go zmusi.nawet pójde po sasiada a napewno on tu nie zostanie :)

padac nie powinno chociaz Pati mnie głowa boli a to na zmiane pogody zawsze...moze u Was nie powinno

tak nienawidze niedziel szczególnie jak M nie ma,bo ja jest to lubie :)
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    ja też nie przepadam za niedzielą;(( jakiś taki niefajny dzień:(

M w robocie, Hania popłakuje cały dzień, nie wiem czy to jakiś efekt po szczepieniu się zaczyna..nie mam jak się ruszyć gdzieś dalej z domu, bo samochodu nie mam..i pewnie zostanie nam spacer po osiedlu..a Hania bierze chlebek i tak prosi "am am koń" chce jechać do tego mini zoo..heh
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    a nie możesz odkurzaczem pająka?
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Ciacho..moja mama też tak nie lubi pająków;)) a mi tam one nie przeszkadzają..ja wręcz nawet ich nie zabijam..przecież on też żyje;) nie robią to inni jak mają ochotę;)hehe

NR ma rację przecież mozesz odkurzaczem ,albo jakimś kapciem/butem..
  8.  permalink
    dziewczyny no ni emoge -nie siegne ani odkurzaczem ani miotła ,bym chyba musiała na pufie stanac a jak mi dziad zleci na łeb albo ucieknie
    nie ja ni ebede ryzykowac póki co siedzi w jednym miejscu chyba spi bo taki skulony ,pewnie pod wieczor bedzie chciał łazic
    mam nadzieje ze szwagier przyjedzie to napewno mi go zabije czy wyrzuci
    nieznosze pajaków-moze to tez żyjątko, jak dla mnie całkiem niepotrzebne fuuujjj
    --
  9.  permalink
    Beata szkoda ze mam tak daleko do P-nia bo bysmy sie razem przeszły na spacer ,w sumie moze nie az tak daleko ,moze sie kiedys wybiore do Ciebie ,czasami jade przeciez na zakupy czy M odwieź na lotnisko
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ciacho ja w mojej arachnofobii już dawno bym go odkurzyła stając w odpowiedniej odległości w razie jakby chciał latać... a jakbym tego nie zrobiła to bym nie weszła do pomieszczenia...
    Raz siedziałam całą noc na podłodze bo pajaczek spał w moim łóżku i dopiero rano wezwałam pomoc :/ a siedziałam i patrzyłam czy nie atakuje mnie
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Ciacho, ja już nie mieszkam w Poznaniu:(( wyprowadziliśmy się w maju:) i wróciliśmy na stare śmieci:) co nie zmienia fakty,że w Poznaniu jestem dosyć często (a teraz moja siorka poszła na studia, więc pewnie będę częściej) i chętnie się z Tobą spotkam, co nie zmienia faktu, że zapraszam nawet tu gdzie teraz mieszkam:)) ale to troszkę dalej od Ciebie niż do Poznania;))..ale atrakcje mamy fajne;)) zoo Safarii, Park Dinozurów, mini zoo:))itd byłoby co robić;)
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Aga..hehe..no niemożliwe jesteście z tymi pająkami:)) aż wyobraziłam sobie Ciebie siedzącą przy tym łóżku:)hihi
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Ciacho..widzę,że prowadzisz obserwację pająka czy aby nie zwieje w inne miejsce;))

LASKI a co wy tu robicie??? ja to gniję sama w chacie, Hania śpi..i się nuuuuuudzę..a wy czemu nie na spacerach:)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Beata_23: aż wyobraziłam sobie Ciebie siedzącą przy tym łóżku:)hihi
    kochana ja nie siedziałam przy łóżku tylko na drugim końcu pokoju pod drzwiami!
    Jestem panikarz do pająków... i potrafiłam przez ponad m-c nie wchodzić do piwnicy bo taki jeden osiadł przy drzwiach! biorąc wózek z piwnicy 100razy go oglądam czy żaden nie ma chęci na przejażdżkę ... oj wiele by pisać takich sytuacji...

Kolega miał ubaw bo kazałam mu sprzątnąć zwłoki pająka ... on sie śmiał i przekonywał mnie że zwłok mi nic nie zrobi... no ja to wiem ale nie mogłam tam siedzieć (w takiej salce przy kościele) dopiero jak sie rozpłakałam zrozumiał ze nie żartuję... Ja wiedziałam ze zwłok mi nic nie zrobi ale nie wytrzymałam :/
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Jak bardzo trzeba być sfrustrowanym własnym mikrym mieszkaniem, żeby je oddać za komunalne?
    Właśnie zastanawiamy się z mężem, czy już osiągnęliśmy ten poziom frustracji...
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    NR ja chyba jednak wolałbym własne..mimo wszystko
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Beata, a czy zdajesz sobie sprawę, co to znaczy "mimo wszystko"?
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Nawet bardziej niż myślisz..

u mnie w rodzinie kilka osób zamieniło swoje, powiedziałbym baardzo ciasne mieszkanie na komunalne i do dziś dnia żałują..

NR, ale to tylko i wyłącznie moje zdanie;)
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Co to dla Ciebie znaczy "bardzo ciasne"?
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    I dlaczego żalują?
    --
  10.  permalink
    moja mama mieszka w komunalnym i nie narzeka absolutnie-ma mały czynsz naprawde a mieszkanie w nowiutenkich blokach 54 m kw
    --
  11.  permalink
    ja juz nawet miałam gosci dzisiaj-teraz sie ubieramy i spadamy troche połazic po rynku moze lody sobie zjemy popatrze co tam na wystawach maja
    --
  12.  permalink
    Aga co do pająka,szwagier go wywalił -nie zabił
    ja mam taki lek ze bym dzisiaj nie zasneła gdyby on tu był ,na koniec bym sie poryczałą z bezsilnosci wiec ja Cie rozumiem mnie pajaki tez paraliżuja
    --
  13.  permalink
    a ja tam pajaki lubie....i ciesze sie ze Ciacho nie wywolala deszczu hihihi:)

u mnie nici ze spotkania z funfela i chrzesniakiem...maly Kaceperek goraczkuje....:(
    takze poki co zasiadlam przed kompem i czekam az Minik sie obudzi...moze wypelzniemy na jeszcze jeden spacer...
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a ja juz po odwiedzinach i zasiadzie, szybko te kilka godzin minelo ale za to usmialam sie do bolu brzucha, obzarlam do drugiego bolu brzucha wiec teraz zaleglam przed kompem na chwile :)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    U mnie jest jarmark staroci. Połaziłam i kupiłam ... klocki sensoryczne fiszera 4szt za 4 zł hihihi A tak jak coś mi się podobało to cena kosmos jak dla mnie :(
    --
  14.  permalink
    Puk, puk.
    Odespałam:)
    Było rewelacyjnie :)
    Ja to mam dobrze z moja mamusią- wzięła dziecko na noc, zrobiła obiad dla wszystkich, a my mogliśmy gnić w wyrze do 13:)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga z Twoim temperamentem jakos nie wierze w to "gnicie" :bigsmile:
  15.  permalink
    Aga pozycz mi mamy...:)
    nie zeby moja byla zla...ona sama sypia mniej ode mnie... :( swoja droga juz zapomnialam jak to jest sie wyspac do oporu...zazwyczaj o to sa awantury w weekendy...Połówek spi do 14 a ja glupia mam nadzieje ze moze nastepnym razem wpadnie na ten genialny pomysl i mnie da pospac...do tej pory niestety nie wpadl... kiedy juz nie wytrzymuje i mu to wypomne to mowi ze on nie slyszy jak mlody sie budzi i tyle...w ostatni weekend w domu powiedzial "przeciez jedziesz do Polski"...no tak tylko zapomnial chyba ze jade z dzieckiem.... ehhh dobra juz nie narzekam...ludzie maja wieksze problemy niz moje niedosypianie....
    --
    •  
      CommentAuthorpsycho_patka
    • CommentTimeSep 27th 2009 zmieniony
     permalink
    milego wieczoru zycze....ide kapac Minika i raczej juz nie zajrze....brat wrocil po nocce i wybiera sie do wyra...takze mowie DOBRANOC...i do jutra :)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    P I L N E
    dziewcyzny co jest dobre na zlagodzenie bolu po depilacji? porabalo mnie i zrobilam sobie pachy depilatorem elektrycznym (wlasciwie jedna pache) no i az mam rany i mnostwo spekanych naczynek plus mega bol. posmarowalam jakims kojacym aloesowym ale piecze jak diabli. jutro bede lazila jak robocop jak szybko nie zadzialam... heeeeeeeeeeeeeeeeeelp
    •  
      CommentAuthorPoli
     permalink
    AniuM przemyj wacikiem z wodą utlenioną, a później posmaruj najlepiej bepantenem, a jeśli nie masz to jakąś oliwką :) Na pewno złagodzi
    --
  16.  permalink
    własnie a spróbuj jeszcze kremem na drobne otarcia naskórka-tribiotic:wink: jest ok
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    oliwka zapycha pory wiec bym sie bala. no ale masc w stylu tribiotic mam i chyba sprobuje. na razie trzymalam pod pacha torebke mrozonego lodu owinieta w tetrowe :devil:
  17.  permalink
    my z Pitem bylismy połazic po rynku-znaczy ja szłam on jechał we wózku potem przy fontannie pobiegał z dziecmi
    jutro na 12.30 ide do przedszkola na rozmowe zobaczymy czy Pit sie nada jak tak to codziennie bedzie zostawał na 3 i pół godziny
    w zasadzie to takie domowe przedszkole dwie ulice ode mnie.jutro sie okaze
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ciacho to 3mam kciuki zeby ci sie z tym przedszkolem udalo
    ja wczoraj gadalam z kolezanka przedszkolanka i mowila ze w tym przedszkolu co mial byc Krzychu szaleje szkarlatyna i grupy mocno przerzedzone
  18.  permalink
    w tym przedszkolu jest tylko kilkoro dzieci chyba 6
    Pit byłby 7. i są dzieci w jego wieku,z pieluchami smoczkami i dozwolony jest krem bambino-nie wiem jak to wyglada cenowo i ze śniadaiami a te 3 i pół godzinki naprawde by mi było na reke ,zdazyłabym spokojnie sprzatnac załatwic pierdy na budowie i ewentualnie ugotowac obiad
    chce zeby wracał do domu na spanie.moze sie uda
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.