Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

[/url
[/url
Od następnego cyklu ( czyli już niebawem
) mam barć clo od 5 do 9 dc, przy czym moje naturalne owulki występują w okolicy 20dc. Czy któraś z Was się orientuje, czy przyjęcie clo przyśpieszy owulację ? Czy może lepiej brać dwa dni wcześniej, żeby przyspieszyć owu ? To w ogóle możliwe ? Staramy się rok, miałam robione wszystkie badania + hsg i mam teraz komplet bromek + clo właśnie na te owulki . Ale mam wątpliwości czy takie późne przyjmowanie clo w ogóle da oczekiwany efekt ?

ja w pierwszym cyklu miałam owulacje 20 d.c. (na jednej tabletce) a w trzecim cyklu (tylko ze brałam podwójną dawkę, 2 tabletki) miałam owulacje 12-13 d.c. :) szybciutko no ale byłam bardziej naładowane przez clo
Powodzenia
Jeśli chodzi o lekarza to w zasadzie ten nie zna mnie za dobrze, bo zmieniłam ginka 2 m-ce temu. Moja poprzednia ginka trochę olewała sprawę, nie wykryła mi hiperprolaktynemii, na którą dopiero m-ąc temu od nowego gina dostałam bromek. Liczę, że może to była wina podwyższonej prolaktyny. Ten miesiąc odpuszczamy bo miałam hsg. Więc minęło mi 12m-cy i dopiero ten ginek zrobił mi hsg i przepisał leki.
i teraz liczę, że wreszcie wróci do normy.
też w porządku. Jednak 12 mcy bezskutecznych starań i liczę że to jednak prolaktyna i bromek pomoże a clo wystymuluje piękne jajeczka
Jeśli czujesz się pod dobra opieką to tylko czekać na efekty leczenia
Napisałam o badaniach bo czasem zdarzają się lekarze którzy leczą bez podstaw którymi dla mnie są badania.
[/url
[/url
[/url
[/url
[/url
[/url
[/url

[/url
ale na neta wchodzę gdy jeszczę sie zdrzemne i około 9
choć teraz coś ostatnio non stop bym spała :) już ledwo patrze :) ale trzymmmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm kcccccccccciiiiiiiiiiiuuuuukkkkkkiiiiiiiiii
już dawno żadnych pozytywów nie było....a ty w szzególności na fasolke zasługujesz
[/url
[/url
[/url