Ja też robie testy i serduszkuje w te szczytne dni:) i tez nie zaskoczyłam jeszcze Tilly75...zanim nauczyłam się robić dobrze testy i je dobrze odczytywac, to w pierwszym cyklu spieprzyłam 4 opakowania
HIHIHI, ale Kasiu masz świetne poczucie humoru. Rozbrajasz mnie kobieto. Super, ze tu jesteś heheheh. A m kolega wywróżył, ze zaciążę w przedziale marca i sierpnia. Dalego ale i tak mnie mega pocieszył. Od razu nastrój mi sie poprawił. Na weselu u brata będę przynajmniej z małym brzuszkiem ;).
Dziewczyny podbijam moje wcześniejsze hasło: W TYM CYKLU ZASZŁAM W CIĄŻĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a teraz ZARAŻAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki Ci Wszechmocny Boże!!!!!!!!!
JESTEM I JA!!!! :-)))))))))) Dzisiaj zmienialiśmy dostawce usług internetowych, wiec nie miałam połączenia z netem. ALE JUZ MAM!!! :-) ____________ Anderka - to ja tez zaczynam wróżyć dla Ciebie... :-)))))) Moja kula na razie nic nie chce pokazac, ale może po prosru muszę ją umyć i wypolerowac... ;-) ____________ łóśćń - tak wlasnie myslalam o adoptowaniu takiego 19-latka... ;-) Nie wiem tylko co mój eM by na to powiedział ;-) Ale z drugiej strony ja mam o wiele większe libido niż moj eM. Zartujemy sobie czasem we dwoje, ze On jest tolerancyjny i chce, abym była szczesliwa... wiec oczywiście zrozumie TAKĄ adopcję ;-) hahahaha ____________ noangle78 - już Ci gratulowałam przed chwilą pod Twoim wykresem, ale zrobię to raz jeszcze... GRATULUJĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!!!!!!!!!!! :-))))))
Dzisiaj jest chyba jakiś ciężki dzień. Spidermanko - wpadłam jednak w doła. Popłakałam się juz kilka razy w pracy, mężowi tez sie popłakałam i nie jest fajnie. mam tylko nadzieję, ze szybko mi minie.
Anderka nie płacz skarbie, domyślam się co Cię dołuję dziś... na pocieszenie dodam ze mnie tez dołuję to samo... ale trzeba walczyc i mieć wiarę, Anderka musi nam się udać nie ma innej opcji
Anderko - MOCNO CIE PRZYTULAM!!! Ja miałam takie słabsze dni 2 cykle temu. Czasem takie łzy sa też potrzebne. Natomiast w takiej sytuacji JESZCZE MOCNIEJ zaciskam kciuki, że musi sie udać. Ja bede wierzyć podwójnie, za CIebie i za siebie :-))) Jakbyś chciała pogadać, to napisz na priv...
Jestem również. dzięki dziewczyny za wsparcie. Dziś bardzo mi go potrzeba. Nastawiałam się na to , że przyjdzie @, czułam jej oddech na plecach nie pozostawiając sobie złudzeń ale jakaś tam okruszynka nadziei jednak została. Rano wstając miałam taka ociupieniutka nadzieję, że tempka skoczyła ale zobaczyłam tylko red.Myślała, że przygotowałam się na jej przyjście- jednak tylko mi się wydawało, że jestem silna. Widzicie co macie ze mna . Do dupy taka koleżanka
Etam ... babolisz... jesteś cudowna koleżanką, cudownie nas wspierasz jak my chwytamy doła... emocje Cie dopadły, doskonale Cie rozumiem... gdyby nie to ze mam dopiero 3dfl, a nie 12dfl... to na bank dziś bym miała doła... Z jednej strony się cieszymy i to bardzo że jednej z nas sie udało, ale z drugiej strony zazdrościmy, ale tak pozytywnie kolezance tej łączki... bo same tego pragniemy z całego serca
Tez chciałam napisać to samo, że my w tej chwili z łóśćń mamy siłę, aby Cie wspierać, bo jestesmy dopiero w 3fl (łóśćń) i ja w 4fl. Ale za ok.10 dni (oby nie :-) ) bedziemy w razie czego liczyć na Twoje wsparcie i otarcie łez... ;-) ___________ ANDERKA - JESTES SUPER!!!!!!!!!!!!!! I wlasnie to co z Tobą mamy to tylko same WSPANIAŁE rzeczy!!! I wcale nie jestes "koleżanką do dupy" :-))) Mamy dla Ciebie o wiele przyjemniejsze 'pomieszczenia' . To taki żart dla poprawienia humorku... :-)
chorobcia net jest zajebi... ale teraz to miałbym ochote skoczyc do Anderki na kawę by Cie pocieszyć i rozbawic jakos, na pewno i spidermanka by dojechała.. oj by sie działo
Już mi lepiej. Wiecie co może to głupio zabrzmi ale ten dół się wzmógł jak okazało się, ze udało sie noangel. Bardzo, bardzo sie cieszę, że aniołkowi sie udało i u mnie jest to taka bardzo pozytywna zazdrość ale na psychikę zadziałało, że innym dziewczynom sie udaje a u mnie znów dupa. Mam nadzieję, ze jej fluidki zainfekują nas po kolei. Co do Was dziewczynki ( ŁÓŚĆŃ i spidermanka) mam nosa, ze Wam tez się w tym cyklu uda :). Ja zaczęłam nowy ale nie mogę w nim krzyknąć naszego motta , dopiero w styczniu.
łóśćń - widzę, że Twoje myśli idą w tym samym kierunku co i moje... Z WIELKĄ PRZYJEMNOŚCIĄ spotkałabym się teraz z Wami na kawkę/herbatkę i na OGROMNE przytulanie Anderki!!! Myslę, że od razu poczułabyś się lepiej... Wkoncu takie trzy, jak my dwie nie ma ani jednej ;-))))
ANDERKA - Ty mieszkasz nad morzem?!??! WOW!!!!!!! Nie ma to jak romantyczny babski spacer po piasku i skakanie przez fale... A co tam, że jest ok.4C... :-)))