Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorPuzzle
    • CommentTimeNov 30th 2011
     permalink
    To ja zapraszam do mnie nad morze północne :) u nas aktualnie 8 stopni ale wczoraj było 13 :)

Anderko kochana ja wierzę, że już niedługo i Ty będziesz nam pisać że test wyszedł pozytywny spokojnie kochana będzie dobrze :*
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Hmmm może bedzie okazja sie spotkać... kto wie ;)
    Anderka tak wyczułam ze to z powodu Noangel ... doskonale Cie rozumiem, bo jak znam siebie zareagowałabym tak samo.. i to nie jest nic złego, dobzre,że to z siebie wyrzuciłaś, może nie bedzie odrazu lepiej, ale napewno lżej:) pamietasz że jak zaciąże w tym cyklu to bukiet masz do KASI :)) duuuuży bukiet Ci wyśle i się nie wycofam :))
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    4 stopnie morsy... masakra już mi sutki stanęły z zimna :jumping:
    --
  1.  permalink
    Myslę, że każda poczułaby sie podobnie. Wiec nie miej do siebie żalu. Wkoncu hormony dają Ci teraz czadu... wiec ciężko nad tym zapanować. My z ŁÓSĆŃ jestemy jeszcze w tej optymistycznej fazie :-)
    -- ___
    •  
      CommentAuthorAnderka
    • CommentTimeNov 30th 2011 zmieniony
     permalink
    uśmiałam sie z ciebie Kasiu. Wrażliwe te twoje sutki hehehe.... jak na zaciążoną przystało :)

PIFFFFFFFFFFFFko.... mniam, mniam. A do tego nad morzem północnym... hmmmmmmm z krajobrazem fiordów ( o ile to po tej stronie morza ;).... hmmmmmmmmm.... od razu mi lepiej
    -- ,
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Spidermanka... Ciebie też lubie... a co... jak wyśle to i do Ciebie też... będę miałą wasze adresy i na wakacje sie zwalę z rodziną hehehe wezme też teściową, nie lubie jej ale wezme w końcu jak się bawić to siebawić :crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Angielskie ALE nie należy do najlepszych ale mają też dobre pifka więc wpadajcie :)

Anderko no niestety nie skandynawia tylko inna wyspa Wielka Brytania :) ale północ anglii piękne widoki u mnie na blogu sporo zdjęć angielskiego morza północnego :)
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    pifko srednio ja:( ale winko mniam mniam mniam:)) na pifko musze miec upał wode i piasek w dupsku :swingin:
    --
    •  
      CommentAuthornoangel78
     permalink
    dziewczyny przykro mi, że przeze macie doła:( nie chciałam naprawdę.... wiem, że się cieszycie pozytywnie, i właśnie taka radość puszczona w świat do Was wkrótce wróci zobaczycie:grouphug: Anderka ściskam Cię!!!!
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Ja w ogóle alkoholu nie piję ale zapraszam ugoszczę czym chata bogata :)
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Głuptasie nie przez Ciebie :) to sytuacja.. wiesz hormony.. znów @.. ale to nie Twoja wina aniołku
    --
    •  
      CommentAuthornoangel78
     permalink
    łośćń jesteś świetna:bigsmile: a mój adres też chcesz?:tooth:
    •  
      CommentAuthordziewialtka
     permalink
    to ja tez dołączam do spotkania nad morzem, co? ja sobie grzańca zamówię i wysłucham Waszych opowieści. Mnie sutki mrowią od kilku dni, ale jak przeczytałam o zimnym morzu i skokach to mi się całej ziiiimno zrobiło. taki jestem ciepłolub :) to, co kiedy się zwalamyna nbabskie pogaduchy do *Anderki*?
    -- w roku 2012 urodzę zdrowe dzieciątko
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    To do mnie już nie chcecie :( buuuuuuuu
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    ze niby kwiaty tez chcesz ???? jak fluidki podziałaja to masz tez jak w banku... teraz bedą modlitwy i prośby zebym zaszła z waszej strony:bigsmile:i w ten oto sposób zalłatwiam sobie wcześniej kolejkę u Boga, bo Wy mi pomagacie teraz :swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Abartow chcemy... ale DLACZEGO MIESZKASZ TAK DALEKO KOBIETO !!!!!!! :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthordziewialtka
     permalink
    *noangel* a Ty chcesz dac adres łóśćń, bo na bukiet się czaisz od niej czy na wizytę? Bo jak na wizytę, to może taką pielgrzymkę pieszą sobie zobimy po miastach polskich staraczek po 30-ce? zapraszam do Poznania :) A i bukietem tez nie pogardzę:cool::cool:
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Poznań hehe mam 50 min drogi wiec uważaj co mówisz :crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Jakie tam daleko raptem jakieś 1700 km :D no ale jak nie to nie <foch> :D
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Ja jestem z jarocina :))
    --
  2.  permalink
    oki, poprawiam się wycieczke zrobimy po wszystkich miastach staraczek - bez względu na to czy polskie czy nie polskie :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    Noangel, absolutnie nie odbieraj tego tak. To chyba ja Ci mówiłam kiedyś, ze będziesz pierwszą , która zapoczątkuje infekcje. naprawdę mocno się cieszę a chodzi o inny wymiar sytuacji tak jak pisała Kasia. Po prostu. Ciesz sie swoim szczęściem Kochana a i ja sie nim również ciesze i na pewno wszystkie kobietki tutaj. I oczywiście czekam dziś na piekna betkę.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    O ja w Poznaniu studiowałam i mam sentyment do tego miasta.

zapomniałam... wklejam Wam historie dziewczyn. Większośc z nich wiele przeszła ale szczęśliwie skończyła
    http://dziecko-info.rodzice.pl/showthread.php?t=196471
    -- ,
  3.  permalink
    oo, łóśćń toc my krajanki dwie, daj pyska :crush:
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Właśnie aniołku betka dziś ja obiecałas nam :)) czekamy kochana
    --
    •  
      CommentAuthornoangel78
     permalink
    no to ja zapraszam do Chojnic;) do Poznania to już nie daleko dziewialtka;)
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    No to masz :crush:jaki tezn świt mały hihihi
    --
  4.  permalink
    o, i *Anderka* ma poznańskie związki, to, co może faktycznie spotkanko i grzane wino? :) bezpośrednio od Noangel weźmiemy fluidy i wszystkie zaciążone do domów wrócimy, hihi
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    a ja do chojnic mam max 100 km
    -- ,
    •  
      CommentAuthornoangel78
     permalink
    oj podam jutro betkę dopiero bo w domu nie mam interku...
  5.  permalink
    az mie się zrymowało,o żesz :bigsmile: Twórczość ma tym większa im bardziej zmęczenie mnie ogarnia dziś.. Ja pitolę, co za dzień
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    To jesteśmy umówione lecimy do Cojnic bo sa mniejwiecej na środku:)) my pijemy a aniołek nam towarzyszy :))
    --
    •  
      CommentAuthornoangel78
     permalink
    no to może rzeczywiście jakieś spotkanko zorganizujemy hehe
    •  
      CommentAuthornoangel78
     permalink
    uciekam do klientki zaraz.... papapapapaapa
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    ja pochodze z okolic Torunia :) ale moja mama to wielkopolanka tzn urodziła się w Żninie :D
  6.  permalink
    mnie się tez przerwa kończy, wracać do pracy muszę, ale serio jestem za spotkaniem :)
    •  
      CommentAuthorAnderka
     permalink
    PAAAApaaa Słonko.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Mhmmmm mam koleżanki z całej Polski i nie tylko.. ale fajnie :crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    Z poznania latam do UK wiec jak coś do Poznania też mogę podskoczyć :D
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    No widzisz i problem rozwiązany abortaw:boogie:
    --
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    tyle że ja najwcześniej będę na wielkanoc w polszy :D
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Poczekamy poczekamy:) nie bój żaby :beard:
    --
    •  
      CommentAuthormilkar
     permalink
    miałam takie samo przejście jak Anderka ma początku obecnego cyklu. Wstałam okres sie rozkręcił, poszłam do pracy (sobota). Moja złość rosła z godziny na godzinę, bo jednak liczyłam ze @ nie przyjdzie. Wszystko się spotęgowało jak od mamy się dowiedziałam że siostra jest w ciąży choć nie planowali tego jakoś szczególnie. Przez telefon myślę ze udało mi się ukryć że łzy poleciały po policzkach. Wiem nie można zapanować nad nerwami w 100% :(. mimo to mam trochę wyrzuty sumienia że tak zareagowałam, bo przecież bardzo się cieszę że będę miała nowego siostrzeńca.
    no ale co zrobić, dało mi to trochę kopa że ja też chcę, więc co ?? kilka godzin później zarejestrowałam się u Was.

a dziś już mi sie wydaje że ten miesiąc też mogę spisać na straty :( kurde nooooo
    •  
      CommentAuthorłóśćń
     permalink
    Milkar dlaczego na straty ? byłam właśnie pod Twoim wykresem , mam go w ulubionych :) póki co wszystko idzie w dobrym kierunku , tempka jest wysoka
    --
    •  
      CommentAuthormilkar
     permalink
    piersi już odpuszczają, tak jak co miesiąc a z serduszkami tak słabo wyszło daleko od skoku.
    więc nadzieje słabe.
    pocieszam się że nawet jak przyjdzie to w końcu się sprawdzę jak hormonalnie wyglądam.

łóśćń - też ci kibicuję przeglądając moje ulubione
    •  
      CommentAuthorPuzzle
     permalink
    łośćń super, że poczekacie ale wtedy wy wszystkie już brzuchatki będziecie :D
  7.  permalink
    łóśćń - to skoro do piffffka potrzebujesz miec upał wode i piasek w dupsku TO JA JUŻ CI TO ZAPEWNIĘ !!! ;-) hihi
    noangel - kazda z nas BARDZO sie cieszy szczerzez z Twojego szczescia. Wkoncu PO TO mamy TĘ listę, aby ubywały z niej osoby i tworzyły nasz nowy wątek "Przyszle mamusie... ALE PO 3-stce" :-) A Ty jestes pierwsza z naszej grupy wiec... pamietaj, że w razie czego TY Jestes zobowiązana założyć ten wątek :-)
    milkar - wiem, o czy mówisz... Ja tez czesto miałam tak, że trzymałam mocno kciuki za przyjaciółki aby zaszły w ciąże, az jak sie dowiedziałam o dodatkowej kolezance która nie planowała a zaszła to z jednej strony BARDZO sie cieszyłam, ale łzy leciały po policzkach i miałam w głowie ogromny znak zapytania "A dlaczego nie JA?!?!?" Ale wiem, że i na nas przyjdzie czas. A razem w grupie tutaj raźniej tj.mam na mysli, że nasze wspolne mocne kciuki pomogą KAZDEJ Z NAS tutaj zaciążyć! :-)
    -- ___
    •  
      CommentAuthorMamrotka
     permalink
    Pięknie........ dobe nie zagladalam...wyplodzilyscie 118 postow....... no nie ma bolca zebym to nadrobila...ale widzialam newsa!

noangel78 serdeczne i gorace gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!
    --
  8.  permalink
    *abortaW* to zrobimy spotkanie ciężarówek po 30 i pic zamaist grzańców i piwka będziemy soczki marchewkowe i inne, nie bój się :)
  9.  permalink
    dziewialtka - SUPER POMYSŁ!!!!!!!!!!! :-)
    -- ___
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.