Skorpionka, a jeśli mogę wiedzieć, to ile Cię kosztowało komplecik różowych i w jakich wymiarach są serduszka? Bo ja sama zamówiłam trzy kamyki - duże (chyba 16 mm x 16 mm), każdy z nich kosztował ok. 9 zł, do tego bigle w kolorze złotym (para) 10 zł i zawieszka też chyba 10 zł. Czyli kosztowało mnie to 47 zł.
a ja jeszcze chwilka i do domu!!!!! :) szybko dość mi czas dzisiaj zleciał.... ale dostałam moje stażowe!!! i zapłaciłam kolejną ratę kredytu... więc chociaż z tym mam looz... ;-)
hehehehehehehe driny ju,z serwuję u mnie , ale możemy pić i tutaj ja sączę żurbówkę z sokiem jabłkowym, bo okazało się, że martini i wino czerwone sie skończyło hehehehehehe
Iwa mi też brakuje realnego martini... uwieeeelbiam je i dawno nie piłam Ale będę chyba mieć okazję jak przyjedzie Gabi chrzestna w listopadzie do nas :) Super dziewczyna i tęsknię już za nią :)
pytanie pierwsze - co polecacie na przetłuszczanie się włosów????????? Mam z tym straszny problem - codziennie myje glowe, a popołudniu - wracając z pracy mam tłuszcz na wlosach - buuuuuu odkąd nie łykam tabletek tak sie porobiło
wiecie co, zamówiłam na allegro kombinezonik, i zapłaciłam 22,09 oczywiście do dzisiaj nie dotarł, zapłaciłam za przesyłke - paczka ekonomiczna 7 zł. dzisiaj poprosiłam o nr przesyłki, to mi laska powiedziała, że mąż wysłał w sobote i nie ma potwierdzenia, znaczy kurde wysłali zwykłym listem, no jak można być tak pazernym na dwa złote... wr.....
:) no to Wam powiem że mam kofanego męża hihihi Piszę jemu sms-a z kursu coś w stylu "oglądamy bajkę o pierwszej pomocy" za chwilę odp "a zrobisz mi usta usta...?" oczywiście to tylko część sms-a ale parskłam śmiechem w głos... i za karę ćwiczyli sobie na mnie obracanie na bok (usta usta nie było bo to niehigieniczne hihihi)
A jak wróciłam do domku czekały na mnie kanapki i herbatka mniaaaaaaaam