Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
(fotka tak jak wcześniej) Mężowi narazie nic nie powiem, najpierw potwierdzę to badaniem z krwi. Poczekam do jutra z wieściami, bo akurat mamy 2. rocznicę ślubu
Będzie miał niespodziankę

Muszę to potwierdzić beta hcg.

nie ma bata. Ja też pamiętam jak dziewczyny się starały a ja zaczynałam pisać dopiero z Wami, i to jest najpiękniejsze, teraz patrzymy i czytamy jak każdej po kolei się udaję a drugiej już bliziutko do porodu 

Dzięki dziewczyny:-) Ale się cieszę:-) Powiedziałam jednak dzisiaj Mężowi. Nie wytrzymałam już:-) Kupiłam białe skarpetki i przewiazalam je białą wstążka, obok położyłam test z moczu i karteczkę z wynikiem z laboratorium. Mąż na początku nie mógł uwierzyć. Później aż się popłakał. Oczywiście pogodzilismy się:-)

W jednym z ostatnich postów pisalam Wam, ze planowalam kolejny, trzeci cykl z Clo polaczyc z preseedem. Jak zaplanowalam tak zrobilam - i zgadnijcie co? Udalo mi sie! W piatek zrobilam pierwszy test, 11 dni po owu, blada kreseczka, ale byla. Dzis powtorzylam, kreska duzo wyrazniejsza.Nawet nie wiecie jak sie ciesze! Mysle, ze ten zel mial w tym swoj udzial, bo clo mialam lekka susze, szczegolnie w drugim i trzecim cyklu. Nawet wiesiolek specjalnie nie pomagal, ani duze ilosci plynów. Trzymajcie za mnie kciuki, bo nadal nie moge w to uwierzyc - to byl raptem czwarty cykl staran, na pierwsza ciaze czekalismy 2.5 roku, takze zapewne wyobrazacie sobie, jak sie czuje - jakbym wygrala w totka! Mam nadzieje, ze dodam Wam tym wpisem otuchy, nastawialam sie znowu na 2 lata a tu troche zelu, pol tabletki clo i jest! Nie poddawajcie sie!