musze Wam tu napisac pamietacie moj zakup allegrowy różowe dzinsy???
shit!!!! dzisiaj przyszły i co??? musze jeszcze troche schudnac kurde mam tak opieta dupe w nich ze az nie ładnie,a juz miałam takie palny je załozyc zeby troche tym wsciekłym rózem bluzki i spodni pownerwiac tesciowa i dupa no nic trzeba dalej działac a słyszałyscie ze Górniaczka schudła 5 kg w tydzien i przy 170 zamierza miec 48 kg???? wariatka
Talinka u nas Hubi jest o tyle kochany, że o 21 zasypia najpóźniej, niezależnie której zaśnie w dzień i ile przydrzemie. Ja właśnie dobudzam się kawką i zaraz zmykam do tyrki:) Miłego dnia babeczki
Witam Was zza biurka, które stoi w zimnym biurze, a ja marznąca biurwa jestem już chora. Piec się coś zepsuł i już 3 dzień jesteśmy bez ogrzewania i ciepłej wody
Mogłam zostać dziś w domu. Jak tak dalej będę się czuć, to na pewno jutro idę na zwolnienie. Dogrzewam się dwoma grzejniczkami, ale w nogi ciepło, a plecy marzną. Dzisiaj muszę udać się do Starostwa po mapę no i dobrze byłoby zahaczyć bibliotekę. Muszę zmobilizować się do pisania magisterki.
poza tym mam mega wku...a na M bo pojechał sobie na cały dzien pomagc rodzicom bo go poprosili ,taaa gdyby sie wczoraj tam nie pokazał to by sie nawet im nie przypomniało ze wrócił nienawidze ich naprawde i szczerze zastanawiam sie czy na te imieniny tesciowej wogóle pojade
Właśnie zakładają rusztowanie po tej stronie bloku co ja mam okna, a w oknach tylko makarony ... Chyba nie będą mi zaglądać do mieszkania co? :P Dobrze, że mam rolety ;D
Ja też mam 164 cm wzrostu i ważę 55 kg, ale oprócz towarzyszącej oponki jest ok. Zaczęłam ostatnio się troszkę ograniczać z jedzeniem i w efekcie zgubiłam troszkę w tyłku i udach. A oponka bez zmian. Za to spodnie po tym wiszą na mnie. Tak więc zrezygnowałam już z ograniczania się. A do brzuszków nie mogę się zmobilizować.
Madziarynka, ja ma oponę po ciąży a raczej po cc ... zawsze miałam płaski brzuch teraz niestety nie mam ... Ale tak jak pisałam, ja się pogodziłam z swoją figurą - wiem, że nie wyglądam źle, ale tęskno mi czasem za moim brzuszkiem z przed ciąży i pępkiem, teraz te co mam jest nie mój :D
Jak zawsze wyglądałam jak anorektyczka. Z wiekiem mi przybyło więcej wagi, a i praca siedząca ma na to ogromny wpływ. Zapewne i tak dobrze wyglądasz :) Widziałaś ostatnio Nataszę Urbańską? Przecież ona niedawno urodziła. Aż jej brzuch wygląda nienaturalnie i pewnie nie tylko jej kosztem tak wygląda, pewnie już w ciąży się głodziła, bo na to teraz moda.
madziarynka a widziałas ja w ciąży? była baardzo ,że tak powiem wielka.Ona przedtem tanczyła wiec była wysportowana takim ludziom łatwiej jest wrócic do swojej sylwetki.a niektórzy nic nie musza robic jak np moja szwagierka która ze spokojem moze wyjsc na plaze i nikt by nie powiedział ze ona 3 lata temu dziecko urodziła ja mam 60 kg i 162 ,jedyne co chce sobie "pomniejszyc" to nogi i rece.Dupke mam taka ala J.Lo hihi ale kobieta chyba powina miec takie krągłosci co??? jeszcze 4 kg i bedzie ok
Tak jest, kobieta powinna mieć troszkę krągłości. Jak przytyłam to szwagier śmiał się, że mam teraz boczki, za które można potrzymać. Dodał oczywiście "nareszcie" ;) Moja siostra uczy wfu biorąc w nim czynny udział i też ma boczki z oponką. Tak już po prostu musi być.
ja na aerobik nie zdaże przez mojego M bo go gdzies wyjechał,napisał mi ze nie bedzie go na 19 mam dzisiaj takiego nerwa ze pozałuje tego...finansowo:)
Ciacho, wyluzuj ;D Przecież ostatnio macie dla siebie mało czasu :P ~ Choć z drugiej strony też bym się zdenerwowała ... zawsze o głupoty idzie, nie? ...
ja wróciłam z zakupów kupiłam sobie tylko dzinsy ale wiecie jakie jaja wydałabym wiecej pieneidzy ale oczywiscie jestem tak głupia i roztrzepana ze szok z tych nerwów w miescie zorientowałam sie ze mam dwa inne buty oba czarne ale jedne ze srebrnym znaczkiem a drugie fioletowo czarne Pumy.jesssuuu ale wstyd wiec szybko wróciłam ale sama sie z siebie śmiałam