Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthornowa2012
    • CommentTimeAug 2nd 2012
     permalink
    Kami matko jak sie poznaliscie przeciez to 2 konce Polski hahahha zaraz sie okaze ze to moj M hahahhaha

Treść doklejona: 02.08.12 14:25
    Dziewczyny wracam za 30min
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    Nie obawiaj sie to nie Twoj M :) on jest Ksiedzem ;( poznalismy sie na czacie :D
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    haha wezcie nie kraczcie!:) najlepiej sie nie dowiadujcie skad sie znaja bo zaraz tu sie okarze ze tego samego m macie- bo twoj nowa podrozuje.? hehehhehehe:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    -- moje najwieksze zyciowe osiagniecia: WIKTORIA 06.02.2014 DOMINIK 01.04.2016
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    Poziomka ale mialabym beke :D nie no zartuje bo nam sie Nowa w sobie zamknie :D
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    haha a co twoj tez podrozuje???:shocked::bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    nie :D na szczescie nie :P ale jak dlugo bedzie moj tego nie wiem. Mam go juz powoli dosc tak sie czesto klocimy ze szkoda gadac ;( moze czas byloby go wymienic na lepszy model
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    haha na przystojnego niemca??? ojj kami nie kombinuj! slubowalas- wiedzialy galy co braly hihihi :tongue::tongue:
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    on tez nie jest brzydki mojej kolezance sie podoba :P i jest niemco - polakiem ;P a w ogole gdzie moge Ciebie i nowa na fb znalezc??
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    ja nie mam fb, a nowa to chyba po nazwisku ale nie wiem czy poda:) hehe niech zaszepta do ciebie:)
    jak przystojny, to charakter tylko trzeba podrasowac i bedzie jak w zegarku:)
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    6 lat nad nim pracuje i coraz glupszy jest :D
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    hehe moze sprobuj w druga strone?:) hehehe
    ja nad swoim dalej pracuje...czasem do szalu mnie doprowadza!!:devil: ale sie nie poddaje...musi byc coraz lepiej:bigsmile:
    •  
      CommentAuthornowa2012
     permalink
    juz jestem :bigsmile: nie no gdyby to byl moj M to bym byla w lekkim szoku bo my to odkad pamietam jestemy razem jeszcze od podstawowki wiec zatłukłabym drania hahahahaha
    --
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    hahahaha no wiesz, roznie w zyciu bywa...naogladalam sie dlaczego ja? i takie tam...mnostwo drani mialo podwojne zycie hehe ale na pewno nie twoj!:) takze nie masz co sie martwic:)
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    Nowa ale przynajmniej wiedzialabym jak z nim "wspolpracowac" i dalabym Ci pewne wskazowki :P :P :D
    •  
      CommentAuthornowa2012
     permalink
    hahahhahah prosze mnie tu juz nie nakrecac, ale q-cze mysle ze kazde klamstwo w koncu wyjdzie na jaw a jak sie juz z kims jest tak dlugo to predzej czy pozniej zauwazylabym ze cos jest nie tak :devil:
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    zartuje :) bez obaw nic o nim nie wiem :) Nowa to co z tym FB??
    •  
      CommentAuthornowa2012
     permalink
    Poziomka zakladaj fb bo my z Kami juz sie dzisiaj wieczorem spikniemy :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    na skype mozemy sie zgadac jak cos, facebooka nie chce zakladac:(:(
    •  
      CommentAuthornowa2012
     permalink
    pod nieznanym nickiem :) tylko dla nas hehehe:devil: uparciuchu :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    ZAKLADAJ!!!!!

Treść doklejona: 02.08.12 15:37
    nowa ale z Ciebie laska :) a i M jest z...y :)
    •  
      CommentAuthornowa2012
     permalink
    hahahhaha Kami blagam daj spokoj :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    to zaloguje sie na byle jaki nick, podajcie laski swoj fb
  1.  permalink
    Hej Dziewczyny :) Kurde poszłamna dwa spotkania w ciągu dnia, a mam az 58 postów do przeczytania :)

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 02.08.12 15:39</span>
    Hej Dziewczyny :) Kurde poszłamna dwa spotkania w ciągu dnia, a mam az 58 postów do przeczytania :)
    -- Kobieta jest jak Media Markt- Nie dla Idiotów
    •  
      CommentAuthornowa2012
     permalink
    Kami moze Ty znalazlas inna o moim nazwisku hahaha

Treść doklejona: 02.08.12 15:40
    heheh wiedzialam ze Poziomka nie wytrzyma :updown:

Treść doklejona: 02.08.12 15:41
    ej cholrka ja tez chce juz zobaczyc musze leciec prosto do domu bo w pracy mamy zablokowany :neutral:

Treść doklejona: 02.08.12 15:41
    Czwarteczek masz lekture na wieczor :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    zaszeptajcie mi swoje facebooki
  2.  permalink
    jakaś akcja fejsbuk?
    •  
      CommentAuthornowa2012
     permalink
    haha tak chcemy sie zobaczyc i swoich M zawsze milej bedzie nam dalej plotkowac :) ale oczywiscie to wszystko w temacie staranek :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthornowa2012
     permalink
    Kami a Ty widzisz normalnie moje wszystkie fotki czy tylko profilowa?
    --
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    a ja ci wysle moje zdjecia na priva bo na moim "FACEBOOKU" nie ma zdjec
    •  
      CommentAuthornowa2012
     permalink
    no to dajesz :)
    --
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    nie moge wyslac:(
  3.  permalink
    wysąłałam Wam moje dane :)
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    poszlo:)
    •  
      CommentAuthoraguncia
     permalink
    dziewczyny nie mozecie o tym pogadac na privie?
    OT sie zrobil... :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    aguncia: dziewczyny nie mozecie o tym pogadac na privie?
    OT sie zrobil... :confused:

ja już zgłosiłam do moderatora bo o staraniach tu nie było ani słowa od dobrych kilku godzin tylko non stop o dupie marynie jakby koleżanki nie widziały jak brzmi tytuł wątku :confused::confused::confused:
    --
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    dobra koniec tematu o jakis fb i innych pierdolach, jak cos to na priva albo pod wykres:wink:
  4.  permalink
    TEORKA: ja już zgłosiłam do moderatora bo o staraniach tu nie było ani słowa

Ja zgłaszałam do moda kilka dni temu- jak widać nic to nie dało.
    Też zwykle się nie wtrącam, ale wpienia mnie fakt, że z prawie każdego wątku robią się luźne pogaduchy o wszystkim. Na "starających się o dzidzię" staraczki sobie robią własną wersję "Co Wam w sercu gra" i moda jakoś to nie rusza chyba, bardziej irytuje pozostałe użytkowniczki :confused:
    --
  5.  permalink
    Poziomka szepniesz mi z jakiego miasta jesteś w uk ? :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    No dokladnie, czepnely sie nas dziewczyny hehe :) ale jak mam cos ciekawego do powiedzenia na inny temat niz staram sie, to nie chce go pisac w innym watku bo wiem, ze wy nie przeczytacie, bo tutaj siedzicie:) hehe a jak zalozymy watek tylko dla nas, to nikt nie bedzie mogl czytac ani sie dolaczac:) wiec tak zle I tak nie dobrze:) hehe
    Strawberry-ja wiem ze nie jestem dlatego tyle wytrzymuje, nie nakrecam sie, jajniki dalej pobolewaja, kiedys bym odrazu test zrobila ale teraz troche mam dystans:)
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    poziomka jest z Czeczeni :P truskawka pojedzie do Ciebie i sama Ci zrobi :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
    • CommentTimeAug 2nd 2012 zmieniony
     permalink
    poziomkaUK: nie chce go pisac w innym watku bo wiem, ze wy nie przeczytacie, bo tutaj siedzicie

To naprawdę tak wielki problem? Przecież nawet nie trzeba ruszać d**y :wink:
    Chyba czas sobie uzmysłowić, że to forum, a nie czat (zresztą, nawet tam -dla zachowania porządku-utworzone są pokoje...)
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
    • CommentTimeAug 3rd 2012
     permalink
    Tak jest. Po tym wszystkim wiekszosc nas niestety sie tu nie pojawi. Powodzenia
    •  
      CommentAuthornowa2012
     permalink
    Niestety z przykroscia przyznam ze zawiodlam sie tym watkiem i osobami ktore nie udzielajac sie tu w ktoryms momencie bardzo namieszaly po czym zamilkly, tak wiec teraz niech wypowiadaj sie skoro tak bardzo sie wciskaly. Oby watek nie umarl bo cos od wczoraj cisza. Powodzenia.
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    nowa2012: Oby watek nie umarl bo cos od wczoraj cisza.

nie bój się nie umrze
    ożyje w momencie kiedy znajdą się osoby mające coś do powiedzenia NA TEMAT STARAŃ a nie na temat tego czyj mąż jest w połowie Niemcem a która ma konto na fejsbuku lub go nie ma :swingin:
    --
    •  
      CommentAuthornowa2012
     permalink
    TEORKA: nie bój się nie umrze
    ożyje w momencie kiedy znajdą się osoby mające coś do powiedzenia NA TEMAT STARAŃ a nie na temat tego czyj mąż jest w połowie Niemcem a która ma konto na fejsbuku lub go nie ma :swingin:

hehhe odezwala sie osoba ktora od kilku miesiecy nie miala nic ciekawego do powiedzenia i w ten sposob uwazasz ze pomagasz starajacym sie hahah zapewne wiele osob czuje sie usatysfakcjonowanych Twoja pomoca, zenada.

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 03.08.12 21:23</span>
    a tak na marginesie to pisze sie facebook'u. Pozdrawiam hahah
    --
  6.  permalink
    Nowa no coś Ty, Teotrka tyle postów zamieszcza, że nie nadążam z czytaniem.
    Żenada ;)
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    musisz iśc na kurs szybkiego czytania ,słyszałam o takich :tooth::tooth:

W ogóle to zabraniam Wam zachodzić w ciąże,bo pójdziecie na inny watek i nudno będzie i przejdziecie na złą stronę mocy haha
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    dziewczynki zostaniecie zbanowane bo nie rozmawiacie na temat staran tylko uskuteczniacie tu nieodpiwiednie rozmowy :)
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Widzę, że nadeszła nowa fala...:confused:
    --
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Ja zjadłąm przed chwilą 4 tosty z bolącymi zębami w czasie 5 minut ,szkoda że nie ma takiej konkurencji :updown: Złoto dla Alimamy
    Ładna pogoda dzisiaj u Nas była,aż mi sie nogi w buciorach odpażyły ,jakbym wiedziałą to bym boso na Ealing pojechała .A jak pogoda w Southampton ??
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.