Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Fragile widzisz, u Ciebie kąpiel to 15 min, a u mnie Starszak przynajmniej 40 minut się moczy (i tak z rykiem wyciągamy go;) plus 20 minut walki z ubieraniem no i tak godzinę mi się drugi drzeć będzie
ehhh....na razie tego nie widzę;)
miejsce zaoszczędzę, bo na zabawę wtedy cały metr zostaje
A Dominiś wytrzyma w leżaczku bujaczku?
gdyby nie Młodszy to bym była w pracy, a nie w domu i nie miałabym dla niego tego czasu w ogóle.
on nawet minuty jeszcze w bujaczku nie poleży
Albo inaczej kiedy Wasze się "oderwały"?
ak bezpiecznie położyć Młodszego na macie kiedy po domu biega z prędkością światła Starszak i rzuca różnymi przedmiotami.
Swoją drogą pamiętacie kiedy dziecko tak mniej więcej lekko "odrywa" się od mamy? No, że już tak stale nie wisi? Albo inaczej kiedy Wasze się "oderwały"?- zdecydowanie jak doszedl w pion, skonczyly sie wiecznie wrzaski ze chce na rece ;)
Teraz trafiła mi się normalnie małpka - taka przyklejona totalnie do mnie!
Ja kładę albo na naszym łóżku, które jest duuuże albo matę w łóżeczku małego, chociaż wtedy robi się węższa
zdecydowanie jak doszedl w pion
madziik1983: zdecydowanie jak doszedl w pion
Dopiero? O matko!?! Toż się zajadę! ;) Biedny Starszak, matka ciągle z bratem na ręku i po co mu to było?!?
My mamy dostawkę i sprawdza się nieźle
Natomiast faktycznie jak nie pasuje, a masz gdzie Sardynko zmieścić podwójny to się nie zastanawiaj
No i gratulacje!
Ja zobaczę czy starsza będzie chciała jeszcze w wózku jeździć
- heh to tak jak my, synek nadal z nami spi a raczej ze mną.... kocham z nim spac ale chyba czas najwyższy powoli go oduczać :) Mamy wiele wątpliwości
- heh to tak jak my, synek nadal z nami spi a raczej ze mną.... kocham z nim spac ale chyba czas najwyższy powoli go oduczać :)
Ooo, Stefka - gratuluję!!! Pamiętam Cię z przyszłych mamuś i Twoje przygody :)