Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Agatella, przy zakładaniu nowego tematu pod spodem okienka do pisania, jak wół stoi
Zanim skonstruujesz temat zapoznaj się koniecznie z FAQ.
Sprawdź też czy temat nie istnieje, użyj wyszukiwarki.
Monkha, najbardziej mi sie podoba to, ze napisalas, ze to Ty sie ze mna klócisz
Inną opcją mogła by być konieczność akceptowania wątku przez moderatora..
większość użytkowników netu wie mniej więcej jakie zasady obowiązują na forach
Co my biedne wtedy będziemy robić całymi dniami?
Mysle, ze takie rozwiazanie byloby najlepsze.
zostańcie moderatorami
Sprawdź też czy temat nie istnieje, użyj wyszukiwarki.
Ale jest przecież dział "pytanie - odpowiedź". Tam chyba można zadać szybkie pytanie? choć nie jestem pewna..
no ale to w sumie powinno byc juz wystarczajace, przeciez wyszukiwarka nie gryzie
noo, ale jak się nie wstrzelisz w istniejący tam już wątek to trzeba by swój założyć, a wtedy czekac na akceptację
ok, myślałam, że jest wątek o nazwie w stylu "szybkie pytanie, odpowiedź", a tu jest dział zrobiony.
jad, żółć i pomyje w naszym wydaniu ;-)
Agatella: ok, myślałam, że jest wątek o nazwie w stylu "szybkie pytanie, odpowiedź", a tu jest dział zrobiony.
W sumie dobra opcja byloby zostawic ten watek dostepny dla nowych uzytkowniczek,bez koniecznosci czekania na akceptacje moderatora.
Wlasnie w razie potrzeby zadania ekspresowego pytania.
Licho, moje określenie było czysto humorystyczne, nie pejoratywne
jakiekolwiek masz pytanie - z chęcią odpowiemy na nie, miast zakładać nowy wątek, tutaj wpadnij na początek
Licho, a czy nie po to były tworzone te nieszczęsne indeksy,żeby nie dublować wątków?
Tylko tego typu wątek zawsze musiał by być na górze, pierwszy, a nie gdzieś tam w czeluściach forum..
ALe ten wątek i tak nie rozwiąże problemu dublowania tematów.
Mnie sie wydaje, że nic nie rozwiąże tego problemu
A z czystej ciekawości ilu jest Moderatorów tego forum? Bo ja słyszę tylko o Damazym (a jeden mod to chyba stanowczo za mało...)
Dbają, bo chcą, żeby się wszystkim dobrze z niej korzystało.
problem w tym, że niektóre dziewczyny nie widzą problemu w zakładaniu kilku takich samych wątków.
Bo powiem wam, że wydaje mi się, że dla faceta to chyba męka czytać w kółko babskie posty..
Ale widać że nie których to kręci
Więc miłego wieczornego wałkowania
No i jak widać w przeciągu kilku godzin powstał kolejny zdublowany wątek
Myślę Licho, że reakcja była spowodowana miłą i rzetelną twoją odpowiedzią.
Przepraszam, off top - Sardynko, jak patrzę na Twojego nicka i awatar to mam straszny ubaw
a ja myślę, że pozytywnym nastawieniem zakładającej :)
tu jest temat "nie na temat" to jaki offtop?
w jednej z książek Murakamiego kot nazywał się Szprot , może u Sardynki to kocica?
co Sard?