Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url
[/url
ESPERANCA trzymam kciuki za udany cykl
WILMA zastrzyk z pregnylu powoduje że testy ciążowe wychodzą dodatnie także wcale bym SIĘ nie zdziwiła gdyby ktoś miał też objawy ciążowe
[/url
[/url
[/url
[/url
co oczywiście daje nam starajacym się nadzieję - ja generalnie unikam testów chociaż jeśli mam mieć wątpliwości i zastanawiać się to czasem wolę wiedzieć niż w każdym szczypnięciu cycka upatrywać potencjalnych objawów ciąży
Za Was dziewczyny trzymam kciuki oby wraz z tym pięknym słoneczkiem pod Waszymi serduszkami rosło Nowe życie
no ale jak ma przyjść to niech już przychodzi! im szybciej tym lepiej!
a jeszcze chciałam się podzielić z Wami informacją na temat grzybków, które mnie dopadły i nie chcą odejść
przed wczoraj - zdesperowana - postanowiłam spróbować ziół! Bo już ciężko było wytrzymać a do lekarza - wiadomo - nie można dostać się od tak..... Tak więc postanowiłam zastosować korę dębu! Zaparzyłam 15 minut i jak była letnie - wlałam do miseczki
i zasiadłam w tych ziółkach!
i.....jaka ulga! Jeszcze się lekko umyłam w tych ziółkach...chociaż ciężko było, bo wszystko było bardzo podrażnione
ale ulga od razu i rano jeszcze, jak wstałam, zaczęło coś swędzieć ale prysznic i clotrimazolum pomogły na cały dzień :) wieczorkiem powtórnie ziółka i jest naprawdę duża poprawa! A do tego poczytałam jeszcze troszkę i obżeram się teraz ogórkami kiszonymi, żeby zakwasić troszkę moją florę
! + łykam 4 opakowanie provag'u! Mam nadzieję, że minie chociaż to! Aha i do tego nie jem wcale słodyczy i pieczywa...generalnie wszytskiego co ma związek z drożdżami! Przynajmniej na razie!
ja słyszałam jeszcze że takie lekkie okłady z jogurtu naturalnego są dobre przynajmniej ulgę powinny przynieść zanim człowiek do lekarza się dostanie - a o korze dębu nie słyszałam ale warto zapamiętać ! A to są jakieś saszetki ?gdzie można to dostać ? No ja za radą dziewczyn zrezygnowałamz wkładek i na prawdę nie jest źle
no i zdecydowanie mniej płynu do higieny!
esperanca ja chyba wolę widzieć te @ objawy i interpretować je w stronę nadchodzącej @ niż dopatrywać się objawów sugerujących ciąże bo wtedy na prawdę można się załamać ! Obecnie jestem już przy końcówce 2 cyklu bez CLO ! Postanowiłam odpocząć od starań na tzw siłę te ciągle monitoringi mnie dobiły! Wracam do ewentualnych staroń pod okiem doktora od września - jestem o tyle w dobrej sytuacji że Mam swoje naturalne i piękne owulacje więc pewnie teraz jak pomyślimy to może od razu IUI ale do września daleko więc nie chcę nic planować - 
na prawdę wiele można wyczytać z wykresu ! A swoją droga może udostępnij swój wykres chociażby dla przyjaciółek
[/url
[/url

przykro mi
[/url