Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dorotko te słowa są zmyślą o 5cio dniowych embrionach ... To jest brutalne tym bardziej że niektóre Kobiety skaczą z radości jak się dowiadują że taki Mały Gość jest pod ich sercem a inne rozpaczają gdy on odchodzi ... Jednak dla szpitali, lekarzy i całej "elitki" takim odpadem jest Dzidziuś który urodzi sie w 18 tygodniu bądź 30 i to jest najstraszniejsze ... Kobieta która odczuwa ból skurczy i ból serca po stracie Małego Gościa nie może go nawet zobaczyć i słyszy że nic się nie stało bo TO nie jest do oglądania i TO tylko 2 komórki ... To odpady - niepełnowartościowe, uszkodzone
Ale wiecie co mnie najbardziej przeraza? Juz sie pedofile szykuja do swojej wojny. Oni tylko kochaja dzieci inaczej, ale kochaja szczerze! Czytalam takie artykuly. Mi to po prostu zmraza krew w zylach. Kazdy normalny walnal by sie mlotkiem w glowe, to nieeeeee przejdzie. Czyzby? Jeszcze 30 lat temu bylo nie do pomyslenia zeby 2 chlopy calowaly sie w miejscu publicznym. Czy dzisiaj to jeszcze kogos szokuje? No moze gdzies na wsi. Zajrzyjcie tu:
ze mnie też :) Taki już ze mnie ciemnogród i moher.
Spoko niech se zmienia - jego (jej) sprawa ale niech żyje już wg tej płci, a nie będzie "uniwersalnym" kimś w razie od potrzeb czy zachcianek CHyba mimo wszystko trudno zabronić komuś operacyjnej zmiany płci. A skoro już zmienił płeć, to jak zabroniłabyś mu rodzenia?
I nie uważam np. NovemberRain za zacofaną i nietolerancyjną, ale za zdroworozsądkową i narzucającą innym swój światopogląd. To zupełnie dwie różne rzeczy.
zarodków „nikt nie będzie nikomu wszczepiał”. Bo prawo obecnie tego zakazuje. To bardzo pocieszające, bo do niedawna prawo zakazywało też tworzenia hybryd. A wcześniej eutanazji, a jeszcze wcześniej aborcji.