Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
. Koniecznie coś z tym zróbcie. Może inni nie będą się musieli użerać.
.Z reszta mysle sobie ze do dobrej poradni warto dojechac kawalek, nawet spory kawalek :-)

Gdyby Kiwi przerysowala cudzy wykres to wg mnie problem bylby jednak znacznie wiekszy.

Amazonka

. Sama prowadzę poradnię i na brak (pozytywnego) zainteresowania nie narzekam - często mam narzeczonych spoza dekanatu, czasami nawet spoza diecezji. Chyba nie jest ze mną tak źle, bo często już w trakcie rozmowy telefonicznej słyszę, że "dzwonimy do pani, bo znajomi nam polecili". Nigdy nie zostawiam pytań bez odpowiedzi, bardzo wnikliwie omawiam możliwość wystąpienia zakłóceń i ich wpływ na cykl. Nie wymagam przynoszenia mi wykresów, bo wiem, że w 90 % przypadków pomagałby wujek gógiel. Znam wielu doradców i większość jest bardzo ok.
), a spotkanie z nią polega na tym, że narzeczeni podają nazwiska, wręczają 50 zł i otrzymują glejt, że odbyli nauki przedmałżeńskie

Pewnie zarzucisz mi, że nazbyt koloryzuję i masz rację. Pewnie w realu sam świetnie wypełniasz swoje obowiązki, Josaris niewątpliwie też, ale oprócz Was istnieją własnie tacy mniej lub bardziej nieprzyjemni instruktorzy, a w tym wątku dzięki KiwiBanane chociaż można sobie na takowe "czarne owce" popsioczyć
Jesli ktoś przyjął na siebie obowiązek edukacji w jakimś względzie, to niech go wypełni.

Teorka, czyżby w tej poradni porad udzielała nowoczesna gin? ;-)

TEORKA przynajmniej miałaś wesoło na tym kursie :D

Na 28dni są ciąże mimo prawidłowo zastosowanej prezerwatywy.
]