Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kiedyś bardziej na luzie podchodziłam, nie miałam pojęcia co to są fazy cyklu.... z czasem im dłuższe bezoowocne starania to człowiek wczuwa się w swój organizm by go wyczaić i jakoś sobie pomóc. ... jakiś czas temu nawet podglądałam swoją ślinę pod mikroskopem ale na nic to się zdało. Ten cykl w sumie traktujemy lightowo bo i tak szykujemy się w styczniu do IUI. Niestety latka lecą...... A jutro rocznikowo jeszcze będziemy o rok starsze

Emi, raz jeszcze gratuluję, oby dzidziuś rósł zdrowo
powodzenia

Pozdrawiam serdecznie!!!
twoja historia jest przykładem na to jak wielki wpływ ma psychika. Dla niektórych z nas najlepszym wyjściem byłoby odpuścić, zapomnieć o staraniach. Wiele z nas zapewne do tej części kobiet się zalicza. Najlepiej skoncentrować się na czymś innym. Niestety muszę przyznać, że uzależnienie od forum nie pomaga w zapomnieniu o staraniach....

Agosa, moja koleżanka starała się z mężem o dziecko 4 lata, dostała wypowiedzenie a miesiąc później była w ciąży. Teraz jest szczęśliwą mamą. A jak dziecko odchowała to do pracy wróciła.
Ja w pierwszym cyklu picia ziółek zaczęłam od 4dc. Mam nadzieję, że ten "cudowny" napar Ci pomoże. Ważne jest by nie zapominać o piciu go każdego dnia. Ja już miałam na stałe w torbie mały słoiczek z ziółkami, na wszelki wypadek