Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I do tego 28 jest specyficznym miejscem, gdzie większość z nas kojarzy się, zna "swoje" problemy, zna się też osobiście.
Gdybym ja miała dziecko, które jest poza normą wagową czy w jedną, czy w drugą stronę, do tego na co dzień walczyła w domu swoim na żywo z pewnie resztą "oddanej" "zatroskanej" rodzinki, która by mi ciągle nad uchem ślęczała, że za grube/chude/okrągłe/chuderlawe, to zwyczajnie wchodząc tu coś by mnie trafiło, bo to miejsce, gdzie raczej w większości są mamy które powinny zrozumieć najlepiej. A ja dostaję tu jeszcze po raz kolejny porcyjkę.
wiesz, co jak ja bym się miała tak wszystkimi przejmować to bym w życiu się na dzieci nie zdecydowała... serio, takie rzeczy siedzą w głowie i w tym miejscu należy rozpocząć pracę.
a wiem co mówię bo na dzień dobry się nasłuchałam. od pierwszych minut życia Bianki, łącznie z pielęgniarkami noworodkowymi, które jechały po mnie równi mówiąc, że tak dużego dziecka nie wykarmię. i co? karmiłam 10 miesięcy jednocześnie mając je w dupie.
Faktycznie klocek
jak bardzo Ci ta moja poprawność polityczna i empatia nie pasuje no to cóż no, nie poradzę
No bo przykro się czyta, że ktoś nie lubi dużych dzieci..
Że czyjeś ładnieje? To co- wcześniej było takie sobie czy brzydkie?
Str. 661,ostatni komentarz : Osobiście nie lubię"utuczonych" dzieci.
Str. 661,ostatni komentarz : Osobiście nie lubię"utuczonych" dzieci.
wyciągania co, kto i na której stronie napisał
Kilka stron wcześniej Madzik napisała o synu Marion "chuderlak" i nikt nie zareagował.
kocham te klotni
i widzę że moje dzieci mają wielkie łby. Po ojcu.