Ciacho no to gratuluje...ja to chocbym na glowie stawala to nie dam rady o 9 wyjsc z domu...hehe o tej godzinie to ja z lozka raczej wstaje...znaczy sie UK bo tutaj jak spie w jednym lozku z malym (w turystycznym lozeczku chociaz rozlozone maly spac nie chce) to nie da rady pognic dluzej...ale dzis naprzyklad pospalismy do 8 30...a ze polozylam sie wczoraj wczesniej to jestem mega wyspana...:D
Ja musialam dzisiaj wyjść z domu o 9, bo mąż zadzwonił, że potrzebuje pilnie czegoś od bólu głowy i od gardła, a także chusteczek. Co było robić, zebrałam się z Cyrylem i zanieśliśmy, daleko na szczęście nie trzeba było chodzić. Czekam na faceta od internetu. Ciekawe, czy jak coś pomajdruje przy antenie i zrobi aktualizację ap, to coś się zmieni na lepsze.
jakbym tak długo spała jak Ty Pati to bym tez sie nie wygrzebała ale Pit max do 7 śpi przy dobrych wiatrach ja sie zastanawiam co ja bede robic zima,jak np bedzie fatalna pogoda ja sie chyba zanudze i on tez
Oo właśnie, miałam dzisiaj jechać po mapę, bo brakuje mi do wniosku o decyzję o warunkach zabudowy. Może już za rok będę potrzebować dach ;) U nas cisze przed burzą. Zawsze przed Andrzejkami i Sylwestrem ludzie zaczynają wymieniać lampy w solariach, same solaria na nowsze.
Pit spi juz 3 godziny,robie hałas garami ,tvi wogole,chyba zaraz wyciagne odkurzacz.znów mi pójdzieo 22 spać,chyba go wezmę na długo na dwór moze sie szybciej zmeczy.Z lekka przesadza dzisiaj umówiłam sie na 15,30z koleżankana spacer no i nie zdąże a onana 17 musi do domu na karmienie wracac wiec chyba sie nie spotkamy bo mam isc po to zeby pół godziny pochodzic to mi sie nie opłaca
cześc baby, mam mega wkuwa, wrrr.... mogłabym dzisiaj chyba kogos zabić; jestem żywym dowodem, ze pms istnieje big brother u mnie w domu nadal trwa, własnie za plecami mam faceta, który właściwie może nawet przeczytać co piszę, nie mówiąc juz o tym, ze wie co przed chwilą zjadałm i w jakich gaciach paraduję po domu oczywiście są rolety ale ile można siedziec w szarówce w domu, trzeba czasem wpuścić trochę światła
Jemma no to witam w klubie z tym pms...ja dzisiaj swoj na babci wyladowalam....i strasznie mi wstyd...przeprosilam...babcia powiedziala ze naprawde nic sie nie stalo ale i tak mi strasznie glupio....no a ten big brother przystojny chociaz???
ja tam wyslalam Połówkowi smsa...a on nawet nie wiedzial ze ma swieto...
Pati Minik jest booooski - te jego minki i zaduma na buzince powala!
Ja o moich panach nie pamiętałam za to jestem zryta po dniu na szkoleniu z radcą prawnym, ubaw po pachy i aż się uśmiałam do łez Wszystko super ale w mojej grupie jest 15osób w przedziale wiekowym od około 23l do 73 :D No i łacha ciągnęliśmy z niektórych osób zupełnego