Ja pierdu... Moje dzieci często grają w sieci... nigdy nie stoję nad nimi jak kat, ale mój mąż "wykukał" w historii linki i zaczął szperać... zobaczcie co jest w grach dla dzieci: http://www.wgry.pl/
heloł kurde mam schize ze ktos mi jednak podpieprzy wózek z dołu hmmm nie wiem czy yzaraz po niego nie pójde
nooo fajnie z tym przedszkolem by było ,marze o spokojnych zakupach spozywczych bez wołania ciagle"z powrotem!!!!" Wszystko zalezy od Pita donosze ze moje dziecko jeszcze nie spi
Czesc Beata, cześć Ciacho :) U nas pomór- mój maz chory, hania stan podgorączkowy i ja tez jakaś niedorobiona jestem... Mam nadzieje,że się nie rozłoże- w tym tygodniu mam dużo waznych spraw pracowych :/
Aga to szybko pod kołdre zapodaj sobie cos powiem Wam ze na nas swietnie działa oscilococinum czy jakos tak- nte granulki niby homeopatyczne a nie raz juz nas wyciagneły z poczatków choroby
Pamietacie ta moja pare sasiadów co sie tak głosno i oscentacyjnie kochali? wtedy chyba im jednak puknełam w ta sciane bo od kiedy M pojechał czyli z 5 tyg było cicho,wczoraj słyszałam tez ze "coś" bylo ale akurat ukłądałam u Pita zabawki a on spał u mnie w sypialni ,poczekałąm az skoncza i dopiero go przeniosłam.ale byli o wiele ciszej niz zwykle
Kurde własnie nie było red ja mam ten turkusowy czy jakos tak nawet fajny chociaz pewnie sie cholerstwo bedzie brudzic ,sszkoda ze nie zrobili czarnego
zalezy czy głosno jestes ale uwierz mi ze ona to normalnie przesadzała mw pewnym momencie M powiedział ze by sie chyba rozesmiał bo sie darła jakby ja zażynali i zapytał"moze pójde sprawdzic czy on jej napewno nie bije"
Dziewczyny, czy wasze dzieci po tej szczepionce świnka odra różyczka, miały rozwolnienie?? bo moja niedość że maruder drugi dzień, to wczoraj kupa luźniejsza a dzisiaj rozwolnienie..
Aga, moja mama stachanowiec i sterylizator szelkich pomieszczen a zwlaszvza mojego mieszkanie, wyszla do sklepu po rekawiczki gumowe po czym stwierdzila ze sobie zajrzy do takiej naszej restauracyjki meksykanskiej na osiedlu zeby sie odprezyc zaczela gadac z Pania Renatka a potem wypila 4 piwka i wrocila tak 'zrobiona' ze w zyciu jej takiej nie widzialam ale cale szczescie na wesolo. Moja mama nie pije wiec jak przy dowcipach napila sie 4 to ja zmiotlo jak nie wiem! Ale chcialam ja zabic! Ale dzisiaj jeszcze bardziej!!!!!!!
Aga..hehe zasmarkaniec, nie zasmarkaniec, wygrzać mężusia trzeba..heheheheh
to może faktycznie po szczepionce..coś czuję że gorączka jej się kroi-nie mierzyłam dzisiaj, nic tylko na mnie by wisiała i cały dzien chodzi taka jakaś apatyczna i pokładająca się..
Beata no i włąsnie tego sie najbardziej obawiam po szczepionce,Pit jest wtedy tak mega marudny ze nawet siku nie moge sama isc a to jego piszczenie mnie wyprowadza z równowagi ,wole jak M jest ale co zrobic
moja do tej pory po szczepionce to jedyne co bardziej senna była i nic więcej, a teraz jakaś dziwna jest..nie da mi odejsć na krok, gdzie normalnie ma w nosie gdzie jestem, a teraz do nikogo nie chce iść, tylko ja i koniec..w dzień mało spała co spotęgowało marudera..heh
Witam na porannej kawie ;))) ciacho - tak mi sie przpomnialo, czy ty nie mówiłas, że bedziesz opłacać konto i mieć własny tzw. wykres???? oświeć mnie, bo ostatnio czytam po łebkach, może coś ominełam????
Hej dziewczyny! Mogłybyście zerknąć na mój wykres i troszkę mi podpowiedzieć w jego analizie, przede wszystkim kiedy rozpoczęła się u mnie faza lutealna. Miłego dnia!
yes Iwa masz racje :) poszłam zapłącic i sie okazało ze cos źle wpisałam i ciagle mam nowy dowód wpłaty w torebce i cos na PKO dojsc nie moge ale faktycznie chyba dzisiaj juz dojde tam bo mam do zapłącenia aukcje wiec za jednym razem