Aga wyszła a z matmy szykuje się do konkursu i pomaga koledze z 1 klasy gimnazjum :) zobaczymy jak teraz na zebraniu.Ale póki co dumna jak paw, bo panie go chwalą.
Pewnie,że rozumiem. Też nie lubię zimna. Izuniu- nawet gdybym chciała to ten serial jest o takiej godzinie,że nie jestem w stanie go oglądać. Dla mnie najwczesniejsza pora to 21
Izuniu- soboty to ja spędzam w składach budowlanych, butikach typu "praktiker", na budowie no i ewentualnie wisząc na telefonie :/ Sama rozumiesz... MOże za pół roku pooglądam :)
Chyba w poniedziałek wybiorę się jednak do lekarza. Od dłuższego czasu trzyma mnie choróbsko- mam taki kaszel, jakbym prątkowała :/ Miałam nadzieję,że się sama wyleczę ale coś cienko to widzę :/
Ja zawsze tak robię, czekam cierpliwie aż mi minie i zwykle mija. Kiedys tylko lekarz mało mnie nie udusił jak sobie odpuściłam antybiotyk przy zapaleniu zatok. Wzięłam go w końcu i dopiero wtedy mi przeszło.
Ehh babo, nie chodzi o to, że nie jesteś mądra - bo jesteś. Tylko czasem są takie powikłania, że nie warto samemu "kombinować" ... Co Ci będę tłumaczyła ... wiesz przecież.