Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mój wniosek po prostu taki, że my - kobiety XXI wieku jestesmy bardzo wygodne i boimy się zaburzyc tej naszej wygody.
Ninka poszla do ptzedszkola i dopiero zaczela przynosic choroby
Niech małż zacznie też Martynkę wieczorem kąpać, przebierać i razem ją usypiajcie, żeby go tak powoli wdrażać.
Ula ciekawa jestem zatem jak u Was będzie.I z tą Martynki miłością, kiedy się siostra pojawi Bo Ninka Hugiem w brzuchu zafascynowana była podobnie.A już Hug wyciągnięty na zewnątrz ją interesuje średnio na jeża
a ja nie wspominam zle tego ze mialam dwojke w pieluchach
Jestem za wygodna i drugi raz by mi sie nie chcialo w to wlazic.
Niemniej jednak nasi sie juz ze soba bawia i teraz to my odpoczywamy
zabierac Nince zabawmi to nie qierze, ze odruchowo go nie odepchnie
A ciężko jest na pewno i nie mówcie, że nie bo przeca forum czytam co nie Myślę, że ja odkąd mam Huga nie narzekałam ani w 1/1000000 tak jak Ty, czy Frag czasami narzekałyście
nasi sie juz ze soba bawia i teraz to my odpoczywamy a Ninka jeszcze conajmniej rok poczeka na kompana
powiem szczzerze, ze gdybysmy mieli sie dopiero teraz decydowac na druvie dziecko to na 100% starszak bylby jedynakiem
Niemniej jednak nasi sie juz ze soba bawia i teraz to my odpoczywamy
Gdy mam za dużo na głowie do zrobienia na raz to po prostu głupieję
Ale wiesz Teo jak to jest - każda wiewiórka swój ogonek chwali, ja nie byłam w Twojej sytuacji to nie wiem jakie są plusy takiej, a Ty nie byłaś w mojej, także nie znasz "naszych" plusów.
Teo, piszesz ze my ma forum narzekamy.
bacznie obserwowalam ta sytuacje po ospie u Was.......................Pierwszy miesiac Huga to przeciez stale albo gile (i bkagam Cie zielone gile to nie od mleka tylko typowo przedszkolne), albo kaszel, albo jakies jelitoeki.
Dla mnie to duzo ze 5 tyg dziecko tydzien w szpitalu na zap oskrzeli i zaraz potem dwa razy katar.
to mialam prawie calodobowo pania do pomocy
Bo nie czarujmy się, ale 1,5 roczne dziecko nie wie, która to jest trzecia szuflada, które to jest zielone body i nie wie co znaczy "posiedź i pomachaj grzechotką, ale nie odchodź dopóki mama nie wróci z kuchni".