Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
o to to 'zlote recepty dziewczyn z forum' to ma byc wyznacznik?????? W zyciu swoim nie kieruje sie netem czy zdaniem 'doswiadczonych forumowiczek'. No rozsmieszylas mnie do lez tymi 'zlotymi radami'. Miała wiele rad, złotych wręcz recept podanych przez doświadczone i obeznane dziewczyny- z których w ogóle nie korzystała..
o to to 'zlote recepty dziewczyn z forum' to ma byc wyznacznik?????? W zyciu swoim nie kieruje sie netem czy zdaniem 'doswiadczonych forumowiczek'. No rozsmieszylas mnie do lez tymi 'zlotymi radami'.
jeśli zauważyłaś zastosowałam taki specyficzny znaczek stosowany w języku polskim, który nazywa się cudzysłów! mając na celu wyśmianie owych złotych recept
A tak naprawde pisze w kolko 5 dziewczyn a "nowe" lekceważą
...oj chyba nikt mi tu nie pomoże, bo widzę...że jedno drugie obgaduje...
odbiegam od tematu,a tego w tym temacie sobie nie życzę.
dlatego chciałabym podzielić się z Wami moją wiedza na temat makijażu
"...ch....ej baletnicy to i rąbek od spódnicy będzie przeszkadzał..."
Twoich zali bylo za duzo
Dokładnie takie samo pytanie zadałam kilka dni wcześniej hussy bo byłam ciekawa z kim zostaje oliwka.
kiedy stwierdziłaś, że ja zawsze narzekałam, ze nie mam jak chodzić na siłownię
Ale ze zwykłej ludzkiej grzeczności i taktu tego nie zrobiłam.
choć chyba najbardziej słyniesz z tego, że tak bardzo Tobie ciężko.
Zresztą sama nie raz pisałaś pod wykresem jak to i Tobie nie za fajnie było jak Cię mężczyzna opuścił.
Zresztą sama nie raz pisałaś pod wykresem jak to i Tobie nie za fajnie było jak Cię mężczyzna opuścił.
Z taką różnicą Hussy, ze to ja Go zostawiłam a nie On mnie.
katka_81 nie chce się mieszać do waszej "rozmowy" ale już naprawdę nie chcę już czytać tego jakie to twoje życie wiem ze miałaś ciężko ale uwierz, że nie tylko ty bo jest tu wiele samotnych matek a tylko ty piszesz wszem i wobec o swoich prywatnych sprawach porównując zawsze ze to ty masz gorzej .
Nie aż tak bardzo antytabletkowa, skoro polecasz metodę najbliższej rodzinie.