Agenieshika ( tak na marginesie nick masz po byku, nigdy się go nie naucze zawsze bede musiała zerkac jak to sie pisze)wiec do dzieła się bierz i M do łożka zaciągaj Mamrotka ... wiara czyni cuda, wierz... a się spełni ... czego Ci z całego serca życze
Wyjdzie Aniołku, wyjdzie już jeśli jesteś w ciąży. HCG wytwarza sie zaraz zagnieżdżeniu ( 5-7 dni od owu, cały proces do 12 dni ale już w początkowym etapie zagnieżdżania wytwarza się HCG)a u Ciebie ono już było na bank ( zakładam, ze jesteś w ciąży) U mnie dziewczyny test negatywny - nie jestem w ciąży K..... . Dlaczego los tak ze mną igra. Teraz najszybciej podejście w styczniu :(.
a ja wyczytałam właśnie, że ten hormon jest wytwarzany jeszcze przed zagnieżdżeniem, czyli zaraz od zapłodnienia;) no u mnie dziś 11 dfl, więc powinien wyjść;) Anderka nie przejmuj się następnym razem się uda!!!
betahcg to gonadotropina kosmówkowa która zaczyna się wydzielać po zagnieżdżeniu zarodka w macicy bo wtedy zaczyna tworzyć się kosmówka z której około 9 tc zaczyna tworzyć się łożysko
Tych następnych razów miałam już tyle, że jest się czym przejmować. Obiecywałam sobie cały czas, ze nie będę sie nakręcać, że będę dzielna na finiszu ale jednak jak przychodzi ten dzień przestaje być twardzielką.
Anderka - przykro mi. Ale też podejdź do tego tak, że może faktycznie już tych następnych razów miałaś już tyle, ALE wtedy.. nie byłaś tu z nami na TYM forum. Teraz juz bedzie inaczej, bo sie NAPEWNO uda. Musisz po prostu od początku nowego cjlu powtarzac naszą mantrę!!! :-) _________ noangel78 - test z krwi powinien już wyjść w 11 fl, choc nie zawsze. W zależności kiedy było zagnieżdżenie, a nie owulacja. A tego nigdy nie jestesmy pewne... :-) ZACISKAM MOCNO KCIUKI!!!
łóśćń - i jak? Nogi już sie zlączyły? Pewnie się steskniły za sobą...;-) Pamietam taki kawał, że po dłuuuuuuuuuuuuuuugo godzinnym seksie kobieta łączy nogi i mówi "nareszcie razem" ;-)
Spidermanka :) i tak własnie one mówiły-nareszcie razem - teraz tylko czekac na efekty, analizuje.. oglądam swoje wykresy i dochodze do wniosku, ze jak bede w ciąży to to bedzie cud... ale cuda się zdarzają, a wiera czyni cuda
No ja tez czekam teraz na moje efekty... Jestem w tej chwili dopiero w 3 dniu fl... wiec jeszcze kilka dni muszę wytrzymać... Chciałabym, aby ta moja (nienaturalna) cierpliwość została nagrodzona ;-)
Spidermanka ja kestem w 2 dfl :)) wiec sie dowiemy dzień po dniu o swoich efektach:) zastanawiem sie nad tym, żeby mierzyc temperturę,ale śluzu i szyjki nie badac w fl, troszkę mnie stresuje jak pojawia się śluz rozciągliwy około 8dfl, no ale jak znam siebie i tak będę sobie tam grzebać... kogo ja oszukuje
łóśćń - wiem wiem ... :-) Wkoncu Twoja tempka posłuchała mnie i zorganizowała skok nastepnego dnia po moim :-) Ja to tylko mierze tempke, śluzu nie, bo u mnie mało tego na zewnątrz, a grzebać tam teraz nie chce, bo czesto robią mi się przez to infekcje. Moja 'maleńka' jest mocno wrazliwa na takie badanie jaskiń ;-)
Badanie "JASKIŃ " kurde normalnie płaczę ze śmiechu jesli chodzi o infekcje, od kiedy sie kąpie i myje w szarym mydle mam spokój z infekcjami, najbardziej się męczyłam, jak chciałam pieknie pachniec i używałam pachnideł różnej masci do wanny... wiesz piana afrodyzjaki itpteraz tylko szare mydełko JELEŃ i moja mała jest zdrowa jak ryba :) tylko tak nie śmierdzi jak ryba... na szczęście
hahahaha ja tez kiedys używałam szarego mydła 'jelen' bo tylko to trzymało moją florę bakteryjna w porządku. A co do piany, afrodyzjaków.. hmmmmmm szkoda, że moja wanna jest taka mała... ;-) tj . wejdziemy z eM do niej ale tak na wcisk ;-) hahaha
łóśćń - ja pracuje z domu (mam to szczescie), wiec nie musze nic udawac bo nikt mnie nie obserwuje. Ale za to sprawdzaja potem, czy zrobiłam zaplanowane raporty. A tak nie chce mi sie za nie brac... ;-/ ------------ noangel - ja juz byłam u Ciebie. Ja nie byłam w stanie dużo zobaczyć, bo za bardzo Ci sie test zażółcił ;-)
Ja jestem :). Powoli wracam do równowagi. Tak sobie myślę, ze gdyby mi ktoś powiedział... ANETA, DO KWIETNIA PRZYSZŁEGO ROKU ZAJDZIESZ W SZCZĘŚLIWA CIĄŻĘ.... wtedy jestem spokojna, żyje bez nakręcania i czekam na przepowiednię.
Jestem jestem :) no ale Was nie ma :( Spidermanka jest moją prywatna wrżkąi przepowiednią, ale daje głowę Anderka,że jak poprosisz o dobrą wróżbe to Spidermanka Ci pomoże...( mi wywróżyła skok temperatury) ja wierze w spidermankę